BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 611
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
dobirodriguez,честит ти таблет!  Hug
Моят дойде зареден до около 85%,така че просто започнах да го ползвам. По принцип не съветват тези батерии да се разреждат докрай. Като ти падне първият път батерията,пускай я на едно дълго зареждане от няколко часа. Дори и да ти показва 100%,отави го малко повече. И така поне 3 пъти. Това съм чела от другите по форуми. Чак тогава батерията "набира обороти",така да се каже  Laughing
Аз,например,изчаквах само да падне към 30% и започвах зареждането. Говоря само за първите няколко цикъла. Сега във офлайн таблета издържа поне 9 дена, иначе самата батерия не съм засичала колко време работи, но със сигурност мога да гледам поне 4 дълги филма и още ще остане заряд.

Marinaa_1617,би ли казала по-подробно за какво става въпрос? Иначе няма как да ти посъветваме нещо конкретно... Какъв е въпросния продукт и дали е брак или може да се ремонтира? Това е стандартен първи отговор от сайта. Според ситуацията ти можеш да искаш някаква компенсация.

Микро СД карта с Адаптер и четец но нищо не работи ?

# 676
  • Казанлък
дали става за 3G usb модем на виваком ако правилно съм разбрала ,като поставя 3G usb би трябвало със това нещо да си правя безжична мрежа на всякъде или бъркам?
3G usb модем на виваком не става за андроид и ми трябва рутер със който да си правя собствена безжична мрежа но и не знам какво да си взема   newsm78

snoy, така изглежда,но не мога да бъда сигурна. Най-добре ще е да питаш някой,който разбира повече,като покажеш тези показатели(Support connecting with HSPA/ HSPA+, EVDO rev, A/B, TD-SCDMA wireless usb modem). Ако имах модем досега да съм го пробвала. Но,както писах по-рано, доста често се намира решение. Преди съм давала линкове към форума,където подробно се описва това,какво трябва да се направи с модема за да го свържиш с таблета...не знам дали сте го пробвали.
Аз бях се загледала към този модел рутери ,понеже точно мисля да взема мобилен интернет на виваком,накрая спрях направо на един телефон със 2 сим-карти. Ще го ползвам като рутер,ако не мога да свържа модема.  Flutter

Дано и heros да се включи с мнението...трябва ни мъжки съвет  Praynig

Относно залепването на батерията на 100%... има доста информация,има и решения на този проблем(той е програмен), мъжете,които разбират от Андроид биха могли да пробват да го поправят. Пак ви препращам към този руски форум.
Тук и тук има много информация и много отговори на почти всички въпроси,свързани с този таблет.
Конкретно за 100% е във вторият линк под спойлер с името Спойлер (+/-) (Показания датчика заряда батареи "залипли" на отметке 100%)
А тук е необходимият минимум,който трябва да знае всеки нов притежател на таблета Сообщение #4103 :
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=333374&st=4100#entry14896082 

Ламбрина, ако няма да се занимаваш със решаването на проблема със батерията, по-добре не го оставай да се изключва сам...

# 677
Благодаря,valpan, ако знаеш колко се ровех  и в този форум, но това не го открих.
Ще чета сега и ще се пробвам да го оправя.
 Hug  bouquet

# 678
  • Испания
Ужас,аз си чакам Аврората,шипната на 25,пък тя едва днес ми излезе "поступил на почту Китая" ooooh!

# 679
дали става за 3G usb модем на виваком ако правилно съм разбрала ,като поставя 3G usb би трябвало със това нещо да си правя безжична мрежа на всякъде или бъркам?
3G usb модем на виваком не става за андроид и ми трябва рутер със който да си правя собствена безжична мрежа но и не знам какво да си взема   newsm78

snoy, така изглежда,но не мога да бъда сигурна. Най-добре ще е да питаш някой,който разбира повече,като покажеш тези показатели(Support connecting with HSPA/ HSPA+, EVDO rev, A/B, TD-SCDMA wireless usb modem). Ако имах модем досега да съм го пробвала. Но,както писах по-рано, доста често се намира решение. Преди съм давала линкове към форума,където подробно се описва това,какво трябва да се направи с модема за да го свържиш с таблета...не знам дали сте го пробвали.
Аз бях се загледала към този модел рутери ,понеже точно мисля да взема мобилен интернет на виваком,накрая спрях направо на един телефон със 2 сим-карти. Ще го ползвам като рутер,ако не мога да свържа модема.  Flutter

Дано и heros да се включи с мнението...трябва ни мъжки съвет  Praynig

Относно залепването на батерията на 100%... има доста информация,има и решения на този проблем(той е програмен), мъжете,които разбират от Андроид биха могли да пробват да го поправят. Пак ви препращам към този руски форум.
Тук и тук има много информация и много отговори на почти всички въпроси,свързани с този таблет.
Конкретно за 100% е във вторият линк под спойлер с името Спойлер (+/-) (Показания датчика заряда батареи "залипли" на отметке 100%)
А тук е необходимият минимум,който трябва да знае всеки нов притежател на таблета Сообщение #4103 :
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=333374&st=4100#entry14896082 

Ламбрина, ако няма да се занимаваш със решаването на проблема със батерията, по-добре не го оставай да се изключва сам...

Valpan аз не си вземах модем от виваком казаха ми че не става за андроид , а  рутера на алкател го дават за 8олв това е http://www4.buyincoins.com/new_en/details/pocket-3g-sim-card-wif … product-8260.html на същия принцип като алкател слагаш сим картата и си правиш безжична мрежа навсякъде където има 3G покритие ,на мен не ми беше ясно първото ,но явно се слага usb modem и така се прави безжична мрежа

# 680
Най-накрая моят таблет пътува Laughing След като почти три дни седя със статус Processing-5 и бях почнала да се притеснявам, защото в сайта Аврора ІІ е sold out. Днес вече имам снимка на пратката и чакам с нетърпение кога ще пристигне. Иначе бяха много бързи и любезни като им писах с молба да сложат по-ниска цена. Отговориха ми веднага, че на всички пакети слагат по-ниска цена, да не се притеснявам.
Сега се ограмотявам от руския сайт и отново благодаря за споделената информация и помощ  bouquet

# 681
  • Карлово
в сайта Аврора ІІ е sold out.
Лоша новина! Трябваше да пускам за племеницата. Сега ще гледам ревюта на другите.... Thinking

# 682
Здравейте отново на всички Simple Smile Докато си чакам поръчките, реших да купя някакъв MP5 player на моя мъж, но не мога да се реша. Искам да мога да качвам игри, които не са .nes и да е на прилична цена. Моля за мнения, препоръки и съвети !

# 683
  • Варна
Аз пък си харесах Ainol Novo 7 Mars. Отзиви?

# 684

Чудя се дали е необходимо да им пиша в сайта и да ги помоля да напишат по-ниска стойност и колко да бъде.
да. Аз получих моя на митница с написана цена 50$.

# 685
  • Варна
Какво значи "presell product. We will Sent Your Order by Sequence." ? Не дава да е Sold Out  newsm78

# 686
  • Казанлък
Какво значи "presell product. We will Sent Your Order by Sequence." ? Не дава да е Sold Out  newsm78

Това се отнася за нови продукти,особено за таблети,които се очакват на пазара. Приемат плащанията,но ще започнат да го изпращат след като го получат от производителя. И ще се спазва някакъв ред(по-рано ще поръчаш-по-рано ще изпратят Simple Smile )

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012, 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 687
Здравейте!
Бих искала да ми дадете мнения/ препоръки за тези таблети:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero … roduct-20750.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ampe-a10-android-4 … roduct-16481.html

Ще съм ви много благодарна, тъй като забелязах от темата, че сте доста компетентни, а аз до сега не съм ползвала таблет и гледам само характеристиките.. Simple Smile
Някой да ги е пробвал?

И евентуално да ми препоръчате някакъв калъф.. или допълнителни аксесоари, които ще са ми нужни. Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 20:33 от mam4ey

# 688
  • Казанлък
Здравейте!
Бих искала да ми дадете мнения/ препоръки за тези таблети:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero … roduct-20750.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ampe-a10-android-4 … roduct-16481.html

Ще съм ви много благодарна, тъй като забелязах от темата, че сте доста компетентни, а аз до сега не съм ползвала таблет и гледам само характеристиките.. Simple Smile
Някой да ги е пробвал?

mam4ey  Hug
Вторият таблет вече не е наличен.
А първият е съвсем нов и няма отзиви за него. Иначе,по показателите е много добър. Има хубав екран IPS със добра резолюция,мощна батерия,блутут,двуядрен процесор. Няма вграден 3G модул. Със Андроид 4.1 е. Тук някой вече ползва Ainol Crystal със тази нова версия на Андроид,дано да се включи дали я харесва. Това са все неща,които могат да се видят във описанието на самият таблет и на които е хубаво да се обърне внимание. Иначе избора и решението си е само твое. За повече подробности и отзиви чети специализираните форуми за устройства с Андроид. Късмет!
А калъф ще търсиш след като си избереш таблет. Wink От другите неща ще ти трябва само micro SD карта-памет...всичко останало си идва в комплекта.

# 689
Много ти благодаря за бързия отговор valpan, но честно казано решението може и да е само мое, но е много трудно. Има доста модели и не знам какъв точно да си взема. Ти можеш ли да ми препоръчаш някакъв? Изискванията ми са да има повече RAM, да има bluetooth, да е сравнително мощен и издръжлив и да е 10 инча.. за друго не се сещам. По принцип не съм пазарувала от този сайт и като цяло марките са ми много непознати, не знам на какво да се спра.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт