BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 588
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че би трябвало да не е изтекъл, но може и да бъркам newsm78. Не е ли до 06.00 часа, утре, наше време?

# 76
Къде се публикуват тези кодове за намаление? Сега в момента, има ли действащ купон за някакво намаление?

# 77
  • Ямбол
versilna, ако ти е първа поръчка в полето  RECOMENDER - ако напишеш nikid10 ,ще получиш 5% отстъпка
а код активен е мисля допълнително  2%dropper

# 78
  • Казанлък
Здравейте,
Отзиви за този таблет    http://www.buyincoins.com/details/categories/10-1-teclast-a12-an … roduct-15982.html       или марка има ли някой?

Drdesi, малко са отзивите за този таблет. Можеш да потърсиш видео в Youtube, а на руски има малко инфо тук и тук   Hug

Къде се публикуват тези кодове за намаление? Сега в момента, има ли действащ купон за някакво намаление?

Най-често кодовете се срещат из форумите или на стената им във фейсбук. Някои са годишни(но могат да се ползват само веднъж в един акаунт), някои са промоционални и се дават за кратки срокове. 2%dropper е постоянен...

Pelagia, по всяка вероятност кодът спря да работи по-рано... newsm78

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 79
  • Ловеч
versilna, ако ти е първа поръчка в полето  RECOMENDER - ако напишеш nikid10 ,ще получиш 5% отстъпка
никид, защо не направиш като другите, като рекламираш кода си?? За втори път този месец ми прави впечатление, че пишеш в темата, само за да го натрапиш на някой от новодошлите. Нека всички, пишещи за кодовете си при първа поръчка да бъдат равнопоставени в крайна сметка!

valpan, аз лично вече си играх с двуядрен таблет. Предимства забелязах само при игри и видеоклипове. Не съжалявай за таблет в бяло. Ако капака отзад е пластмасов прозира и е много дразнещо.
Марката, на която си се спряла е добра, още повече, че IPS екрани не се ползват от менте фирмите, понеже технологията за поставяне в таблета изисква много по-сложно оборудване и обучени работници.

Drdesi Не взимай таблета, на който си се спряла. Заложи на следните 4 марки като качество: Ainol, Onda,Ampe, Hyundai.

# 80
  • Ямбол

herosкакво значи "да направя като другите"?Да се вкл.през 3 поста в темата и всеки пост да е придружен с вече неактивни купони ли?
А да съм задължила някой да го ползва,всеки тук умее да чете и може да прелисти темата и да разбере за какво става въпрос,нищо тайно няма.
И все пак се радвам,че ми броиш месечно постовете в темата  Peace

# 81
  • Ловеч
никид , като другите ще рече да си пишеш кода така, както правят в постовете си valpan, rallii, denis_d и  др.
Всеки умее да чете и прелисти темата при желание и да си избере recommender сред тези, които си хареса, а не сред тези, които директно му се предложат. Това, което ми прави впечатление  обаче /не е нужно да е броене на постове/ е че в 2 страници 2 пъти  отговаряш само и единствено на хора, които за първи път се появяват в темата.
Това е мое мнение, както виждате с тези кодове не се занимавам по ред причини.
Аз пускам напоследък доста от купоните. Но ако искате мога да спра да пускам?

# 82
Здравейте, мога ли да ви попитам за малко помощ. С програмата TrackChecker видях, че ми изписва :

Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция, BULGARIA, SOFIA LC/AO

Какво трябва да направя, да чакам ли някой да ми донесе пратката до вратата или да отида да си я потърся от някъде.

Благодаря предварително !

# 83
  • Ловеч
me4opuh2000,  още един статус трябва да се появи в програмата
Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал, BULGARIA, SOFIA LC/AO
И на следващия ден /за страната/ или до 3-4 дена за София ще получиш известие в пощата или ще отидеш ти до пощенския клон да попиташ за нея с проследяемия номер.

# 84
  • Ямбол
heros,не мисля да навлизам в спорове,темата не е за това тук.Всеки има право когато и както иска и реши да се вкл.в темата.
Относно това на кого отговарям е на когото бих могла да помогна.Примерно на въпроси свързани с техниката не мога да дам много отзиви.

# 85
Мерси, heros ! Simple Smile В такъв случай ще почакам още малко.

# 86
Здравейте момичета,
направих първата поръчка и аз, използвах едно от имената ..... Каква всъщност е облагата на този потребител?

ето го и моето потребителско име: roska30   Grinning Grinning Grinning

# 87
  • София
аз пък мисля,че най-добре е на първата страница да бъде обяснено, и да бъдат изброени никовете, на тези, които така или иначе ги предлагат. Всеки новодошъл чете първата страница. Така мисля, че е най-справедливо, а и мене лично ме дразни този пълнеж в самата тема. Peace
Между другото кучегона ми дойде, действа ама само на бездомните.

# 88
  • Ловеч
аз пък мисля,че най-добре е на първата страница да бъде обяснено, и да бъдат изброени никовете, на тези, които така или иначе ги предлагат. Всеки новодошъл чете първата страница. Така мисля, че е най-справедливо, а и мене лично ме дразни този пълнеж в самата тема. Peace
Идеята ти е добра. В такъв случай обаче трябва в първата тема да се опише и как да се направи регистрация от 2 акаунта и да се печели от натрупаните coins.

# 89
Идеята ти е добра. В такъв случай обаче трябва в първата тема да се опише и как да се направи регистрация от 2 акаунта и да се печели от натрупаните coins.

аз точно за това апелирах в предната тема  Peace нищо лично към никой  Hug

Понеже първи пост може да се променя до 24 часа след пускане на темата може да включиш в него малко повече инфо за точките - да си правят хората втори акаунт, като в полето Recommender напишат ник-нейма от първия си акаунт, и така в първия им да се трупат бонус точките, които може да се ползват 45 дни след пускането на поръчката от втория акаунт. Така ще могат периодично да си пускат поръчки само с тези виртуални $, както беше направила ти преди време и ни информира своевременно за безплатната поръчка от приятели  Peace

да допълня, че първи пост на темата може да се променя и след изтичане на 24 часа и като се пише на модератор  Peace

за това пиша да се прави втори акаунт, и що годе съм обяснила и как да се ползват натрупаните в първия "точки" за безплатни поръчки  Peace
може да е досадно, но ще си постна ника в края на поста  Peace и ще вметна, че само 1 човек от темата е ползвал ника ми, за което Благодаря   bouquet, надявам се е направил и втори акаунт, който да ползва за основен. Моите "безплатни" поръчки се формират в/у 3 акаунта на мои близки, които не желаят да се научат как се пазарува по интернет и да търсят допълнително и кодове за отстъпки, регистрации в ПП и т.н.

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink  http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.26856434.big
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт