BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 469
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Ловеч
*Krissy*, изглежда добро попадение за парите си. Аз веме съм пристрастен към андроид и не искам всякакви други китайски операционни системи  Simple Smile
Не ви препоръчвам тази 8Gb карта памет Сдаде доста бързо багажа. Сега ми показва 59 мб  Cry

# 271
  • Казанлък
Не ви препоръчвам тази 8Gb карта памет Сдаде доста бързо багажа. Сега ми показва 59 мб  Cry

heros,къде си използвал тази карта и колко време?  Какво и се случва на картата? newsm78
Аз имам същите три на телефона ми,на МР4 и на фотоапарата някъде от около 5 месеца. Е,фотоапарата не го ползвам толкова често,но на телефона засега работи перфектно. МР4 работи много странно. Някои филми не щат да тръгнат,ако ги прехвърлям към вътрешна памет на самият плеър,но от тази карта-памет работят добре.

*Krissy*,ще чакам отзиви с нетърпение!!!  Hug Praynig

# 272
  • Ловеч
valpan, на таблета я сложих. Преди това в цифров апарат, но за малко. Нещо направи тази карта, защото ми разбърка системните файлове, изтри препратки към програми и какво ли не, та се наложи да преинсталирам андроида чак. Не че ми е проблем- вече го правя за 5 минути, но картата сега показва твърде малко мб. Явно са си на късмет..

# 273
  • Казанлък
heros, сега вече малко ме притесни  newsm78 телефона ми също е с андроид... а дълго ли работи таблета тази карта? Аз на моите ползвам все от сайта със 4,16 и 32 GB

Да споделя и за озонатора. Получих го вчера,от друг сайт е,но тук вече също го има и на много по-изгодна цена -тук- затова ще споделя за него и в тази тема.
Днес го пробвах за малко. Работи.  Peace По принцип го взех за озонирането на водата,която пием,макар че може да се използва и за по-други неща. Точно този озонатор очевидно е малко по-слаб от онзи,който съм виждала преди(да и цената на онзи беше към 300 евро). Та преди проведохме този експеримент. Оцветена в ярко червено вода буквално за няколко минути стана кристално чиста.
Днес опитах с моят апарат същото за някъде около 10 минути,водата стана много по-светла,но все пак имаше лек цвят,въздухът се напълни с онази миризма на озон(като след един хубав дъжд,но по-силна). Явно тук не могат да се разграничават озонирането на въздуха и другите неща,те просто стават едновременно. 
Има 2 маркуча и 3 накрайника за да могат да се ползват за различни нужди. Може да се закачи на стената.  Е,всеки сам може да почете повече за озонирането и да прецени дали има нужда от такъв уред вкъщи.  Hug

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: eBayONLY (за 7%), SEP4DROP (за 4%), 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 274
  • Ловеч
Не valpan, малко време работи. Сега се загледах, че с 70 цента са и вдигнали цената и си заслужава
да взема по-голяма като обем карта. Китайска му работа- не се притеснявай- просто не дръж много важни файлове на тези карти ако искаш да имаш едно на ум  Simple Smile

# 275
  • Казанлък
heros, да,същото помислих и аз. А може ли проблема да е дошъл от друго място и да е повлиял на картата?  newsm78 Ееее,всичко се случва,дано не се повтаря.
Между другото последната карта 8GB,която получих от сайта миналият месец е със логото на Kingston,т.е. не е същата,както на картинка. Имам такава 16 гб  от друг сайт. По принцип Kingston обикновено са по-скъпи. Това много ме изненада.  Peace

# 276
  • Казанлък
Ще пиша и няколко нови купона за определени раздели.
SEP9PHONE   9% отстъпка за раздел телефони

SEP8TABLET   8% отстъпка за раздел таблети

SEP8MAKEUP   8% отстъпка за раздел Гримове

SEP8HANDBAG   8% отстъпка за раздел Чанти

Всеки купон може да бъде ползван 2 пъти за един акаунт!

Пожелавам на всички слънчева и успешна нова седмица!

# 277
Здравейте   bouquet
Приветствам ви за хубавата тема.Сайтът е страхотен,веднага си харесах няколко неща.Исках само да ви питам къде се въвеждат кодовете и къде трябва да напиша,че искам на пратката да пише по-малка сума.
Благодаря предварително Hug

# 278
  • Ямбол
karinnnaa
кодовете се въвеждат при първа стъпка към плащане.Пише:HAVE A COUPON?,Там можеш да добавиш и при първа поръчка в полето reccomender,можеш да въведеш и нечие име и да ползваш 5 % отстъпка.
Относно сумата ,просто от долен десен ъгъл на стр.в поле за контакт им пишеш съобщение с молбата ти.

кодове:  5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" се впише :  nikid10
 действащи купони тези: eBayONLY (за 7%), SEP4DROP (за 4%), 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper

# 279
Благодаря  smile3525

# 280
  • Ловеч
къде трябва да напиша,че искам на пратката да пише по-малка сума.
Като направиш поръчката тя вече се вижда в менюто в Order History.
Та най-добрият вариант за мен е в това меню като цъкнете на View отгоре в синьо има на 2 места  линк Message to BuyinCoins без значение на кой ще натиснете.Изпращате съобщение, но по този начин китайците отъждествяват питането ви с конкретен ордер. Напишите ли го директно от основната страница се почва една преписка между вас и тях, докато както аз го описвам е доста по-бързо. Аз така правя и веднага ми отговарят и нямам проблеми.

# 281
Някой би ли се съгласил за обща поръчка, тъй като аз май не мога да се справя сама?

# 282
  • Ловеч
mamche88, няма нищо сложно. Разправията по една обща поръчка ще е по-голяма от това да се справиш сама, а и като трябва ще помагаме..

# 283
  • София
здравейте Hugв сайта има ли плеър с FM радио  Blushблагодаря   bouquet

# 284
  • София
Да питам и аз...От днес поръчката ми е със статус диспачд - демек на картинка самолетче Wink - кога мога да я очаквам на наша земя и как да разбера дали е пусната на по малка сума? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт