BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 479
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Ловеч
kinoa, няма проблем ще работи. Моята е същата. Само че не ми харесва на тези клавиатури захващането в горния край. На няколко пъти се изнизва таблета отстрани.

# 256
  • Варна
kinoa, няма проблем ще работи. Моята е същата. Само че не ми харесва на тези клавиатури захващането в горния край. На няколко пъти се изнизва таблета отстрани.

Много ти благодаря за отговора ! Ще внимавам повече. Grinning

# 257
  • Казанлък
Да не остана и аз назад с купоните. valpan, моя купон за 7% eBayONLY бие твоя по сила Grinning
Валиден е до края на месеца макс 2 пъти на акаунт..

heros  Hug Peace
Благодаря! Признавам,че бие другият,но само 2 пъти... другият важи неограничен брой   dancing
Пак ще се пазарува...

kinoa, и аз имам същата клавиатура,но за 10 инчов таблет...този тип са за по-старите таблети(по-дебели) и затова моят стои хлабаво във нея...понеже я ползвам само вкъщи,то това изобщо не ме притеснява. Иначе работи добре.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: eBayONLY (за 7%), SEP4DROP (за 4%) , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 258
  • Варна
valpan , благодаря ти   bouquet,че сподели.

# 259
момичета, имате ли отзиви за този евтин плейър http://www.buyincoins.com/new_en/details/mini-fashoin-clip-metal … roduct-10962.html, без карта памет ли върви?

# 260
  • Ямбол
marian1,не е лош,не се чува мноого силно,но работи само с карта

при поръчване от сайта,може да ползвате следните купони за отстъпка
eBayONLY    - 7%, SEP4DROP -   4% , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper
както и при първа  поръчка в полето "Recommender" впишете nikid10

# 261
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми добри презареждащи батерии ААA Ni-MH за огледално рефлексен фотоапарат

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 09:55 от Dodonka

# 262
marian1,не е лош,не се чува мноого силно,но работи само с карта

при поръчване от сайта,може да ползвате следните купони за отстъпка
eBayONLY    - 7%, SEP4DROP -   4% , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper
както и при първа  поръчка в полето "Recommender" впишете nikid10

да, да, мерси, но дали картата памет е включена в цената  Thinking

# 263
  • Варна
Здравейте, някои вземал ли е телефон от BIC, колебая се за този или този

# 264
  • Казанлък
Здравейте, някои вземал ли е телефон от BIC, колебая се за този или този

*Krissy*, аз много се колебаех за по-малкият със 3.4" инчов екран,много ми допадна като визия и добри характеристики,но тогава за момента се отказах. Беше 120 долара,сега цената му е доста по-добра. Другият е с добър чип MTK6573,но сега има вече и с по-новите чипови .
Ще посъветвам теб и другите преди да купувате телефон със голям екран(като този със 4.3"),отидете в някой магазин и вижте дали ще ви харесва да го държите в ръката си. Един колега си е взел голям НТС,много му се радвал в началото,гледал е филми на него,но се оказа страшно неудобен за всекидневно ползване,като телефон. Продаде го по тази причина. А той е мъж с по-големи ръце от нашите  hahaha
Мисля,че купуването на телефон оттам е както и за таблети. Малко лотария,но ако улучиш,то ще е супер за тази цена. Но това е само моето мнение... Дано и heros се включи,той е доста по-компетентен за тези неща.
Токущо видях,че са добавили и други смартфони...има дори и ZTE..

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.Пробвайте с тези: eBayONLY (за 7%), SEP4DROP (за 4%) , 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!   bouquet

# 265
  • Варна
valpan - имаш право за размера, имала съм CECT i9, той беше с 3.2" дисплей и беше добре, с 3.4" ще съм в свои води  Laughing

# 266
  • на морето
Препоръчайте ми флашка,моля Hug Hug

# 267
  • Казанлък
Препоръчайте ми флашка,моля Hug Hug

dodi  Hug
мисля,че всичките са тук http://www.buyincoins.com/new_en/pages/search--flash%20memory--36--.html

Аз имам тази във синьо, доволна съм,не съм имала някакви проблеми.

# 268
  • Казанлък
Здравейте! Hug
Влизам да споделя за няколко дребни,но полезни неща,които получих наскоро...

Този спортен сутиен. Имам един черен от преди,но тогава имаше само големи размери и трябваше да го корегирам малко. Този път поръчах М, получих бял...доста по-малък е и по-стегнат в обиколката. Е,не бих го носила навън,но е много удобен за вкъщи.

Един хаб за компютъра ми. Много хубава изработка,изглежда,че всички портове работят нормално,единият от тях може да се завъртва на 90 градуса. Свети синя лампичка,когато е вързан към компютъра. Много е хубав и за подарък.

А това е нещо,което отдавна исках да имам,но не съм го срещала преди по сайтове. USB кабел 2 в 1. Супер е!!!  Ще взема още един за работа. Там постоянно се налага да зареждаме разни неща...е,едно зарядно е по-удобно от 2. Харесва ми и че кабелите са къси. Препоръчвам го.

Сенници за прозорците на колата. Мъжът ми много ги харесал. Лятото свърши,но ще ни трябва за догодина.  Laughing

# 269
  • Варна
така, поръчах този телефон, гадовете го пуснаха с 20% намаление и нямаше как да му устоя + 7% от код, излезе $65, остава да чакам, да видим какво и кога ще дойде

Общи условия

Активация на акаунт