BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 493
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • varna
marlen, Цената на Аурора 2 е чувствително по-ниска от тази, на която аз го закупих за един познат преди 2 месеца. Близо 35 долара надолу! Ако приложиш купона BACKSCHOOL ще ти свали 10 долара надолу и ще се получи цена от 116 долара, което е около 180 лв. Твърдо съм против ELF. На какъвто и таблет да се спреш не взимай бели, поради евентуални проблеми с светещ заден капак. Дразнещо е..
[/quote]

heros Спрях се на Аурората, но си мислех точно бял да е  Simple Smile ... освен че е дразнещо, какъв друг недостатък има белия...доколкото разбрах е по-добре да взема бял, защото е лъскав корпуса на аурора  и на черния се виждат петна от пръстите newsm78

# 241
  • Ловеч
marlen,  Ами.. на белия също ще се виждат пръсти. Задния капак на аурората не е точно черен а графитен металик или нещо такова. Като ти харесва вземи си бял. Ако те дразни подсветката/а може и са го оправили този проблем, но не ми се вярва/ то ще е н вачалото и посля нама да ти прави впечатление..

TsveteS, проблема едва ли ще се оправи, но може и да се задълбочи с времето. При сходни проблеми с падания и силни удари обикновенно екрана става напълно черен.Може да се намери екран предполагам, но не знам струва ли си..

# 242
  • София
E,  heros не ме зарадва особено, но какво да се прави таблета е на има няма и месец. като се приберем ще търся решение

# 243
  • varna
Защо не мога да се регистрирам в сайта newsm78

# 244
Смятам за първа поръчка да взема и аз един таблет за детето, но защо не ми дава да ползвам backschool, заедно с кода за recommender? Нали можеше 2 кода едновременно?

# 245
  • Ловеч
Смятам за първа поръчка да взема и аз един таблет за детето, но защо не ми дава да ползвам backschool, заедно с кода за recommender? Нали можеше 2 кода едновременно?
От една година близо не може да се ползват 2 кода наведнъж..

# 246
  • Казанлък

very nice, сега не можеш да ползваш двете неща едновременно...
избираш recommender или код за първа поръчка.

marlen,къде се появява проблема? Натискаш Register, попълваш емейл и парола и си вътре. Понякога пристига потвърждаващ емейл,но не винаги(това е странно)

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 13:05 от valpan

# 247
  • varna
Направих всичко както трябва...изписа ми , че съм регистрирана,но когато поисках да вляза дава грешна парола или име и не мога да вляза...пробвах и със забравена парола -  няма такъв имейл регистриран?!!!...а се регистрирах Twisted Evil

# 248
  • Ловеч
Направих всичко както трябва...изписа ми , че съм регистрирана,но когато поисках да вляза дава грешна парола или име и не мога да вляза...пробвах и със забравена парола -  няма такъв имейл регистриран?!!!...а се регистрирах Twisted Evil
Това е често срещан бъг. Влез през друг браузър или изчакай няколко часа..

# 249
  • Ямбол
Ехо,какво е това затишие в темата?

# 250
  • Казанлък
Ехо,какво е това затишие в темата?

Сигурно са свършили парите...  doh Wink

Има нов купон за 4% отстъпка SEP4DROP, валиден е до 20 септември  Peace

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.Пробвайте с тези: SEP4DROP, 5%eBay2012 , 5%THANKS, 2%dropper, Успех!!!

# 251
Момичета в продавалника видях един детски таблет  който имаше меню на български,виждали ли сте го някъде по сайта.

# 252
  • Казанлък
Момичета в продавалника видях един детски таблет  който имаше меню на български,виждали ли сте го някъде по сайта.
Ами...не знам какво значи детски таблет... май почти всички съвременни таблети имат меню на български(моите и двата имат такова), не знам за старите модели,но и хич не ги препоръчвам

Виж тук... всички таблети,които има във сайта
http://www.buyincoins.com/new_en/categories/Computers-Networking … Tablets-eReaders/

Hug

# 253
  • Ловеч
По добре истински таблет за 80-на и  повече долара, какъвто и да е той, отколкото някакъв измислен детски таблет..
Да не остана и аз назад с купоните. valpan, моя купон за 7% eBayONLY бие твоя по сила Grinning
Валиден е до края на месеца макс 2 пъти на акаунт..

# 254
  • Варна
Здравейте,бих искала да купя клавиатура за таблет 7 инча.спряла съм се на тази:http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboard-for-7-tablet-pc-mid-epad-1-product-5792.html
Според вас ,дали би била подходяща .

Общи условия

Активация на акаунт