BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Ловеч
Ако е над 30 долара са ти дали проследяващ номер, там където ти е статуса. RN...По него може да проследиш кога ще дойде. Обичайният период е 12-15 дена според зависи. Обикновенно пишат много малки суми- макс. 10 долара..

здравейте Hugв сайта има ли плеър с FM радио  Blushблагодаря   bouquet
Назад в темата  в последните страници се обсъждаха такива плеъри.

# 286
здравейте на всички!искам да ви попитам на 7 септември направих поръчката още не е пристигнала и на мен пише че се изпраща а като влезна в пейпал защо ми показва че имам 2-а превода към BuyInCoins единият е на 6-ти септември а другия е на 7-ми септември с една и съща сума

# 287
  • Ловеч
здравейте на всички!искам да ви попитам на 7 септември направих поръчката още не е пристигнала и на мен пише че се изпраща а като влезна в пейпал защо ми показва че имам 2-а превода към BuyInCoins единият е на 6-ти септември а другия е на 7-ми септември с една и съща сума
задължително напишете от страницата с ордера съобщение до китайците и напишете, че е станало объркване от техния сайт и са изтеглили 2 пъти сумата за една и съща поръчка. Посочете номерата на транзакциите, за да проверят. Ще върнат парите сигурен съм, но да не би да сте пробвали два дена да поръчвате и единия да не е станало нещо и да е дал грешка в сайта им. И още нещо- от коя банка е картата, която сте регистрирали за плащане през paypal??

# 288
bulbank е банката може и така да е станало да съм ги поръчала и 2-та дни  сега какво ще стане две пратки ли ще получа или се набутах с едната сума която е 55 долара и ще откача,а къде трябва да съобщя в самия сайт или от имейла който ми пратиха или на пейпал.много се извинявам за тъпите въпроси явно съм много боса и трябваше да не се захващам.

# 289
  • Ловеч
bulbank е банката може и така да е станало да съм ги поръчала и 2-та дни  сега какво ще стане две пратки ли ще получа или се набутах с едната сума която е 55 долара и ще откача,а къде трябва да съобщя в самия сайт или от имейла който ми пратиха или на пейпал.много се извинявам за тъпите въпроси явно съм много боса и трябваше да не се захващам.
Ето откъде ще пратиш писмо
Цитат
Като направиш поръчката тя вече се вижда в менюто в Order History.
Та най-добрият вариант за мен е в това меню като цъкнете на View отгоре в синьо има на 2 места  линк Message to BuyinCoins без значение на кой ще натиснете.Изпращате съобщение, но по този начин китайците отъждествяват питането ви с конкретен ордер. Напишите ли го директно от основната страница се почва една преписка между вас и тях, докато както аз го описвам е доста по-бързо. Аз така правя и веднага ми отговарят и нямам проблеми.
В ордер хисторито ако са 2 поръчки им пиши веднага да откажат едната, ако не е вече изпратена. Ако е само 1 вероятно е объркване и както в предния пост казах им пишеш с номерата на транзакциите и да проверят какво става с парите.. Спокойно, с китайците може да се оправиш, виж с българска банка....

# 290
благодаря ти,писах им на китайците сега ще чакам отговор.малко съм боса с английския затова се получи така.те ако ги върнат отиват в пейпал парите а не в картата ми нали

# 291
  • Ловеч
Зависи, може и като coins да ти ги върнат, но предполагам, че ще ги върнат в картата..

# 292
Zdraveite , na 13 napravih poru4ka , koqto be6e izpratena na 15 , sumata e nad 30 dolara i imam prosledqva6t nomer , no vse o6te ne moga da namerq pratkata v saitovete za prosledqvane za tova iskah da popitam v kakuv srok trqbva da se poqvi ? Simple Smile ako ima nqkoi po zapoznat sus saitovete za prosledqvane prosledqva6tiq nomer e : ra622764032cn. Blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicata , no nqmam fonetika Simple Smile

# 293
много ти благодаря за иформацията,а за пратката трябва да проверявам в пощата ли?

# 294
  • Ловеч
много ти благодаря за иформацията,а за пратката трябва да проверявам в пощата ли?
Ако нямаш проследяващ номер- в пощата след около поне 12 дена.

v kakuv srok trqbva da se poqvi ? Simple Smile  ra622764032cn.
Срокът от поръчване до поява в пощите им е около 7 дни. Твоята още не е налична в системата на китайските пощи

# 295
  • Испания
Simple Smile ako ima nqkoi po zapoznat sus saitovete za prosledqvane prosledqva6tiq nomer e : ra622764032cn. Blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicata , no nqmam fonetika Simple Smile
На мен ми излиза това
RA622764032CN
(Official website) Bulgaria  Sep 19, 2012 5:46:00 AM Status:Posting, Location:BEIJING

# 296

На мен ми излиза това
RA622764032CN
(Official website) Bulgaria  Sep 19, 2012 5:46:00 AM Status:Posting, Location:BEIJING

tova zna4i li 4e ti izliza 4e e v Bulgaria :O Grinning blagodarq mnogo za otgovorite  Hug

# 297
  • Испания
Не,по-скоро че на 19 е регистрирана в BEIJING  Naughty
Когато е в Бг-ще се появи в Бг Пощи  Peace
Между другото BEIJING е  Пекин на български  Laughing
 Предполагам след най-много седмица ще е тука

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:34 от pepina1965

# 298
blagodarq mnogo  Hug newsm10

# 299
Знам, че много хора поръчаха тези костенурки-лампи. Мина доста време-работят ли все още, читави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт