BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-3

• 60 349
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,искам да попитам дали някой ще си прави поръчка от този сайт .Нямам регистрация в пейпал но и нямам възможност да си направя.Искам http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-tornados … roduct-15970.html .Ако може с някоя ваша поръчка да ми го поръчате и естествено аз ще ви дам парите предварително.Като пристигне тук или ще дойда да си го взема или ще ми го пратите по някоя кориерска фирма .
Моля ви ако си правите такива поръчки ме уведомете.
скайпа ми е :
mi6ity_551

Имам ВИЗА ЕЛЕКТРОН а с нея нищо не мога да направя.

# 376
  • Казанлък
Някой да знае дали може да се анулира поръчка, че поръчах Crystal, а следварително си харесах Fire .
И всъщност ще съм благодарна за мненията на знаещите дали изобщо трябва да се ядосвам (май трябва), че не разгледах предварително.
  bouquet

delda, няма да започват с изпращането на Кристал преди 12 октомври. Така че имаш предостатъчно време да им пишеш и да откажеш поръчката. Направи го направо от страницата със поръчката.
Показателите на Fire са малко по-хубави,разбира се... Разликата във Flash Memory може да се компенсира със допълнителна карта-памет. Малко по-добра е резолюцията на екрана и батерията е по-силна. Има 2 камери,като задната е много слаба...,има и блутут.  Други големи разлики не виждам...или греша?
Сега видях това на оф.сайт: Ainol Novo 7 Crystal is the Ainol Novo 7 Elf II upgrade version.
Кристал е Елф2 със новата версия на Андроид- 4.1 Jelly Bean.

Marinaa_1617,карта VISA се вади за 1 седмица и е безплатна. Регистрация в Пейпал се прави за няколко минути. Съветвам те да се престрашиш в най-скоро време.  Hug Иначе потърси nikid (ще видиш постовете и в тази тема на предните страници),тя прави поръчки за други хора.

# 377
  • Ловеч
heros,би трябвало да получиш един сигурен подарък-колието със совата.
А за по-хубав подарък ще ти стискам палци  wavey
Ооо, аз се чудех каква е тази сова, а то било колие  Simple Smile

# 378
Благодаря valpan ! Поддържа и 3G.  Писах им, да видим. Уж не работят, а поръчката отиде за нула време на Processing-5. Друг път по-бавно са се случвали нещата.

# 379
  • Ловеч
BIC винаги работят. За тях празник няма, както и събота и неделя. Не работят китайските пощи.

И дами, не знам защо досега не сме обсъждали www.mistertao.com. В него се влиза с user и pass от buyincoins. Разгледайте го няма да сбъркате  Simple Smile

# 380
  • Казанлък
Благодаря valpan ! Поддържа и 3G.  Писах им, да видим. Уж не работят, а поръчката отиде за нула време на Processing-5. Друг път по-бавно са се случвали нещата.

Почти всички таблети имат това в описанието Support for 3G dongles. Това не е слот за карта,а просто поддържат външни устройства за 3G(чрез OTG кабел). Кристал има същото.
Винаги бързо стигат до Processing-5. Това значи,че са потвърдили плащането и адреса.

# 381

Почти всички таблети имат това в описанието Support for 3G dongles. Това не е слот за карта,а просто поддържат външни устройства за 3G(чрез OTG кабел). Кристал има същото.
Винаги бързо стигат до Processing-5. Това значи,че са потвърдили плащането и адреса.

Още веднаж   bouquet. Спирам да се ядосвам и ще си похарча разликата в цената за друго.

# 382
  • Варна
valpan, то и аз за него се наканих и опаа - свършил се е. Е нищо ще чакаме поне отзиви може да има по-нататък  Simple Smile

Simple Smile ако е този - отзиви може да има още утре, стига БГ Пощи да ми го донесат цял  Praynig

# 383
Marinaa_1617

Виза електрон също така  приема се навсякъде, сигурно си я объркала с маестро. Като пример - аз пазарувам с виза електрон  Wink Трябва да се престрашиш наистина и да си направиш акаунт в пейпал, няма нищо сложно!
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668103.0 - първия пост ще отговори на много от въпроси, които могат да се появят

# 384
  • Ямбол
heros,би ли споделил за Мистер Тао,аз преди четох,че взима комисионни,поръчвал ли си от там и какво е по-различното?

# 385
heros,благодаря за сайта.Хвърлих му едно око Simple Smile само,че не можах да вляза с регистрацията от buyincoins и се регистрирах на ново.На "Recommender" може да въведете karinnna  Wink
А плащане с пей пал имат ли,аз не видях newsm78

# 386
Здравейте,
Имам проблем с проследяването на пратката. Пусната е на 22, но все още я няма. Опитах се да я проверя в сайтовете, които са на 1 стр, но не успях. Дали някой може да ми помогне?

# 387
mamche88

Китайски пощи НЕ РАБОТЯТ до понеделник, няма кой да обнови инфото или да обработи пратката  Grinning След понеделник ще се пробваш)
 мисля, че на 22.9 от сайта са си разпечатали етикет за изпращане, след това бавно и славно събирали куп колети, за да ги изпратят заедно в пощата, тук поща излиза във ваканция и така нататък.

# 388
  • Ловеч
никид, различното е ужасТно големия избор от стоки от магазин, който ни е познат с доброто и коректно отношение.
Нормално е МистърТао като посредник между нас като клиенти и най-големия китайски магазин Таобао да събират комисионни. Комисионната е 8%, а доставката 13$ - 1 кг, като в зависимост от страната може да бъде и по-евтино. От 10 дена имат проблем с paypal, защото хората  пазаруват маркови стоки през посредника, а това не се нрави на западняците  Simple Smile Проверката ще приключи до 10 дена. За момента приемат плащане с кредитна карта, като за превода удържат 3% от сумата. Ако проверката за плащане през пейпал приключи зле вероятно ще продават само немаркови стоки. Затова в момента е ограничено търсенето.Това е най-общо казано.
Аз ги следя през Вконтакте, понеже там има поддръжка на руски от магазина, не съм поръчвал още, защото изчаквах да видя с времето как ще се развият като магазин. Имат интересна система на бонуси, но затова трябва да се прочете от сайта. Иначе за някои предложения разгледайте страничката http://vk.com/mistertao или във  фейсбук http://www.facebook.com/groups/mistertao/

# 389
Цоп и аз тук, че да поразчупя малко традицията.  Laughing Като конче с капаци пусках само от Тайнидийл, но тук същите неща са по-евтини! А добро утро...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт