Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 496
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
  • близо под тепетата
 Hug  bouquet Hug

МеаHug предполагам е трудно, но просто се опитай да бъдеш спокойна и уверена, че всичко ще бъде успешно!

ДарилHug "сблъсъкът" да е в твоя полза и ако с нещо те нападне този отрицателен индивид!, знай, че действията на всички ни са като бумеранг Peace

Аз дълго го мислих, но реших да направя всички ритуали, които съм си решила, иначе няма да имам спокойствие  Rolling Eyes  пък и имам си знаци, които ми подсказват, че трябва да ги направя Peace

Знам, че аз съм си виновна за развитието в тази посока, понеже последните 2-3 месеца все бях отчаяна, малко или много; не прилагах ЗЗП в положителна посока; вземах нещата за даденост ooooh! и сега си плащам, ама всичко ще си дойде на мястото...  Peace  Убедена съм, че накрая ще получа дълго чаканото "богатство" .... само малко търпение и усилие ми трябват newsm44

Дарена, БЛАГОДАРЯ ТИ!   bouquet

# 226
Благодаря ви,момичета Hug

# 227
Искам да направя някои ритуали по Еньов ден , бихте ли ми казали за мълчаната вода , знам че трябва да е вода от три извора, така ли е ?

# 228
  • близо под тепетата
Искам да направя някои ритуали по Еньов ден , бихте ли ми казали за мълчаната вода , знам че трябва да е вода от три извора, така ли е ?

Да Peace и да е събирана вечер, при пълно мълчание.... не мисля, че в днешно време е възможно, освен, ако не сте някъде на село и сте групичка Rolling Eyes

Аз смятам да правя ритуала с цветните свещите Mr. Green

# 229
Порой, виж на предната стр Lenny_Pld ॐ (With love) е дала линкове към ритуали за Еньовден  Hug
Извори може ли да са и просто течаща вода в планината от "чешма"?

Делфина фон Ю.  Hug  Laughing Вариантът със сектата ми хареса, то в каква ли не "секта" съм била, то не беше музика, тенис, пазаруване, та едни гащи ли...по-лошото е, че и от никоя не излизам.  Laughing

И пак да питам за желанията утре с червен химикал ли трябва да се изпишат върху листа? Blush

# 230
Много ви благодаря   bouquet

# 231

Порой, виж на предната стр Lenny_Pld ॐ (With love) е дала линкове към ритуали за Еньовден  Hug
Извори може ли да са и просто течаща вода в планината от "чешма"?

Спрях се на ритуала със сребърното бижу ( за общ успех ). Пише че се започва със залеза на слънцето - има се предвид по залез слънце на 24-ти ли ( Еньов ден ) ? newsm78
Притеснявам се да не объркам залезите  Wink защото някъде на друго място прочетох че някои ритуали започват вечерта срещу Еньов ден и за това се чудя как точно е newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

# 232
  • В друго измерение
Привет, прекрасни   bouquet

Връщам се от дълга липса на интернет и съм изпуснала доста странички от предишната тема, които току що наваксах, сега ще прочета и новата тема...
Обаче не ме свърта да се похваля гръмко  Joy
Много, ама много съм щастлива, доволна, нахилена до уши  Laughing
Изпълни ми се едно светкавично желание и кой каквото и да ми говори - това си е мое дело  Mr. Green
Та снощи, сядайки да гледам мача Португалия - Холандия, заявих, че португалците може и да ги устройва равенство, но мен не ме устройва и искам да бият с 2:1  Mr. Green
После скачах като малко дете, когато взе че точно така стана  newsm44
Та така - аз съм грандиозна  smile3521

# 233
  • Costa Rica
Делфина фон Ю.  Hug  Laughing Вариантът със сектата ми хареса, то в каква ли не "секта" съм била, то не беше музика, тенис, пазаруване, та едни гащи ли...по-лошото е, че и от никоя не излизам.  Laughing

И пак да питам за желанията утре с червен химикал ли трябва да се изпишат върху листа? Blush
С какъвто химикал/молив/четка/тебешир ти допада.

Пак в Симоронски тон - купих си най-обикновена химикалка за стотинки, издадох и "лична карта" с име Г-жа Паркър Laughing, поговорих си с нея, за да я убедя, че е вълшебна и я използвам само за писане на желания, заповеди, наредби и укази. Чу ме Wink

А гащите са страхотен урок по непукизъм - и друг път съм се жалвала, че най-трудният урок за мен  беше  да изляза от образа на "доброто момиче", който са ми набивали цял живот и да не изпитвам нужда да оправдавам очаквания.

Всъщност, това последното беше ракетата ми носител към успеха. Години наред се въртях в една и съща ситуация - аз съм бяла и добра и ме прецакват серийно (а понякога и групово) Mr. Green. Типичното еврейско "Why does sh*t always happen to ME? Cry Sad".След един сериозен "разговор с Бога", в който повтарях като луда "Господи/Карма/ или Който-И-Да-Е-Шефът-Там-Горе,  старая се да живея по Твоите правила и закони, защо не ми чуваш молитвите?" ми дойде откровението "ами ако законите и правилата са сбъркани? newsm78" Яяяяя, изненадка - изведнъж се оказах извън омгьосания кръг afwitch Откакто хвърча на Файърболт, Вселената май взе да мъ увъжава, знайш ли  angel008

Което не се връзва много с идеята за духовно израстване и вселенско себераздаване, ама нали ми е добре Whistling

# 234
  • Пловдив
MEA, цялата  ми позитивна енергия е насочена към теб.
Легни на масата с мисълта, че всичко ще завърши добре, бъди позитивна и усмихната! (изпитано е и помага)
Успех! newsm10  love001

# 235
Ваничка,благодаря Hug

# 236
М Е А  Много късмет и положителна енергия от мен, нека всичко мине по най-добрия успешен начин и всичко занапред бъде прекрасно  Praynig  Hug

anny_  Направи го така както на тебе ти идва от вътре  Flutter

# 237
  • Балчик-Сливен
МЕА,успех и положителна енергия и от мен!!! Praynig
Делфина фон Ю., Peace И аз като теб много юмруци по муцунката излапах,за да разбера,че първо аз трябва да се харесвам и одобрявам, и цялата вселена ме заобича след като го осъзнах! Grinning
Хайде дайте,моля,симоронски ритуали за сваляне на мазнинките от тялото!

# 238
Розичка,svedd, Hug
Най-важното ми желание написахте всички вие.Вълшебството просто се случва.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!!

# 239
  • Пловдив
М Е А, и да пишеш, като се прибереш от болницата. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт