Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 491
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
След изпълнението на тези ми желания всички останали ще тръгнат подред. 
ЕСТЕРА, МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ smile3501
ДНЕС АЗ СЪМ КАТАЛИЗАТОРА newsm03, ДОМ И КЪЩА НА ЕСТЕРА, ХАЙДЕЕЕ, ЦОООП С НОВИ СОБСТВЕНИЦИ И ПО- БЪРЗИЧКО АКО ОБИЧАТЕ.......... sun

# 346
Просто моята чувствителност ми играе лоши номера.Рози е права,не трябва да приемам нещата лично,а да си извлека поука.
Сега препрочитам последния ти пост-много си права.Възпитавали са ме така,че винаги поставям другите на първо място,премълчавам,премислям преди да кажа и трупам ли трупам,а на тях не им пука.Ще ми трябва доста работа по себе си.
Все едно чета себе си Simple Smile

Момичета, и аз бях в тази група с чувствителността, но като се уредих с един комплект гнусни диагнози, за които медицината хич даже не ми помогна, се наложи да потърся други начини. И тогава открих себе си. Установих, че съм била много пъти в жесток сблъсък вътре в самата мене, защото от една страна следвах желанията си, а от друга се укорявах за това. И разбрах, че проблемът е, че не приемах себе си. И се промених. Открих с радост, че във времето съм се обградила с хора, които възприемат света по интуитивния ми подход, по това, което идва от желанията ми. Започнах повече да говоря с тях за себе си, а не само да споделям техните преживявания и да им помагам. Някъде там във времето се разделих по моя инициатива с втория си мъж, защото той е чудесен човек, но разбираме някои централни неща в живота по различни начини, а аз много държа на свободата и всеки да следва своята вътрешна потребност от пътечка през живота. Минаха години. Започнах целенасочено да контактувам само с хора, с които мога да бъда себе си. Получи се. И съм щастлива от това. Понякога и аз падам. Понякога и аз откривам, че някой човек изкусно се е прикривал и не е стока, но вече имам решителност да посоча това вместо да страдам от него. Ето и тази зима имах голям удар, но си припомних кой е най-мажният човек в моя живот - аз самата. И ако някой ме нарани, си плаща сметката.

# 347
  • близо под тепетата
mama na Sani, днес от теб струят топлина, усмивки и много весело настроение! Hug Продължавай с главните букви  newsm10 а пък аз винаги съм в настроение да използвам колкото се може повече емот-иконки Mr. Green

Благодаря ти, че ни зареждаш!  newsm51

Syn, да не забравиш да дариш част от джакпотЯ Joy
я, и аз да последвам вашия пример Whistling Мама на Сани, ако можИ Praynig

Аз искам да си взема изпита в събота от първия път! Praynig А за другото...ммм, не го мисля! - ангелите ще са с мен и нямам никакви съмнения, че 5те дни ще бъдат вълшебни Peace dance dazzler1

Рози, аз съм на линия за следобеда...ама само за чая, че нямам апетит(желанията са задействани Flutter omm ) пък и май баш навреме идвам-за следобедния плаж Flutter Laughing
Много хубаво си го казала:
Цитат
ако някой ме нарани, си плаща сметката.
Рано или късно всичко се връща, добро или лошо-каквото си заслужил Peace

Клемче, ние вкъщи сме алкохолна фабрика, мога да те заредя с мента, от теб тоника и линоНьте....  Joy

Лора др,  надявам се не си се появявала в темата само поради хубави поводи Hug

Мижжжка, в настоящия брой на Еlle ли я има книжката? и аз ще направя като теб- вече го реших  Crossing Arms Оставям Ангелите да си свършат работата, аз се концентрирам върху мат'рЯлните цели  smile3508

Кой каза "басейн" и "нощно парти"??? Whistling първа пушка съм там! Само музика да има; и ядИнИ и пиЙенИ hahaha Joy

# 348
  • Варна
Не бързайте към басейна, в момента е адска жега   grinning039,ще изгорите. Я на сянка с коктейлче.  Nature Sunny Wine Glass

# 349
Ще плуваме довечера като се позахлади малко

Каня ви вкъщи  Embarassed Embarassed

# 350
  • Под кленовите дървета
[Аз искам да си взема изпита в събота от първия път! Praynig А за другото...ммм, не го мисля! - ангелите ще са с мен и нямам никакви съмнения, че 5те дни ще бъдат вълшебни Peace dance dazzler1

Пращам ти гв петък, да знаеш Simple Smile

Значи тук се събрахме кломпанийка за ядене, пиене, купон Mr. Green

# 351
  • Варна
до към 17 ч. ще съм тук, че после трябва да приготвям вечерята. Като нахраня домочадието идвам на басейна. smile3509

# 352
  • близо под тепетата
Оооо...ти ли ви Вени? Joy Знаех, че е някоя приятелка на Зара, но не предполагах, че е от форума Laughing  Благодаря ти! hug Вече съм заредена...тази вечер ще си формулирам желанията Mr. Green
Иначе - компанийката сме готови за купони Laughing То човек има нужда да се разсейва Rolling Eyes
Ох, днеска ми е супер ден благодарение на вас!  bouquet

Рози, не предполагах че задния ти двор е толкова хубав  Shocked Joy от сега си заплювам беседката Drunk

Естера, отдели малко време за себе си Peace

# 353
magito1986 , специално ще те чака шейкче в беседката - шоколадово или плодово  Laughing

# 354
  • Под кленовите дървета
Оооо...ти ли ви Вени? Joy Знаех, че е някоя приятелка на Зара, но не предполагах, че е от форума Laughing  Благодаря ти! hug Вече съм заредена...тази вечер ще си формулирам желанията Mr. Green

Аз много се зарадвах, че на теб точно ще пращам, много на сърце си ми  bouquet Гледах ти блога и много ми хареса Heart Eyes Heart Eyes

# 355
  • Варна
как да отделя време,като от известно време го давам на майка в отглеждане на 2 зверчета

# 356
Ами различни сме  Hug

Примерно аз първо действам после го мисля  Blush отдавам се на чуства , емоции  Crazy неразумна съм понякога . Дуги па са обратното  Hug мислят , мерят , претеглят  Peace
И при двата случая няма гаранция  Wink всичко е късмет , отношения , съдба  :[/b]
И аз съм такава...и си се харесвам така Simple Smile
Поизпуснах ви в последно време...много задачите ли станаха,аз ли не мога да се организирам newsm78.Нови момичета са се появили,повечето ''стари муцуни'' нещо пасуват....то и пак желания и списъци се бистрят...явно всеки месец ще е така...Това сигурно ми е урокът за търпимост Thinking,че аз хиляда пъти се изказвах за това,ама....
Рози,къде ги намираш тия софри     bouquetпо женски,по мъжки все стават...само да не сме соло Joy
Делф,пращам и аз малко енергия за майка ти
ofоф и аз така,  първо действам после го мисля и наранявам хора на които държа но какво да правя тава съм си.

# 357
  • Costa Rica
Заформили сте си седенчица, а Wink

Мерси за палцестискането. Нямам новини - предполагам, че липсата на такива е добра новина.

Като раздавате аванта за мен може ли едно къщЕ на Босфора, можелиможелиможели Praynig

# 358
'ма, Делфи, ненагледнооооооооост, взЕми си го самичка. Аман от това все да чакаме разрешение, за да сме щастливи бееееееееееееее  Crazy

Я, виж аз какъв заден двор си избацках днес, а.... Върви "снимай" къщята и до довечера да си избрала. Щъ видЙъ кЪт съ прибИръ на какво си се спряла, че сега излитам за една среща със съученичка, а после ще се подготвям за едно посрещане уикенда. Разкрасяване му е майката, мадами  Laughing

Ама все пак като питаш - може-може-може-може-можеееееееееееееееее - твое е еееееееееееее! Сега покажи кое точно? Прегръщ!!

# 359
  • близо под тепетата
Мерси, Вени bouquet Макар че там отдавна не съм зареждала нищо ново...покрай тоя фейсбоклук Embarassed опа, фейсбук Laughing

Рози, вечер е време за коктейли...няма да ме залъжеш с тез' шейкове Joy иначе-плодово Laughing но ванилия, най-добре. Шоколада го признавам само на блокчета Whistling

Естера, мога да си представя какво тичане пада Laughing не ти трябва фитнес Hug

Делфи, веднага щом спретнем виличката, единият етаж е твой, че ще ми е скучно сама Mr. Green

Феи, Mr. Green ето малко идеи за летните ни почивки....да вземем да се разберем коя къде и кога Laughing Аз смятам да ги почвам подред, че да няма сърдити - тая година съм в Индонезия, евентуално ноември месец Party

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 18:22 от magito1986

Общи условия

Активация на акаунт