Подсъзнанието може всичко! Юбилейна тема-50

• 73 487
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Сладурка, честито и от мен с гооооолямо закъснение  Embarassed нека всичките ти желания се сбъднат изключително бързо  Simple Smile

Момичета, имате ли идея откъде мога да си сваля книгите: методът на Силва, Wishpin или Подзъзнанието може всичко? Бих искала и да си ги купя, но в момента съм извън България,а тук не мога да ги намеря никъде. Мерси предварително  bouquet

Wishpin и аз я търсих за сваляне, но не я открих никаде и си я купих със списанието (Благодаря за идеята  Grinning) много е хубава препоръчвам я с 2 ръце. А другите 2 можеш да ги дръпнеш от тук:
http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/silva.pdf
http://pims.ucoz.net/load/knigi/okultizm/5-1-0-175

# 436
Много благодаря vivkatta:) Но ми се струва, че не са качени целите книги, малко страници ми се струват. Но все пак започвам да ги чета, по-добре малко отколкото нищо:)

# 437
  • близо под тепетата
Айдеее...честитO weekend! Hug
В тия жеги е необходимо нещо за разхлаждане....заповядайте  Rolling Eyes

Ууу...щях да ви пиша за едно хубаво нещо, което ми се случи днес, ама то през това време още едно се случи Whistling Joy

И то благодарение на Ангелите  bouquet omm (да си призная бях леко скептично настроена Blush )
Първото - днес изпита мина успешно. Взела съм го...след 10 дена ще се разбере с колко, но важното е, че е минат Laughing Мислех да обяснявам в темата за Ангелите защо съм убедена, че те ми помогнаха, но гледам е заключена newsm78 та затова тук ще споделя Laughing
Скрит текст:
Тази преподавателка има лоша слава - орлов поглед, много стриктна, изключително взискателна.... и с прякор "Резачката" ooooh!  та, готвихме се за изпита, но бяхме с нагласата да се издъним(макар че аз, като един непоправим оптимист,  Laughing се опитвах да убедя колежките, че няма смисъл да се отказват да се явяват, понеже нищо не се знае Whistling пък то стана така, че тя ни остави да си подсказваме(е, не много явно), което за нас беше голям шок, пък аз мислено си благодарях на Ангелите Mr. Green И още веднъж - Архангели, Благодаря!!!  bouquet  mrstraetz
А бях скептична, защото повечето бяха споделили, че след като са приели Ангелите в дома си, са почувствали нещо, пък аз - нищо...НО ме опровергаха на няколко пъти вече Rolling Eyes Hug
Второ- както си се бях отчаяла(за кой ли път) за най-съкровеното ми и бленувано желание, хоп-един ОГРООООМЕН знак, че ще се наредят нещата Hands Clap Има сватба в нашия блок, а живеят тук от 3 години и нито веднъж не е имало подобно нещо.... ако се бях прибрала по-късно или изобщо не бях в Пловдив  Thinking нещо друго щеше да се случи най-вероятно...както и да е. Много съм щастлива, чак си се кефя на себе си - от 30 минути си стоя с една 24-каратова усмивка hahaha ама крайно време е да взема да имам малко повече вяра, че на Вселената/Господ ще ѝ/му писне да ми изпраща толкова знаци, щом аз всичко омаловажавам  smile3538 smile3537

Замислям се и аз за едно писъмце до Ръководството, но малко сложен ми изглежда целият процес newsm78

P.S. Исках да попитам и забравих - някоя от вас да разбира от сънища Mr. Green  снощи сънувах числото 42, открих, че
Цитат
21 предсказва, че целите ви ще се осъществят и ще ви донесат свобода
, т.е. 42 предсказва, че ще ми се осъществят още по-бързо и ще съм по-щастлива? Вие как го разбирате? Thinking Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 19:17 от magito1986

# 438
  • Tам през Атлантическия океан
когато една птица размаха криле, тя създава на птицата зад себе си възходяща струя въздух. летейки във формата на буквата V, цялото ято изминава поне със 71% по-голямо разстояние, отколкото ако всяка птица лети сама.

[хората, които вървят в една посока с усещането за принадлежност към дадена общност, стигат целта си много по-бързо и лесно, защото пътуват благодарение на помощта на другите]

* Из Сайтът на Една Жена  Hug

# 439
  • София
- Аз искам щастие! - рекъл един човек в разговор с Буда. - Как да го постигна?
- Първо, махни "Аз", това е его. После, махни "искам", това е претенция...
Виждаш ли, сега ти остана единствено щастие.

# 440
Маги така ще бъде,щом го мислиш така ще стане,ще бъдеш щастлива и всичко ще стане по-бързо.Успех и от мен newsm10

# 441
Здравейте,
Много благодаря на Дес и Naddya за мъдрите думи! Hug  bouquet
Приятен ден на всички!

# 442
  • Universe
Молитва за Еньовден

Аз съм / трите имена, дата на раждане, посочете къде се намирате/.

Свързвам се със силите на Слънцето, Земята и Луната на растителното царство, на Логоса, на Слънчевата система и на съзвездията, от които някога животът е дошъл на тази планета.

Възраждам се отново и възстановявам своята оригинална вибрация на здрав и хармоничен човек, който сам управлява своя живот според собствения си избор и по собствената си свободна воля.

Развързвам всички възли на негативни намеси, родови проклятия, магии, негативни чужди намеси, които са ме отклонили от пътя ми към любовта и светлината.Събличам „черната риза” на злото , болестите, неуспехите, грижите, нещастията и се раждам отново в духа и чрез духа, за любов, щастие, здраве,духовен напредък и благополучие.

Свързвам се с положителната енергия на моето родно съзвездие  и на съзвездие Рак, покровител на любовта , брака, семейството, майчинството  и раждането на живота.

Давам от хармонията, любовта и светлината на всички души, с които съм свързан на всички нива. Сега съм същество от Божествената светлина и енергия, която давам с любов на всеки, който пожелае това.Благодаря на силите на живота и на духа.

"По пътя на спиралата" -   Нина Ничева

# 443
  • София-в сърцата на моите деца
Честит празник на всички именици  bouquet

# 444
  • София
Не знам в какъв период влязох, явно в много разсеян, щото изгубих какво ли не... Загубих си ключодържателят, само играчката, която висеше на него, слава Богу. После си загубих калъфчето на фотоапарата, а сега установявам, че и една флашка хал хабер си нямам къде е...

# 445
  • Пловдив
Честит празник, мили феи!  bouquet

# 446
  • Русе
  Пропуснах ритуалното ранно ставане и къпане в росата, но пък успях да се наспя хубаво, нещо което не ми се беше случвало отдавна.
  Организирах си ритуално бране на невен и коприва. Мисля да си забъркам и традиционния си мехлем от невен. Може и малко здравец да добавя.

# 447
  • София
Колко простичко казано:

# 448
  • София
И много сладко!    love001

# 449
Лени, Благодаря за хубавата молитва   bouquet Не съм се включвала скоро тук, но ви чета редовно. Искам да ви споделя нещо - тези дни си погледнах картата на желанията, която бях направила преди 2 години и бях прибрала на скришно място. Установих, че голяма част от нещата вече са факт, но някак си не точно такива каквито съм си ги пожелала. Може би не съм си ги "натъкмила" точно както трябва  Wink Но въпреки това съм изключително благодарна.
Освен това искам да попитам нещо за най-мощния период. По изчисленията, които направих с точен час на раждане, в момента съм в мощния си период. Но ме озадачи нещо - пробвах с вариант ако не си знам часа на раждане и се получи съвсем различен период. Аз и не съм много сигурна в моя час, защото майка ми каза "около еди колко си часа". Така че, какво ще кажете по въпроса? Едва ли не всяка минута на часа на раждане е важна.

Общи условия

Активация на акаунт