Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Fatmagülün Suçu Ne Veda Tanıtımı

Това втория фрагман към 79 епизод ли е?????
Мисля,че да защото накрая го има логото на Канал Д.

# 46
Fatmagülün Suçu Ne Veda Tanıtımı

Това мисля, че е раждането на Фатмагюл - годината е 1990г.

# 47
Рени,никакви домати повече,градушката ги уби и няма да ги хабим за щяло и нещяло.Не бил секси,ама сме вперили очи в него и все още искаме-да покаже,да свали,да гушка,да не гушка и какво ли още не.А как секси вика тамам,чак ти се иска на тебе да го казва. Wink
Фантазия,извинявай много за вчера-много приказвах и се държах агресивно,няма да се повтори.Ама кажи ми моля те какво още не сме му разголили на Енгин-като почнеш от потника и стигнеш до размера на чувставата и още нещо.Той може да не показва себе си,ама ние точно него си търсим и одумваме. Laughing
И да кажа нещо за сплотеното семейство,щото от мен тръгна като възможна тема за семинара-аз мисля,че обърках се вече Керим ли,Енгин ли,заигра важна роля в хармоничния баланс на брака ми-милото може на спокойствие да си гледа кеф му мач,кеф му формула,волейбол,бридж и всякакви други спортни мероприятия.Досега в такива ситуации от мен се искаше да съм по-тиха от водата и по-ниска от тревата.Да,ама не,да затвориш устата на даскалица е мисия невъзможна...А сега рахат,все едно ме няма-кеф ми серийка,кеф ми фрагманче,а най-често във форума при вас.И това ако не е идилия...А пък в тия жеги като му пожелая и Бог да го дари със спокойствие, беззвучната му въздишка на облекчение кънти в ушите ми.Така че дори и да имам резерви към каузата на филма,съм щастлива от ролята му в щастливия ни сребърен юбилей.А пък как ми се издига любимия в очите като ми поднесе диня или джанки,завърти мусака или салатка с ракийка,просто не е истина.Ей тва си е направо бонус!
Мили момичета,чао до после,че много ме разсейвате... Joy

# 48
Здравейте!
Много странен  е този фрагман. Дано не е нищо лошо а просто спомен на Рахми за раждането на Фатма който той разказва по време на раждането на  Енисе.

# 49
Хем си мисля,че е раждането на Фатмагюл,хем пишат името на Керим..Сигурно е целия живот на Фатмагюл,от раждането да сватбата.

# 50
Май това е раждането на Фатма,така поне си мисля Rolling Eyes

Ясно е, че е раждането на самата Фатмагюл. В денят, в който Фатма ще роди своето дете, Рахми ще си спомни нейното раждане.

# 51
Това май е раждането на Фатмагюл,Рахми се радва на сестричката,а я записват с името ,фамилията и имената на родителите.Помня ,че казваше на Керим,че баща и е Мехмет.Е не им стигат спомените от последните две години ами отидоха и в миналия век Wink

# 52
Май това е раждането на Фатмагюл, но защо го дават?!?!?! Нещо лошо ми навява този трейлър, ще се случи нещо лошо  Sad

# 53

Ох, дано да е това, сега започвам да си мисля, че е така и се поуспокоявам. Дано да си права - изглеждат стари кадрите, а и малкият казва - сестричка.... Нищо, още 10тина дни и ще видим.

# 54
Хем си мисля,че е раждането на Фатмагюл,хем пишат името на Керим..Сигурно е целия живот на Фатмагюл,от раждането да сватбата.
Не е името на Керим ръката изписва Кетенджи.

# 55

Точно така ! Това е раждането на Фатмагюл, момичета, спокойно! Вижте датата на раждане - 8. 06. 1990 . А детето , което казва : Ти на мен сестричка ли си ми? - е Рахми

Не си мислете лошо!  Hug

Благодаря  на Мариана  за поредната нова тема   smile3525 smile3525 smile3525

Ваня,    bouquet  за фрагмана!

И на всички вас, момичета, които ми пълните душата всеки ден , щом вляза тук!    Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:57 от daniela.qnkova

# 56
Мерси за фрагмана.  Мисля, че това по-скоро е Фатмагюл, нейното раждане…не знам. Малко объркано ми изглежда...

# 57
  • In the light side of the Moon!
привет и от мен, да ни е 4естита новата тема!!

ваня   bouquet  bouquet - топло, топло си  хванала фрагман4ето, още горещо Laughing

и аз мисля 4е това е раждането на Ф. 4ерно бели сцени - ретроспекция....
гласът на малкото мом4енце е на Рахми, а накрая гласът на мъжът е на татко им, казва името което и дават -  Фатмагюл...
но ще разберем пове4е след превода
дългоо4аквания финален фрагман - хахах, пак ни хвърлиха в духовата музика  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 58
Което и да е раждане ще рева яко -много силно ми въздействат такива сцени  Embarassed

# 59
Не Керим,а Севим пише-името на майка и.
Е,Фатмагюл май ще получи най-хубавия подарък за рождения си ден!

Общи условия

Активация на акаунт