Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Това бе една необикновена история за обикновени хора,
разказана по необикновен начин с обикновени на пръв поглед похвати, но истински, показали голяма палитра от човешки отношения и великолепна и чиста любов.
На пръв поглед просто, а всъщност дълбоко сложно и ръзтърсващо.

Повярвах на сценаристките от първата серия и до днес и не сгреших. Чаках  всеки четвъртък обикновеният разказ, който бе толкова изчистен от хиперболи и излишни емоции, че с това стана необикновен.
 Необикновен затова, защото и аз като зрител бях в действието и едва ли не участвах в него.
Необикновен, защото ме държеше по цели дни и нощи пред екрана.
Благодарна съм на Едже и Мелек за този фантастичен разказ в 79 серии до тук.
Благодарна съм ,че открих тези млади талантливи актьори, които ме станаха фаворити.
Благодарна съм на кабелният си оператор, че една януарска вечер не можа да излъчи нищо по телевизията и аз случайно попаднах на сериала в нета.
Магията на тази необикновена история няма да ме напусне. Ще отшуми с времето, но ще остави винаги чувствен спомен за себе си.
Спирам, защото нещо ме хвана за гърлото и ще захлипам.

newsm10 smile3501 newsm51

# 691
Хриси Hug,Бебо Hug-благодаря за репортажите и превода в ефир!
Вени Hug,мерси за снимките!
Ваня Hug,Лили Hug-благодаря за линковете в ютуб!

И на мен много ми хареса серията ,не мога да спра да плача,мн.ми е тъжно,че идва краят и само исках да ви кажа,че Едже и Мелек ми върнаха емоцията и празнотата от предните серии.

newsm10

# 692
Диманка, прекрасно си го казала! Прекрасно!  newsm51 newsm51 newsm51  love001 hug

# 693
Добра вечер и от мен!

Този красив поспаланко пак ни хвърли в екстаз с тази първата сцена. Голям хитрушко е, пък какъв актьор.... как пък не се засмя като го гъделичкаха по сладкото носле. А как спеше с полу отворена уста.... сладъккккккк... ама сладък..
Ето такъв смях на Фати отдавна не бях чувала във филм...... много искрен, и изпълващ къщата..

# 694
А нашият поспаланко какъв е кокон Мара?! Той по суетен от жена си бе?! В сцената в банята и играе етюди - Да взема да се подстрижа ли?  Wink И Фатмагюл - Сакън! Така ми харесваш.

P.S.
dimana-nova , разплака ме!  smile3518

# 695
И на мен ми върнаха емоцията и тръпката. Аз мясти не мога да си намеря в нас от кеф. Тзи серия ще я гледам чок чок чок пъти.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 696
А нашият поспаланко какъв е кокон Мара?! Той по суетен от жена си бе?! В сцената в банята и играе етюди - Да взема да се подстрижа ли?  Wink И Фатмагюл - Сакън! Така ми харесваш.

dimana-nova , разплака ме!  smile3518

Joy Joy Joy Joy   Верно е кокон Керим, ама се гласи за жена си.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 697
Добра вечер и от мен!

Този красив поспаланко пак ни хвърли в екстаз с тази първата сцена. Голям хитрушко е, пък какъв актьор.... как пък не се засмя като го гъделичкаха по сладкото носле. А как спеше с полу отворена уста.... сладъккккккк... ама сладък..
Ето такъв смях на Фати отдавна не бях чувала във филм...... много искрен, и изпълващ къщата..

Много сладка сцена наистина. И двамата бяха супер сладки.  Simple Smile

# 698
  • Разград

# 699
  • В Града на липите
Димана  Hug, страхотен пост.  bouquet

На мен нищо не са ми връщали Е и М, защото нищо не са ми отнемали. Аз съм си чок доволна от началото, та до сега. Голям рев ще рева другия четвъртък. За съжаление, всяка приказка има край. Нашата не е по-различна.

# 700
Страхотна серия !!!! В момента още продължавам да я гледам / нямах нужното търпение  с бавния нет тази вечер / и изчаках да я качат в дизито.

Бебо и  Хриси  -  благодарности за превода и репортажите !

Направо предлагам със общи усилия да оформим и последната серия !
Много точни попадения - за важните неща - всяка една от нас позна по нещо и "сглобихме" пъзела - 79 серия.

Лилимс позна за колието, аз предположих, плетеното цветенце ще стане златно / но бях решила, че ще е на гривничка /.
Виждам, че емоциите са завладели всички вас - но аз отивам да си изгледам " ревливата" част на серията.
Току-що свърших с частта - "наистина сме бременни". Супер сладки !
Как ще се разделим с тях другия четвъртък - питам и май не искам отговор.

# 701
  • Враца
Решила съм, след другия четвъртък да изгледам първо сериите от втория сезон една след друга, че нещо ги бях поизоставила за сметка на първи сезон  - без тези чаканици от четвъртък на четвъртък, ако мога и на един дъх даже - така  ще мога да проследя по - пълно градацията на техните чуства и взаимоотношения. А после и целия филм отново от-до. Може да е лудо, ама това е положението - неспасяемо - подлудиха ни. Laughing

# 702
Сега като се натъжих да си кажа за Фатмагюл - Рахми. Тази прекрасна връзка брат - сестра от самото начало ми правеше впечатление. Наистина уникална връзка. Дай Боже всекиму!  Praynig Като се сетя, че около мен станаха няколко грозни случки с братя (за пари и земи естествено  Mr. Green ) тази братска любов макар и на филм ми разтопи сърцето. Плаках при раздялата им. В един момент си казах - хайде, какво толкова? Все пак не отиват на Марс. Но беше много тъжно, много истинско и изиграно брилянтно от Берен и Бюлент.  smile3501

# 703
  • Варна
привет и от мен!
Е,какво може да каже човек след този ураган от емоции?Само едно-ПРЕКРАСНО.
По-добре късно отколкото никога!Добре,че се решиха да се върнат в нормалната си форма Е и М.
Ама как го могат тия двете,когато поискат,нямам думи.Невероятна серия!Вълненията на макс,играта страхотна,направо ти вземат акъла   #Crazy #Crazy #Crazy
Благодаря на всички,които са писали превод и  репортажи  bouquet

# 704
  • Варна
   Хриси, ще ми липсват твоите репортажи. Аз гледам на тв , без прекъсване, нищо не пропускам,но след края на серията идвам тук да те чета. Невероятна си! Много забавно пишеш и искрено ме разсмиваш! Благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт