Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Каква е вината на Фатмагюл 78 серия на български. Превод от английски: bebo_sn, colorblind, riviera. Приятно гледане.

Момичета благодаря за труда и стоицизма!

П.П. Някой знае ли дали в Турция се допускат бащи да присъстват на раждането ?

# 76
Привет!
И така, наближава краят! И аз предполагам, че на рождения ден на Фатмагюл ще имаме още една романтична сцена между двете гълъбчета Ф и К! Малко раничко ми се струва тогава да стане ясно за бебенцето. По-скоро след делото, по време на пътуването за Австралия или след това!
А пък като заминат след делото за Австралия - няма начин да не видим и  белия корсаж в действие!Австралия не е Турция, там  ще срещнат млади хора, които открито се прегръщат и целуват, не се стесняват да изрязяват чувствата си открито! Та в Истанбул и особено в тяхното консервативно кварталче те май и за ръка не смеят да се хванат двамата!

# 77

Марианка,благодаря за новата тема!
Момичета,стига сте се качвали на черешата! Нищо лошо няма да се случи! Явно ще ни правят съпоставка между раждането на Фг и раждането на Енисе! Успокойте се!
Совите не са това,което бяха!
Боровинка,Мамарис,Норитка,Злати-много целувки,вие знаете защо!
Дейзи,голям купон с мейкинга! Умрях си от смях...
Целувам ви!
И за да ви е весело...
Скрит текст:
светлина има в тунела
светлина в две детски очи
малки пръстчета тихо протяга
и се сгушва в моите ръце
толкова радост
толкова нежност има в моето сърце,
искам бавно да я гушна
и да заспим лице до лице
моята малка принцеса
моята малка дъщеря,
като цвете поникнало от любовта...
благодаря ти любима
че ме дари с нежността
на две малки детски очи
с нашето малко дете...

[/color][/b]

# 78
  • Враца
Здравейте момичета!
Благодаря за новия фрагман! Hug

Мина ми една мисъл - дали според подсказката "Намек:На мястото на старият симвил на Фг,идва нов символ..",  ФГ няма да съобщи на Керим за бебето на мястото на изнасилването с кривото дърво - това да е  новото начало  newsm78 newsm78
Ох побъркаха ни тези сценаристки!

Малчева  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:28 от mama_an_ji

# 79
  • Стара Загора
mama_an_ji  Hug,вече си мисля,че всичко е възможно  с Едже и Мелек Grinning.
Малчева Hug     love001
Оооо Мигленка и ти си открила Демир newsm53 !?

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:34 от borovinka123

# 80
  • In the light side of the Moon!
моми4ета, по въпроса за семинарите, сплотяване на семейства, размерите, ръстта, дължината, мекото альо което казва Енгин и вси4ко друго което ви идва на ум -
аз дълго мислих снощи като си легнах и реших да се пожертвам заради вас. семейство се сплотява, когато партньорите са заедно, никой не може да ме убеди в обратното. та понеже аз след дългогодишен брак успях да нау4а моят съпруг да ме разбира в такива екстремни ситуации и със сигурност няма да имам проблеми със семейството, и пак искам да намекна 4е се жертвам заради вас и никой друг, защото много ви оби4ам , а не заради нещо друго,  Heart Eyesхи4 нямам нищо против да ме пратите да представлявам бг мамите и да проверя вси4ки горепосо4ени истина ли са или пак измищльотини на сценаристи и режисьори.
искам да ви уверя 4е няма от какво да се притеснявате за Енгин. аз го разлюбих от 78 серия, откакто заради него рискувах работата си и той не удовлетвори моите о4аквания. сега си имам нова любоФ - Демир   Kissing Heart  Kissing Heartи съм се отдала изцяло на него. та хи4 не се притеснявайте за Керим, нищо лошо няма да му направя.
турски незная, но с английския съм горе-долу добре, та ще можем да комюникирам с керим4о, за да успеем да из4истим вси4ки съмнения.
за сега лек ден от мен и не си давайте много зор на тръстиката  txtloves newsm76

# 81
Излязох от офиса за има няма 1 час и като  се върнах и видях балкона препълнен,аха  значи имаме трейлър.Видях и него и го пуснах и както е жега навън така ме втресе ,добре че прочетох какво сте писали ,че вече бях пред smile3511 викам с умря някой от двамата /пу пу /.И все пак тази ретроспекция малко ме принеснява ама  няма да го мисля ,все пака чакаме хубавият финал Thinking

# 82
Момичета,  искам да ви преоръчам един невероятен филм- Четецът( The reader, 2008). Уникален от филм, просто ме отвя с историята, актьорите, невероятната игра, наистина завладяващ филм.
Ако ви е любопитно ето ви трейлър

http://www.youtube.com/watch?v=sFd488Dg0KU

http://www.imdb.com/title/tt0976051/

Hug Hug Hug

# 83
  • Пловдив

Каква е вината на Фатмагюл - Сбогуване

Каква е вината на Фатмагюл - трейлър - Сбогуване - на български. Превод от турски: alians130. Приятно гледане.

# 84
Охо,фенките на Мурат станахме много! Миглена,добре дошла! Аз отивам да се потапям във филма...
На всички фенки на Енгин-момичета,дерзайте,аз се оттеглям от него и се отдавам на моят мъж!
И понеже много ви обичам,да ви кажа:
Днес стават 6 години откакто съм с този мъж,който може да разбие стената с глава заради мен! Това е любов,родена от едно приятелство,от споделяне на общи болки,и вече 6 години топлим сърцата си с поглед,докосване... За мен неговата любов е такава,както любовта на Керим-нежна и истинска!
От мен за всички вас!
Скрит текст:
Целувам ви!
И отлитам... Hug

# 85
" Напъни моето момиче, напъни, точно така, много добре, хайде Севим още малко...честито имаш момиче Севим.колко е красива...- съдбата и да е красива...честито..да има хубава карма, да се срещне с хубави хора.... как я кръстихте таткото?......Фатмагюл..."​ ?
Това е превело едно момиче от фейса на Енгин БГ

Аз мисля, че в думите в червено е разковничето защо ни поднесоха такъв финален трейлър сценаристите. Разказаха ни историята на едно момиче Фатмагюл. Историята й, започва с нейното раждане, как хубаво са орисали жените, какви хубави пожелания и понеже станахме част от историята по някое време, когато беше тя девойка, сега знаем, че най-важната орисница е Съдбата.
Ваня, благодарско, че го излови тоя веда - трейлър.  smile3525

Дани-поп и аз като Димана се смях до сълзи докато четях за сплотения Ви колектив с половинката. Страхотно чувство за хумор!  yes

# 86
Марианка, алианс130 благодаря за фрагмана   bouquet
За мен този фрагман е чисто символичен, най-вероятно Рахми се сеща за раждането на ФГ, всичко е относно "орисването й", може би ще ни покажат, че пожеланията на хората са се сбъднали, че е срещнала добри хора, че животът й е хубав и че всичко, което са й пожелали се е сбъднало. Не ми се вярва да убият ФГ при раждането на Енисе, абсурдно е, но и не е нещо, което белите птици не са правили.  #Crazy

# 87

Момичета,стига сте се качвали на черешата! Нищо лошо няма да се случи! Явно ще ни правят съпоставка между раждането на Фг и раждането на Енисе! Успокойте се!

И според мен ще така докато всички чакат Фатмагюл да роди Рахми ще си спомни нейното раждане.
Малчева честито ... благодарим за почерпката.И ви пожелавам винаго да сте така влюбени Heart Eyes и много, много щастливи  Hug
Благодаря за превода на фрагмана и на серията smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 17:02 от Veni_Koleva

# 88
  • In the light side of the Moon!
Охо,фенките на Мурат станахме много! Миглена,добре дошла! Аз отивам да се потапям във филма...
На всички фенки на Енгин-момичета,дерзайте,аз се оттеглям от него и се отдавам на моят мъж!
И понеже много ви обичам,да ви кажа:
Днес стават 6 години откакто съм с този мъж,който може да разбие стената с глава заради мен! Това е любов,родена от едно приятелство,от споделяне на общи болки,и вече 6 години топлим сърцата си с поглед,докосване... За мен неговата любов е такава,както любовта на Керим-нежна и истинска!
От мен за всички вас!
Скрит текст:
Целувам ви!
И отлитам... Hug

мал4ева,
"Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш."
Джеймс Бари
4естито! нека любовта ви не изгуби приятелството което я е създало!!!

# 89
Още една запленена от Демир  Simple Smile. Днес едва съм изкарала работния ден. Едва се насилих да поспя два часа, за да не припадна пред компютъра после, но нямам насита на този мъж. Е, и там малко ме ядосват, но без това не може. Тръпка да има.

Общи условия

Активация на акаунт