Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • В Града на липите
Дами, много ми беше приятно да ви изчета, но отлитам извън града, че тук не се диша.  ooooh!

Един трейлър-мрейлър за разведряване, че скоро не съм писала и позагубих форма.

Трейлър-мрейлър 1/еп.79

Скрит текст:
Синем, току-що си е тръгнала, Фатмагюл е преяла с диня и приклепва сънено на масата в двора. Керим я побутва с нос по врата.
- Любима, отиди да си дремнеш. Не се мъчи тук, ще се схванеш.
- Ммммм, добре. Ей сега след малко – измърморва тя и сънено се прозява.
Той заобикаля масата и я вдига на ръце. Тя обгръща врата му и полага глава на рамото му, сякаш мястото й винаги е било точно там.
- Много добре, ще полегна, обаче само за малко, докато се посъвзема. Но спалнята ни е далеч, да не те заболи кръста. Доста натежах напоследък.
- Мога да те пренеса до там, не се безпокой – подхилква се той, - дори ще ми останат достатъчно сили за някои други задачки-закачки, които можеш да ми поставиш.
- Хммм, чакай да помисля – разсънва се тя. – Пердето в дневната виси, май му се е откачила една кукичка, имам три рокли за гладене, стори ми се, че видях мухъл между две плочки в банята, на Скуби Ду, ох обърках се на Лодос водата му е за сменяне, джанката в двора е узряла, трябва да се обере и да направим компот, сякаш имах и един терлик за доплитане…
- Фатмагюл, въобще не си смешна – запушва й той устата с целувка. – А Скуби Ду, т.е. Лодос няма да умре от обезводняване за час-два, е, добре де, нека да са три. И от сега ти казвам, от джанката ще варим ракия, не компот. Тоя ракиен казан дето го купихме от Бодрум още не сме го пробвали, ще му изтече гаранцията, джанъм.

Дейзи, много ти беше забавен мейкинга  Joy

# 121
april07,така като го обясни,ми изглежда гениално просто HugПризнавам си,не съм мислила за сериала точно по този начин PeaceНо това няма значение-щом успя да ме държи в плен повече от година и половина,ви заявявам най-отговорно-това е моят сериал bowuuКакто каза Хриси за Аси и Демир-въпрос на химия PeaceТука е моята химия,физика и алгебра Laughing
П.п.Хриси,за пореден път ти казвам,че си уникална Joy Joy JoyКак се сети за делвата от Бодрум Joy Joy Joy

# 122
Привет и от мен в новата тема!

тичам след вас, а и трейлър излязъл.....
ама финален трей или за 79 еп?

Ейприл 007 не те виждам на балкона, ама този трей май е точно като за LOST... Grinning

привет на Вени и МамарисHug

не мога да гледам трея, ама до колкото разбирам става въпрос само за раждания. Ай стига бе - това ли е  финалния трей???
Хахаха баш си е така. Ясно е, че не Хилал е открила топлата вода, но поне се е постарала.
Фантазия, вече имам нова теория. Ако имаш нерви да я изчетеш, публикувана е. А ако изобщо разбереш какви съм ги редила, цена нямаш Laughing
С LOST си приличат по ПР-а и по опитите за “заблуда на врага“ с подсказки и фрагманчета.
Сбогуване с Фатмагюл - дрън дрън
Хепи енд ще има, ама любовни сцени ЙОК Laughing

# 123
Имам един апел! С оглед на онзиденшните кавги с почитателките на КТ, за артисти, които не играят във Fatmagul`un Sucu Ne да не пишем тук, а в темите, които са създадени за тях.  Peace Те затова са различни темите. Да не правим на изпроводяк нашата на тюрлю гювеч. Lutfen!   Praynig

hrissi_sz
,

# 124
Хрисчул,завърна се с гръм и трясък! Уникална си както винаги!
На всички вас изпращам много целувки и да се надявам още дълги години да си честитим хубавите неща... Благодаря на всички за милите думи и пожелания!
Аз ви пожелавам да ви се връщат ,умножени по 100!
Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Круела,ок!  Stop

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 19:10 от Агент 008

# 125
april07 , много съм слаба с математиката, но ти явно добре обесняваш щото те разбрах!  Grinning
Хриси, трейлър-мрейлър  Joy
Дейзи е направила мейкинг и аз съм го пропуснала? Въй! Отивам да се поправя!  Обожавам мейкингите!

Ако се вярва на слухчето за бъдещата партньорска на Енгин - хубаво е момичето /ходих специално да проверя/ пък и хубаво се целува, вижте -
Скрит текст:

Зори, чувствай се поздравена с мъжкото присъствие, знам, че ти е любимец. Ама и той как мятка столове ....

# 126
  • Разград

# 127
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хрис, мерси за отговора и фотките.
Сори, че няма китка ама имам проблем с емотките. Все пак мислено ти ги поднасям.

# 128
 newsm51 newsm51 newsm51, извинете за дублирания пост, некакви измъчени признаци на нет имам и аз незнам какво става? сигурно от жегата, отивам да видя колко пъти се е постнал тоя пост

Дейзи, мейкинг  newsm74

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 18:40 от nianta

# 129
Ще взема да го попрегледам този "Брак с чужденец", ще е интересно да го видя Енгин с толкова къса коса и в по-комична роля. Ако някой знае линк за серии онлайн - ще съм благодарна  Hug
Има го във Vbox7, но е с доста лошо качество и не са всички серии, но ще придобиеш някяква представа за Енгин.
Здравейте момичета!
Благодаря за новата тема на Мариана и на всички вас за страхотното настроение,което цари тук smile3525 smile3525
Брак с чужденец са започнали да го качват в Дата
http://data-bg.org/browse.php?search=%C1%F0%E0%EA+%F1+%F7%F3%E6% … ldead=0&cat=0
Благодаря за споделеното!В този забавен филм участва и Мерием,тя беше тъщата,но не помня К,като какъв се изявяваше там,освен,че работеше в баклаваджийницата май1

# 130
  • Разград
Fatmagül & Kerim

# 131
Малчева, честит празник!
Много любов, щастие и горещи нощи! Отпразнувайте си както подобава Simple Smile
(този път ще минем без репортаж, дискретни дами сме...)

Дейзи, готин мейкинг Joy Joy Joy

Хриси, както винаги успя да ме просълзиш!

mireto, Енгин май го играеше екс годеник. Отрязаха му квитанциите заради гръка. Някакъв такъв спомен имам за “Брак с чужденец“ от малкото серии, които съм гледала по тв.

Боже, чудя се как се оправят обикновените турски зрители, които не шетат из нета и си гледат сериалите само по телевизора. Толкова много сериали, с ужасно много реклами... не се ли объркват тия хора

# 132
  • Разград

# 133

Божеееее, тази Берен е луда, че и го снима чак този маймуняк.... тц. тц тц... колко луди и слепи хора има по света..АМАН!

Снощи сте говорили за неговото меко альо, ами какво ще кажете за неговото - Алама( не плачи)  - винаги ми се насълзяваха очите като го прощепваше, особено в първи сезон и в по тъжните серии

# 134
И от сега ти казвам, от джанката ще варим ракия, не компот. Тоя ракиен казан дето го купихме от Бодрум още не сме го пробвали, ще му изтече гаранцията, джанъм.

Ох, милия зажаднял за бялата субстанция - много я гълточеше на поводи преди Joy

Общи условия

Активация на акаунт