Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Тук ще съм,Миленка-на балкона!
Стига съм се правила на шут!
Лека вечер!
 Crossing Arms

# 151
Тук ще съм,Миленка-на балкона!
Стига съм се правила на шут!
Лека вечер!
 Crossing Arms

О,никакъв балкон! Най-чудесното качество на един човек е да разсмива другите! Я да обсъдим Мюмтяз,сега го дават по би ти ви ама няма вратовръзка и прическата му на път,абе пич отвсякъде!

# 152
Аз лично винаги съм казвала каквото и да е в кръга на шегата! И досега това за Кенан е било малка шега! Но явно не всеки възприема така нещата!
Съжалявам,ако сте си помислили нещо друго!
Всеки има право да бъде с когото иска! А щом се обичат младите,нека се вземат!
Но мисля че вече прекалено често започнахте да се делите на различни групи... Смятах,че гледаме филм и го коментираме,а не играем на "Стражари и Апаши" Crossing Arms
Много жалко!
Аз смятам да спра с коментарите си! Надявам се вече да сте доволни! Лека вечер и ви благодаря за всичко!  Stop
П.п. Не ми пишете на лични! Няма смисъл! Stop

Малчева,ти къде ще ходиш бе? Я да си стоиш тук!

+1

Агент 008, никакви такива. Как ще спреш с коментарите!?!!?
Искаш да умра от скука ли Laughing

п.п. може ли в една дума да направя две грешки ми кажи...

# 153
Момичета,казах вече-коментари само за филма и само за серията! Това ще е !
Благодаря ви за поздравите,благодаря ви за всичко...  Лека вечер! Аз отивам да пия нещо по-твърдо,имам нужда! ooooh!

# 154
  • София
Много е сладка тук Берен и си личи, че е много щастлива. Мисля, че е време да спрем да плюем по Кенан. В крайна сметка никоя от нас не го познава, така че само на база външност да го отписваме човека не е никак правилно. Аз съм срещала много красиви мъже в живота си, които обаче не са успявали да ме грабнат с нищо друго освен с външността си.  А тя е преходна и съвсем недостатъчна за един мъж. Особено, ако търсиш по-сериозни отношения, а не само забавление. Така, че пичът може да си е много стойностен човек. Не вярвам Берен да се хване с някакъв смотаняк. Още повече, че май заряза французина заради него. Малко се превърнах в негов адвокат, обаче много се дразня като се плюе по някой, който ни е съвършено непознат. Величаенето е също толкова дразнещо между другото. И неестествено.

Сега те прочетох и коментарът ми за Енгин е дошъл точно навреме след подчертаното  Joy Joy Joy.Но какво да правя,така чувствам нещата Mr. Green.
С другото принципно съм съгласна.Но всичко с Кенан и Берен е една закачка. Wink

# 155
  • AMS
Привет момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Марианка, благодаря за новата тема!!!
Скрит текст:
Благодаря ви за всичко, което пишете, качвате и превеждате!!!
Много задачи имам напоследък, но се старая да не ви изпускам!!! Чета редовно, но нещо ми се счупи кефа за писане. Имам да правя клип, но време йок.

Скрит текст:
Сега ще ви оставя заради оранжевите, но после ще ви "проверя"!!!

# 156
  • In the light side of the Moon!
Момичета,казах вече-коментари само за филма и само за серията! Това ще е !
Благодаря ви за поздравите,благодаря ви за всичко...  Лека вечер! Аз отивам да пия нещо по-твърдо,имам нужда! ooooh!

Ами то след толкоз ограни4ения и правила в тоя форум....много хора се ка4иха на балкона пък дори и избягаха....
и аз отивам на балкона в твоя подкепа, ще ста4кувам заедно с теб  #Cussing out

# 157
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 68

# 158
Имам един апел! С оглед на онзиденшните кавги с почитателките на КТ, за артисти, които не играят във Fatmagul`un Sucu Ne да не пишем тук, а в темите, които са създадени за тях.  Peace Те затова са различни темите. Да не правим на изпроводяк нашата на тюрлю гювеч. Lutfen!   Praynig

hrissi_sz
,

Подкрепям този апел!Остава много малко време до края и  нека не го вгорчаваме, а да му се наслаждаваме.!

# 159
За почитателките на Енгин и неговите ръце.  Wink

Приятна вечер!

# 160
Ами понеже всички ще стачкувате и ще бъдете на балкона.Оставам само аз да пиша.И когато няма никой ще съм най-умната в темата! newsm44  newsm44  rotfImbo  rotfImbo

# 161
  • софия
ама такива ли са всички прощални трейлъри, че тоя ми е първия и не съм в час....
такова ли кофти чувство оставят....
най-внимателно си проследих през деня, как го приехте и вие и после обсъдихте, ама трея си е .......бррррр...уффффф,.... пупупу.....
дано ме разбрахте....

с тия орисници, пожелания....в черно-бяло......
а съдбата и друга била....
Скрит текст:
е бива ли това да е прощалния трей!!!!
като някаква прокоба....
п.п.
не се притеснявам за финала, ама трея хич не е тра-ла-ла...иху

# 162
Малчева, честит празник. Дълги години да се радваш на споделена любов.
 newsm51 smile3525    luvbed newsm51 smile3525   Two Hearts txtloves 1dating Two Hearts

# 163

Какво ли ще излезе от тези пръсти?

# 164
  • софия
ама какво сте накацали на балкона и си траете всички!!!???

Миленка - кажи нещо умно джанъм Hug

Фентъзи
Скрит текст:
имам една хрумка от известно време...
трябва да надраскаш едно сценарийче за нашата тема и да го дадеш на един близък твой човек - ще стане страхотно клипче и ще има голям успех сред нас Joy

Общи условия

Активация на акаунт