Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Много е сладка тук Берен и си личи, че е много щастлива. Мисля, че е време да спрем да плюем по Кенан. В крайна сметка никоя от нас не го познава, така че само на база външност да го отписваме човека не е никак правилно. Аз съм срещала много красиви мъже в живота си, които обаче не са успявали да ме грабнат с нищо друго освен с външността си.  А тя е преходна и съвсем недостатъчна за един мъж. Особено, ако търсиш по-сериозни отношения, а не само забавление. Така, че пичът може да си е много стойностен човек. Не вярвам Берен да се хване с някакъв смотаняк. Още повече, че май заряза французина заради него. Малко се превърнах в негов адвокат, обаче много се дразня като се плюе по някой, който ни е съвършено непознат. Величаенето е също толкова дразнещо между другото. И неестествено.

# 136
Скрит текст:
Много е сладка тук Берен и си личи, че е много щастлива. Мисля, че е време да спрем да плюем по Кенан. В крайна сметка никоя от нас не го познава, така че само на база външност да го отписваме човека не е никак правилно. Аз съм срещала много красиви мъже в живота си, които обаче не са успявали да ме грабнат с нищо друго освен с външността си.  А тя е преходна и съвсем недостатъчна за един мъж. Особено, ако търсиш по-сериозни отношения, а не само забавление. Така, че пичът може да си е много стойностен човек. Не вярвам Берен да се хване с някакъв смотаняк. Още повече, че май заряза французина заради него. Малко се превърнах в негов адвокат, обаче много се дразня като се плюе по някой, който ни е съвършено непознат. Величаенето е също толкова дразнещо между другото. И неестествено.

+ 1  newsm10

# 137
Скрит текст:

+ 1  newsm10

+1  newsm10

# 138
# 139
  • София
Здравейте, мили момичета! Преди няколко часа се прибрах от морето и се опитвам да наваксам темите, но вие сте писали, писали...Оставих ви на 126, намирам ви на 131, но ще наваксам! На морето е чудесно, бях на Синеморец, Велека все още си влива в морето, но го няма вече терасовидния плаж, почти ги няма дюните, през зимата морето почти е изравнило плажа, реката вече има висок пясъчен бряг, няма ги тръстиките, няма го блатото от разливите, има една голяма зелена поляна, по която се разхождат автомобили...Плажът е даден на концесия, пълен е с чадъри, агрегати, химически тоалетни, кули за спасителите, прекаран е нов широк път за "лесен" достъп до плажа... Но въпреки всичко, преди разгара на сезона, поляните са зелени и пълни с лайка и жълти маргарити и морето е синьо, синьо...
Малчева, честит юбилей, да си все така влюбена и щастлива! Two Hearts  loveuuu Two Hearts

# 140
pipilota27 съгласна съм че не го познаваме и не е логично да го коментираме.

Но как да си замълчиш при такава гледка.... Confused

# 141
# 142
За всичко е виновен Кенан!!!  Joy Joy Joy

Шегуваме се с  Кенан, не мисля че някой е седнал да го коментира сериозно. Разбира се, че не го познаваме. Той си е грижа на Берен, да се оправя...

Като гледам Керим и Фатмагюл, аз не виждам Енгин и Берен, това е друг филм.
На екрана двамата са толкова красива двойка! Не е ли нормално за миг феновете да забравят, че са просто актьори,  които имат свой си личен живот...

Не знам колко от двойките на екрана са такива и в реалния живот. Сещам се само за Шехерезада и Онур от „1001 нощ“ Доколкото си спомням и двамата са били обвързани преди снимките и са се влюбили, докато правят ролите. Не е ли романтично!!!

За мен Керим и Фатмагюл ще си останат двойка, без значение Берен кого обича и Енгин с кого ще си партнира.

# 143
# 144
pipilota27 съгласна съм че не го познаваме и не е логично да го коментираме.

Но как да си замълчиш при такава гледка.... Confused
Какво ще рече " такава гледка"? Човекът нито е някакъв урод, нито реално му има нещо. Не може всички хора да са красиви. A между другото през годините съм установила, че двойки в които жената е по-красива от мъжа са много по-стабилни, отколкото в обратната комбинация.

# 145
  • София
Ще се връщам да ви чета,но първо:
Малчева, НАЗДРАВЕ за вашата красива любов!Все така да се обичате,мила! Hug
Скрит текст:

Круела,ще ме извиниш,мила,съгласна съм за коментирането на други актьори,но не се стърпявам  Blush.Много бързо си намерихте нова любов, Енгинки  Wink Laughing.Аз да споделя,че от интерес по тази Джансу/бъдещата партньорка на Енгин/ погледах малко Езел.Един наистина много красив мъж играе там /Кенан ?****/, но някак си е красив отдалече,не мога да разбера защо не го усещам?Гледала съм и Мурат,гледала съм и Къванч,и Бурак Хакъ даже,но всички ми харесват от разстояние,харесват ми и ми въздействат вътре в самата историята.Само с Енгин се чувствам странно,като че някаква невидима сила ме влече към него самия като към магнит Wink Laughing.Този човек е магьосник.Но всичко е въпрос на лично възприятие  Hug.
А тази Джансу/ newsm78,не съм сигурна че така се казваше/ ми напомня на моменти на Бахар от Облака.Разбира се, има доста по-одухотворени черти,но на моменти в лицето,заради грима може би,много прилича на Бахар.

Трейлърът ме впечатли много!Интересна идея да се върнат към началото на самия живот на Фг!Шапка им свалям за интересната идея!Благодаря ви за превода   bouquet  bouquet  bouquet!

Хриси,от кога ти чакам трейлър-мрейлърите  Joy Joy Joy.Страхотно! Laughing

Връщам се да ви чета! Hug

# 146
Репортаж.

Слънце, плаж, море

Керим и Фатма са се излегнали удобно под един чадър близо до морето. Фатма лежи и съсредоточено е забила поглед в някаква  кулинаарна книга. До нея Керим се излежава и разсеяно си пие чай. Слънчевите лъчи галят нежно телата им.

Керим поглежда Фатма изпод слънчевите си очила. Пресяга се към нея, уж зачетен в книгата, а всъщност погледът му обхожда тялото на любимата му.Взирайки се в Фатма той забелязва няколко досадни песъчинки на нежната шия на любимата си, и веднага предприема действия те да бъдат незабавно отстранени. Керим нежно целува шията на любимата си,

Фатма- Керим, много си лош. Моля те, не ме разсейвай. В момента разучавам нови рецепти за Кухнята на Розата, време е да обновим менюто, джанъм
Керим- Тамам Фатма, тамам Чети си, няма да ти преча.
Керим отново отпива от чая си, , замисляйки нов план как да отвлече вниманието на любимата си от скучната книга и да го насочи към себе си.

Отново поглежда, Фатма, която старателно е започнала да подчертава цели пасажи от книгата.
Пресяга се към Фатма и нежно започва да с един кичур, заровил пръсти в косата й.

Фатма- Керим, само ме разконцентрираш, не мога да се съсредоточа заради теб- обръща се рязко Фатма към Керим . А Керим само и това чака, сграбчва съпругата в обятията си и я привлича към себе си. Фатма се опитва да пртестирас, но опитът й е безуспешен, защото Керим затваря устата й с разтапяща целувка. Леко я повдига и я понася към морето за охлаждаща терапия в студените води.

Дамата се потапят в морето , Керим  продължава да се закача с жена си, а тя видимо се забавлява. Двамата постоянно си раменят целувки във водата, а  кулинарната книга лежи самотна, паднала в пясъка.

Излизат от водата и сядат на припек да изсъхнат на една хавлия. Мокрите им тела се допират, нежно прегърнати. Двамата мълчаливо наблюдават безкрайнияят морски хоризонт, който се разкрива пред тях, заслушани в песента на чайките, а лекияят морски бриз нежно разрошва косите им.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 147
Малчева, Честита Годишнина.   bouquet  bouquet Желая ви много дълги години много любов и разбирателство.  Simple Smile Simple Smile  Hug Hug

# 148
Аз лично винаги съм казвала каквото и да е в кръга на шегата! И досега това за Кенан е било малка шега! Но явно не всеки възприема така нещата!
Съжалявам,ако сте си помислили нещо друго!
Всеки има право да бъде с когото иска! А щом се обичат младите,нека се вземат!
Но мисля че вече прекалено често започнахте да се делите на различни групи... Смятах,че гледаме филм и го коментираме,а не играем на "Стражари и Апаши" Crossing Arms
Много жалко!
Аз смятам да спра с коментарите си! Надявам се вече да сте доволни! Лека вечер и ви благодаря за всичко!  Stop
П.п. Не ми пишете на лични! Няма смисъл! Stop

# 149
Аз лично винаги съм казвала каквото и да е в кръга на шегата! И досега това за Кенан е било малка шега! Но явно не всеки възприема така нещата!
Съжалявам,ако сте си помислили нещо друго!
Всеки има право да бъде с когото иска! А щом се обичат младите,нека се вземат!
Но мисля че вече прекалено често започнахте да се делите на различни групи... Смятах,че гледаме филм и го коментираме,а не играем на "Стражари и Апаши" Crossing Arms
Много жалко!
Аз смятам да спра с коментарите си! Надявам се вече да сте доволни! Лека вечер и ви благодаря за всичко!  Stop
П.п. Не ми пишете на лични! Няма смисъл! Stop

Малчева,ти къде ще ходиш бе? Я да си стоиш тук!

Общи условия

Активация на акаунт