Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
ама такива ли са всички прощални трейлъри, че тоя ми е първия и не съм в час....
такова ли кофти чувство оставят....
най-внимателно си проследих през деня, как го приехте и вие и после обсъдихте, ама трея си е .......бррррр...уффффф,.... пупупу.....
дано ме разбрахте....

с тия орисници, пожелания....в черно-бяло......
а съдбата и друга била....
Скрит текст:
е бива ли това да е прощалния трей!!!!
като някаква прокоба....
п.п.
не се притеснявам за финала, ама трея хич не е тра-ла-ла...иху

Спиритче
, в първия момент (т.е. първия половин час) и аз бях като попарена - докато асимилирам, анализирам, прочета... Бях се отчаяла. Дано както винаги "совите да не са това, което са".

Малчева, честита годишнина, нека още 10 пъти по толкова години да сте все така влюбени и загрижени един за друг. Наздраве!

# 166
ама какво сте накацали на балкона и си траете всички!!!???

Миленка - кажи нещо умно джанъм Hug

Фентъзи
Скрит текст:
имам една хрумка от известно време...
трябва да надраскаш едно сценарийче за нашата тема и да го дадеш на един близък твой човек - ще стане страхотно клипче и ще има голям успех сред нас Joy

Чудя се след като  прочетох поста ти и по-точно в частта за черно-белия трейлър.Та чуденката ми е следната:Дали Фатмагюл са имали цветен телевизор през 1990 година?

# 167
Ами понеже всички ще стачкувате и ще бъдете на балкона.Оставам само аз да пиша.И когато няма никой ще съм най-умната в темата! newsm44  newsm44  rotfImbo  rotfImbo

Миленче, най-после дойде нашето време. И аз няма да стачкувам, а ще провокирам подсъзнанието на всички. Искам да извадят на яве, това, което крият и от себе си, мислейки че не се забелязва.
Видях, че Хриси ми е разрешила да фантазирам и затова започвам.
Благодаря на Круела за ръцете. Приемам ги като личен поздрав. Ах тези ръце..........
Някои от вас знаят, че от както гледам филма имам мото: "Какво бих му причинила на Керим, ако ми падне в ръчичките?"
Днес съм се спряла на тази любима класика:

текст:
Скрит текст:
ИСКАМ ДА ТЕ НАРИСУВАМ
НЕ СЪС МОЛИВ
НЕ СЪС ЧЕТКА
С УСТНИ ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ,

БЛАГОДАРНИТЕ СИ УСТНИ
ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ
С ДЕСЕТ ПРЪСТЧЕТА ВЪЗТОРГ
ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ

ЩЕ ЗАПОЧНА ОТ ЛИЦЕТО
ЩЕ ОПИША КРЕХЪК ПРОФИЛ
ЩЕ НАПОДОБЯ КОСИТЕ
НА ЛИКУВАЩ ВОДОПАД

ЩЕ СЕ ВЪРНА НА ЧЕЛОТО
ВЪВ ОЧИТЕ ТИ ЩЕ ПАДНА
И НА УСТНИТЕ ТИ ТЪНКИ
ДЪЛГО, ДЪЛГО ЩЕ СЕ СПРА

И ЩЕ СТАНЕШ ТИ КРАСИВА
КАТО НИКОЯ КРАСИВА
И ТАКАВА ЩЕ ТЕ ПОМНЯ
ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН...

# 168
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами понеже всички ще стачкувате и ще бъдете на балкона.Оставам само аз да пиша.И когато няма никой ще съм най-умната в темата! newsm44  newsm44  rotfImbo  rotfImbo
Хахахахахахахаха...пиши си джанъм, пиши си...само внимавай да не почнеш да се самоцитираш, чак тогава ще стане интересно.

# 169
Хриси, много хубав трейлър-мейлър! Радвам се, че музата ти се завърна при нас.

Момичета, някоя от вас бе постнала снимка на пияният Керим. Тази вечер в Пепел от рози вървеше точно серията с пиянството на Керим и затова се сетих. На снимката физиономията му беше много забавна и страшно много ми заприлича на Ал  Пачино. Ако някой се сеща и я има нека я публикува. Ще ми донесе голяма радост.

Малчева честит личен празник! Не стой повече на компа, а иди  празнувай с твоя Керим, а  после направи репортаж от мястото на събитието. hahaha hahaha

# 170
  • софия

Миленка - кажи нещо умно джанъм Hug

Чудя се след като  прочетох поста ти и по-точно в частта за черно-белия трейлър.Та чуденката ми е следната:Дали Фатмагюл са имали цветен телевизор през 1990 година?

Joy Joy Joy
добре че го спомена...
сега и аз няма да се чудя за нищо друго....

Ананова -  Hug  совите не са това, коетo са...
а и Славенка този път не попита...." и все пак каква е вината на Фатмагюл?"   (с което обикновено ме хвърля в музиката), но трея точно на този въпрос ме върна....

# 171
Оставих Ви за два часа и сега чета, чета и не мога да не кажа - Кенан е виновен за всичко! Това са само шеги, момичета, остана толкова малко до края, после кой знай коя накъде ще се запилее, гледам някои вече търсят нови страсти с които да запълнят сърцата си! Ревнувам!  Hug
Хайде, остана малко, на чие рамо ще плача като свърши филма, само при вас мога! /милото ще ме освидетелства  Mr. Green/

# 172
Поздрав с едно много любимо класическо произведения.

# 173
Здравейте мили момичета. Пишете със скоростта на вятъра и направо сте недостижими. Стига меланхолия след този прощален трейлър. Да продължим да се радваме на хубавия филм и невероятната актьорска игра до последния финален надпис.
Малчева, не ти позволяваме да се качваш на балкона. Ще ни липсва твоята поетична душа, твоето прекрасно чувство за хумор.
april07, в отговор на твоя пост 142 ще споделя,
Скрит текст:
че не са станали двойка на снимачната площадка само Халит и Бергюзар от 1001 нощи. Двойка стават Мурат Йълдъръм и съпругата му Бурчин след играта им в Буря. Двойка в живота стават и Туба-Аси с Онур Сайлак след приключване на Пленителката на сърца. Двойка са и Угур Пекташ и Гамзе Йозчелик от Опасни улици. Сигурно има и други.

daizi_g страхотен пост 146.
Момичета, всички сте неотразими. През цялото това време, откакто съм с вас Видях прекрасни клипчета, стихчета, колажчета. Имена няма да изброявям, за да не пропусна и обидя някой. Радвам се, че Ви има. Радвам се, че Ви открих.
Остават ни само 2 епизода в които да се насладим на любовта на Фатма и Керим, нека го направим заедно.Извинете за дългия пост, дано не съм Ви отегчила. За сега - Чао. Обичам Ви.  love001 txtloves Two Hearts  love001  love001[/size]

# 174
  • Пловдив

В тази топла вечер, Мустафа Булут ви кани на басейн.

# 175
Сега като го гледам в басейна със сигурност мога да кажа, че е Енгин е тренирал плуване!
Фентъзи, много поетична си днес!

# 176
Здравейте, на кой епизод оригинален сме в България, по bTV?

# 177
Сега като го гледам в басейна със сигурност мога да кажа, че е Енгин е тренирал плуване!

Тц,не е ..Трениралите плуване на си свиват така краката и на мятат ръце по този начин.Този стил е кроул по Ьлдарски

# 178

Не съм поетична, мила, просто искам да го нарисувам с устни.

# 179
Здравейте, на кой епизод оригинален сме в България, по bTV?

Мисля 46 еп  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт