Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, на кой епизод оригинален сме в България, по bTV?
Мисля че е 46.

# 181
  • В Града на липите
Момичета, някоя от вас бе постнала снимка на пияният Керим. Тази вечер в Пепел от рози вървеше точно серията с пиянството на Керим и затова се сетих. На снимката физиономията му беше много забавна и страшно много ми заприлича на Ал  Пачино. Ако някой се сеща и я има нека я публикува. Ще ми донесе голяма радост.

Само това намерих. Не съм си в къщи, иначе в архива си имам една снимка, където е прегърнал дирека в коридора на Кадир бей. Една от любимите ми е.

# 182
Миленка,
Цитат
Тц,не е ..Трениралите плуване на си свиват така краката и на мятат ръце по този начин.Този стил е кроул по Ьлдарски
в такъв случай да знаеш, че Кроул по Ьлдарски е много популярен в нашия басейн  Joy ей, колко е малък света

# 183
Тази серия  с пияният Керим съм я гледала най-много.Страхотен!

# 184
Хриси, благодаря.  Тези снимки не си ги спомням, но ми доставиха голяма радост.
И пиян много е хубав.
Тази, за която си спомням е в анфас и той държеше чаша в ръка. Голямо ровене направих по темите назад и не я открих, но беше постната тук при нас.
Сигурна съм, че я имаш и ще я намериш. А, дано да ми създадеш още радост!

# 185
# 186
Миленка,
Цитат
Тц,не е ..Трениралите плуване на си свиват така краката и на мятат ръце по този начин.Този стил е кроул по Ьлдарски
в такъв случай да знаеш, че Кроул по Ьлдарски е много популярен в нашия басейн  Joy ей, колко е малък света

Може би по - точно ще е "кроул по Гюзелюртски", все пак клипа е от Облака тук.

# 187
Тази серия  с пияният Керим съм я гледала най-много.Страхотен!

И аз Grinning  голям сладур bowuu направо ти идва да го гушнеш и успокоиш ...или да го нарисуваш с устни... Embarassed Heart Eyes Joy

# 188
Може да ме помислите за луда, но сцената, когато Керим се прибира пиян и Фатма му удря шамар ми е адски любима. Днес специално седнах да изгледам момента по ТВ-то.  Просто, Керим, пиян е много сладък, нпо по-важното е, че казва много истини, които не би казал ако е трезвен. Общо взето тази сцена провокира Фатма да му признае, че го обича в 48 епизод.

Освен това съм убедена, че дори пиян Керим не би насилил Фатма. Хубаво, че все пак го отрезви де. Но на мен много ми харесва как просто просеше любов, искаше и той да бъде малко обичан. Н е нзма, но на мен това ми беше адски сладко, в крайна сметка  всеки има нужда да бъде обичан.  Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile Simple Smile

# 189
  • В Града на липите
Димана, да не би тук да ти прилича на Ал Пачино?

п.п. много е смешен тук. Докато изровя дирека, и Мирето го открила  Grinning

Голяма борба с това яке  Grinning И пак го метна някъде

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 22:24 от hrissi_sz

# 190
# 191
Тази серия  с пияният Керим съм я гледала най-много.Страхотен!

И аз Grinning  голям сладур bowuu направо ти идва да го гушнеш и успокоиш ...или да го нарисуваш с устни... Embarassed Heart Eyes Joy

Лили, за това са ръцете му единствено виновни ......

# 192
# 193
Освен това не мислите ли, че Керим вече не издържаше на любовта си към Фатма. Това да обичаш мякого толкова силно и дори да не можеш да го погалиш, камо ли целунеш и тн е някакъв ад. Да си толкова близо до този човек всеки ден, а толкова далеч всъщност. Според мен Керим вече имаше нужда от някаква близост с Фатма и нямаше да издържи дълго. Добре, че тя му призна, че го обича и скоро дойде и първата им целувка. Той търсеше някаква взаимност, поне да знае, че и тя го обича.  

# 194
Тази серия и на мен ми е една от любимите( с пияния Керим),но по БТВ-то пак превода беше....."уникален" е не ми въздейства така както със субтитри и това си е!

Общи условия

Активация на акаунт