Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 131

• 39 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Тази серия  с пияният Керим съм я гледала най-много.Страхотен!

И аз Grinning  голям сладур bowuu направо ти идва да го гушнеш и успокоиш ...или да го нарисуваш с устни... Embarassed Heart Eyes Joy

Лили, за това са ръцете му единствено виновни ......

smile3521

# 196
  • В Града на липите

Какъвто е дълъг, не знам как не се пльосна от втория етаж докато прегръщаше парапета  Grinning

тази сцена беше много сладка

# 197

Какъвто е дълъг, не знам как не се пльосна от втория етаж докато прегръщаше парапета  Grinning

Joy Joy JoyУникално готин е в цялата сцена. Много беше забавен.  Mr. Green

# 198

Керим:"Тоз парапет си е мои....нъ съ го давъм...." ЪЦЦЦЦЦ!

# 199
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ето още една тема за летния семинар  Party  Joy

Алооо,лекторките- записвате ли си темите ,които ни вълнуват Heart Eyes

# 200
Значи репортаж за пиян Керим май не сме писали. Трябва да поправим тази грешка. Аз вече ги пратих на плаж с Фатма, но още не съм го напила Керим. Трябва да си помисля какви ще ги върши пиян.  Mr. Green Mr. Green

# 201
Тъй като семинара ще се проведе през лятото, отчитайки високите температури, които се очакват, и отчитайки страхотния ълдърски стил на Мустафа Булут, една от  темите на семинара би следвало да се разисква от 22.00 часа на басейна в хотела. Темета ще бъде: "Приноса на ръцете и тяхното участие в неподражаемия ълдърски стил на.........
( имах предвид плуване , но ми засече клавиатурата)

Дрес код; розово и синьо на дребни полски цветчета
Участието е индивидуално и не предвижда придружители.
Пропуските са ограничени.
Записване - в деловодството на темата

# 202
  • В Града на липите

Тук едно друго пиянство с походка - две напред, една назад с подтичване  Grinning

Лили, записваме, записваме. Ще има и една лекция "Размера на чара у пияния Керим"
С подтема - "Ръцете, като изразно средство в изиграването на пиянските сцени"

# 203

Керим:"Тоз парапет си е мои....нъ съ го давъм...." ЪЦЦЦЦЦ!

Joy Joy Joy

# 204
Димана, да не би тук да ти прилича на Ал Пачино?

п.п. много е смешен тук. Докато изровя дирека, и Мирето го открила  Grinning

Голяма борба с това яке  Grinning И пак го метна някъде

Хрисииииииииииии
, точно тук!Благодаря!  love001 txtloves
 Виж има един момент, на който не ти ли прилича на Ал Пачино?
Поне за мен е същият.

# 205
Малчева,поздравления и на диамантения юбилей пак да черпиш!
Хриси,жестоко!
Дейзи,много ми хареса.
Аз пияния Керим от снощи съм му се залюбувала.Бе който си може си може.
Въобще днес не ми е ден-писането не върви,дейлито ме мята като арабска танцьорка гьобек,немците втори гол вкараха.И като капак черно-бял фрагман с бебе-Фатмагюл.Добре,че няма трети сезон,че щяха да ни покажат и строителството на мандрата.Гледам си аз ,а в главата ми само една мисъл-кой е пък този Демир?
А по повод целувките във филмите и двойките в живота от доста време имам теория-там,където ми харесат любовните сцени,после научавам,че се пренесли и в живота.Не знам химия ли е ,физика ли е,ама най ми мяза на биология и здравно образование. Laughing
докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора - е, стига де,аз направо съм заспала!

# 206

Тук едно друго пиянство с походка - две напред, една назад с подтичване  Grinning

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 207
Димана,на мен ми прилича на танцуващият със себе си...

# 208
Така като гледам все размери ще се обсъждат, къде на очите, къде на чара, къде на таланта....ама не знам докъде ще го докараме с тези размери.  Joy Joy Joy

# 209

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Шъ знаитииии,много голям тоз баир бре...Въздухъ нъ мъ остънъ...
(Да ви кажа и аз така превя в момента-много бира,много нещо....) hahaha hahaha hahaha hahaha А после....

Общи условия

Активация на акаунт