Отговори
# 645
  • София
сефте чувам за тази идея но малко странна ми се вижда, да се настаняват болни хора в дневен център за рехабилитация на инвалиди и то пише че това е защитено жилище... може аз да не схващам нещо де... Rolling Eyes

# 646

Много грозна статия, недаваща всъщност никаква информация за какви хора иде реч.

# 647
Мами-съкварталки, откъде мога да купя бурканчета за пюрета? След 3 месеца смятам да почвам захранването и ще са ми нужни доста, а аз обичам да съм подготвена за всичко.

# 648
Мами-съкварталки, откъде мога да купя бурканчета за пюрета? След 3 месеца смятам да почвам захранването и ще са ми нужни доста, а аз обичам да съм подготвена за всичко.

Знам, че има на женския пазар, ама аз се реших да си купя пюрета от магазина на "Ганчев" до парка, те не се въртят. Tired Поразпитах продавачката и тя ми каза,че има един вид пюре на "Ганчев" което се върти - Ябълка Асорти. Та аз мисля, че ще ми излезе по-евтино с 15 ст. на бурканче. Ти къде си го записала на кухня.( Аз в 12-та)  Hug

# 649
Благодаря ти. Надявах се на нещо по-наблизо. То освен за домашните пюрета, ще трябват и за кухнята. Там искат 20 бурканчета и 30 капачки.
Аз го записах в "Калина" - не й знам номера, но то май друга няма в Гео Милев. Тя ми е най-удобна

# 650
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Catherine_78 как стана записването в 12та?Аз миналия месец ходих и само записаха имената на детето в една тетрадка и ми казаха евентуално септември Thinking

# 651
Catherine_78 как стана записването в 12та?Аз миналия месец ходих и само записаха имената на детето в една тетрадка и ми казаха евентуално септември Thinking

Пак така. И при мен така, а за яслата по Интернет Simple Smile А, мами при вас спря ли тока ? #2gunfire #Cussing out

# 652
Здравейте,
отдавна не съм се включвала, но покрай едното детенце, сега и второ ми се роди и време много не остава. Сега сме пак на тема детски градини заради предстоящото класиране и бих искала да ви попитам за мнение за 61 ОДЗ Шарено петле, защото може би имаме шансове да ни приемат там за първа група или за филиалите на 168 ЦДГ Слънчогледи? Моля ви споделете каквото и да е мнение, коментар.
Също да ви попитам знаете ли в района къде бих могла да запиша тригодишното си детенце на плуване?
Благодаря предварително  Simple Smile

# 653
  • София
Здравейте,
отдавна не съм се включвала, но покрай едното детенце, сега и второ ми се роди и време много не остава. Сега сме пак на тема детски градини заради предстоящото класиране и бих искала да ви попитам за мнение за 61 ОДЗ Шарено петле, защото може би имаме шансове да ни приемат там за първа група или за филиалите на 168 ЦДГ Слънчогледи? Моля ви споделете каквото и да е мнение, коментар.
Също да ви попитам знаете ли в района къде бих могла да запиша тригодишното си детенце на плуване?
здравей, синът ми посещава шарено петле от яслата още. аз съм много доволна от градината. записах го на плуване като започна в градината, в яслата не позволяваха. басейна се чисти много редовно, топло е и преподавателя по плуване се занимава много с децата. ако те интересува и друго, пиши тук или на лични Peace

# 654
  • София
За 61-во.

Базата е стара.
Преместиха тази година щерката  в друга стая и на род. среща се зарадвах, че най-после е в ремонтирана стая. Само дето се оказа, че ламината е слаган от предната ПГ група. Щорите бяха от нас. Боядисването май е от градината.
Което на фона на обясненията к'ъв голЕм ремонт ще се прави лятото и който го почнаха още юни месец леко ми бледнее.

Малкото е в стая с един стар балатум дето ... не ме кефи ама хич.

Айде, не може/не става/ няма начин за по-основен ремонт. Но и двора на нищо не прилича.
Обсянението е, че евентуално ще се строи долълнителна сграда там. Това го слушам от поне 3 години. Нищо не са почнали да строят. Но и двора не го ремонтират.
Сега ни молиха за пясък, ако някой има желание. Е...и да не могат един самосвал пясък да намерят - ми не е чак толкова скъпо.

Та като изключим това с базата (което са си лични мои терзания), другото е ок.

Стараят се за храната, разнообразна е.

Като цяло нямам оплаквания, г-жите се държат сравнително прилично и при двамата.
Е карат се на децата, има и наказания да стоят мирно на столчето. Ама те при щерката са се и събрали един отбор юнаци, които взимно се подпират и дивеят.
Сборни групи - децата не са се оплаквали от учителки. Даже има една г-жа, която е на друга група и каката само тича да я гуши, била ѝ много добра приятелка.

При проблем в групата директорката е склонна да съдейства. Лелята си беше позволявала малко повечко и беше сменена.

Басейнът е ок. Треньорът е супер. Има подход. Притеснявах се за малкото, че то мн. не говори, а и си е инат. Но той много гордо показва как 'пува' т.е. сработили са се с треньора някак.

Правят им 'коледна' седмица с театър, маскен бал, сурвакари, изложба. Децата се радват.

Като цяло - средностатистическа граднина. Нито много добре, нито много зле - по мое мнение.

# 655
  • София
.... Това го слушам от поне 3 години. Нищо не са почнали да строят. Но и двора не го ремонтират.
даже повече  Laughing дворът не е пипан откакто яз съм я посещавала като дете, това е факт.
но стаите на различните групи са различни, добре е да се направи това уточнение. при нас е ок.
за госпожите същото добавям - доволни сме, организират тържества. зимата ги водят на ски организирано с мачирски спорт мисля се казваше фирмата, имат срещу заплащане освен плуването и други занимания, от които аз лично съм доволна, но си зависи от самото дете. имат безплатно обучение по руски език от една от госпожите в градината, по време на което се забавляват доста.
моята оценка е по-позитивна от тази на v_spasova - по-скоро добре е градината. че има обяснения за ремонт и прочие, това е факт от години и току виж тази се случило  Laughing

# 656
Благодаря ви за споделените мнения  Hug
По принцип съм чувала хубави мнения за Веселина 2, Слънчогледи и Мечо Пух, но не ни стигат точките за там Sad. И аз отвън хич не харесах Шарено петле с тези стари катерушки в иначе големия двор, но е по-важно отношението към децата и заниманията. Ще се пробваме пък ако ни приемат се надявам да е за добро Simple Smile
Пожелавам ви весели и дано слънчеви празници  Simple Smile

# 657
Здравейте,
Детето ми посещава 61одз и като цяло съм доволна и от учителките и от базата,да не е нова,но се стараят да имат всичко необходимо.
Храната е разнообразна и според детето адски вкусна.
Имат басейн,треньорът е страхотен,почти цялата група посещава плуването .Водата е топла,басейна плитък,винаги може да отидеш и да видиш как протича урокът по плуване,а и децата се радват когато имат публика.
Редовно имат куклен театър,водят ги на опера,Витоша,на ски училище,летни лагери с народните танци и т.н.
Ние сме в предучилищната и вече чете на срички,познават гласни,съгласни,пишат печатни букви,цифри,събират ,изваждат.Общо взето нивото на подготовка е добро.

# 658
  • София
Момичета,трябва ми сутиен за кърмачки(по възможност и на изгодна цена), моля някой ,ако знае в Редута или Гео Милев нека каже

# 659
  • София
Момичета,трябва ми сутиен за кърмачки(по възможност и на изгодна цена), моля някой ,ако знае в Редута или Гео Милев нека каже
аз си купих от сердика център от h and m, памучни, без банели, два броя комплекта, ето така изглеждат, цената за двата е 34, 90:
http://www.hm.com/bg/product/12507?article=12507-A

взех си и този в черно, но не съм много доволна, нещо ми убива от едната страна под бюста и го нося в краен случай:
http://www.hm.com/bg/product/00954?article=00954-D

дано ти е от полза Peace

Общи условия

Активация на акаунт