Помощ - интернационално име за момче!!!

• 17 689
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Естел,за пореден път се убеждавам колко нетактична и нетолерантна можеш да бъдеш...жива и здрава да си! Peace

Марк
Адам
Ерик
Хари
Янис
Юлиан
Захари

# 16
Сега пък защо?  Rolling Eyes

# 17
# 18
  • Сопот, Пловдив
И аз пък не мога да разбера защо избора на име трябва да е повод за проява на патриотизъм. Всеки си има свои доводи. Някой се казвал Йониян примерно и цял живот обяснявал и диктувал име буква по буква, и това е причина да си кръсти детето Мария. Друг се казвал  Иван и цял живот му викат Петров, защото все са по няколко Ивановци в клас, примерно, та това може да му е довод да си кръсти детето Касиопея. На друг пък му харесвало да се казва Събина и да няма други с това име и искал и за детето си по-нетипично звучащо име  Crazy . Някой пък Цветомир живял в Англия и никой не могъл да му произнесе името, еми защо пък на него или на някой негов близък да не му е довод името на детето му е да е интернационално. Защо въобще всички трябва да имаме еднакви доводи за избора на име на децата си, нали за това сме толкова различни?

# 19
  • София
никакъв ценител на руското не съм, даже напротив.... тези имена нямат нищо общо с руския...
Признай си, че ти всъщност си луда фенка на Филип Киркоров!
На кого кръсти синчето ти?
Rois, няма ли да оцениш новия ми шедьовър?
Ако имаш желание, разбира се!

# 20
  • София
 Crazy на кого съм фенка newsm78
синчето си кръстих защото на Филипов ден ми беше термина, така си харесах името, гледайки какви празници има ноември...колебаех се между него и Максим, таткото в последният момент отиде и после докладва, че Филип го писал, нали една идея повече сме си го харесали били....
 Laughing нито е от патриотизъм, нито съм мислела кой знае колко за това кой как един ден ще му произнася имено...ама на нацелих хем интернационално, хем модерно за 2005 година име... Mr. Green

# 21
Много си е хубаво Филип.  Peace

# 22
  • София
Това беше една закачка между нас от преди доста време, но ти изглежда си забравила.
Както по всяка вероятност сигурно си забравила и мен.
Но както и да е!
Няма значение...

# 23
  • София
 Embarassed закачката съм я забравила със сигурност...теб, не до там  bouquet чак толкова изтрещяла не съм още Laughing

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 09:18 от Angel_Dust

# 24
  • BG
Здравейте!

Благодаря за предложенията и моля, тези които смятат че доводът ми за избор за име е глупав просто да не се включват.Всеки има право да харесва и мисли по свой си начин и не всички сме длъжни да бъдем националисти и да любим,тачим  и милеем за българските имена.Благодаря на родителите си,че са ме кръстили Силвия,а не Славка,което според някои би било по-добре- на дядо си Славчо. Shocked

Разбира се! Аз изказах собственото си мнение, на което също имам право, нали?  Peace
Моите деца се казват Иван и Симеон. На двамата дядовци. И не съм чак националистка, а традиционалистка.

И по темата все пак: страшно ми харесва името Марк.

# 25
  • The point of no return
Самуил  Peace

# 26
На мен ми харесват Дамян,Симон и Филип

# 27
На авторката предлагам Теодор, Дамян, Стефан, Максим, Виктор, Филип, Кристиян, Емил, Борис, Михаил, Адриан.

По темата за интернационалността на имената - имам късмета да нося интернационално име, лесно и известно. Много благодарна съм на родителите си и съм безкрайно доволна от факта. Партньорът ми има хубаво, нормално българско име, но със струпване на съгласни. Името му извън България е непосилно за изговаряне. Съкращават го на първа буква, викат му с прякори, но името му така и никой не е успял досега да каже. За над 2 години нито един от колегите му не ползва името му за обръщение към него. А пак казвам - иначе съвсем нормално име.

Аз лично напълно разбирам довода на родители, които имат желанието детето им да има име, което ще бъде лесно за произнасяне за повече хора. Времето, в което живеем е такова, че светът е все по-смесен и контактът с другоезични все по-чест.

# 28
На авторката предлагам Теодор, Дамян, Стефан, Максим, Виктор, Филип, Кристиян, Емил, Борис, Михаил, Адриан.

По темата за интернационалността на имената - имам късмета да нося интернационално име, лесно и известно. Много благодарна съм на родителите си и съм безкрайно доволна от факта. Партньорът ми има хубаво, нормално българско име, но със струпване на съгласни. Името му извън България е непосилно за изговаряне. Съкращават го на първа буква, викат му с прякори, но името му така и никой не е успял досега да каже. За над 2 години нито един от колегите му не ползва името му за обръщение към него. А пак казвам - иначе съвсем нормално име.

Аз лично напълно разбирам довода на родители, които имат желанието детето им да има име, което ще бъде лесно за произнасяне за повече хора. Времето, в което живеем е такова, че светът е все по-смесен и контактът с другоезични все по-чест.

Привет и благодаря за подкрепата,радвам се че някой тук ме разбира.Точно това имах и аз в предвид.Аз работя в сферата на туризма,ежедневно контактувам с чужденци,ходя в командировки и т.н. и искам да споделя,че наистина едно по-интернационално име улеснява страшно много и комуникацията между хората, и самия живот.Когато попаднеш в такава ситуация,за която ти говориш разбираш,че името наистина е важно.

# 29
Къде избяга анкетата?
Филип водеше. И то с голяма преднина.

Общи условия

Активация на акаунт