Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства- 7

• 43 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Сега дилемата е бронзант на Дебора или на Флормар? Или и двете
Просто луд човек, имам си 4  Blush Blush

# 241
При нас ги има тези неони Simple Smile И са точно до вкъщи Mr. Green

# 242
  • София
лайката съм  ползвала, като отвара или запарка - изстинала - при възпаление, раздразнение - облекчава моментално за часове и почти няма помен от проблема  Peace

често пъти правя отвара или запарка и ползвам пакетчето, което е напоено с течността - изстинали и го слагам на мястото (студено (стайна температура) - не горещо  Peace но не охлаждано в хладилник)

Лайката е чудодейна. Мен компреси с лайка на очите ме спасиха от себореен дерматит на клепачите.

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Влюбена съм в този блог и снимките - стъпка по стъпка на конкретния вид грим:

снимките са линкове

Ауу, красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Много сте лоши с неоните, сега искам и аз. Въобще не се заглеждах по марката иначе... А на флормар огромните бронзъри не са матови, или? Спомням си, че някой ми каза, че имали леки частички...

# 245
Гледах ги на снимки. Матови са. Ако има частички то са от тези супер малките, които не се виждат.
 Само на слънце се виждат как леко блещукат Heart Eyes

# 246
  • София
Матови са с фини частички, но мноого красиви в нежно златисто. Много ми харесаха. Утре ако стигна до там ще си купя и ще покажа Simple Smile
Ето неоновите ми сенки - http://www.mybeautymadness.com/2012/06/flormar-neon.html
Оказаха се по-пигментирани върху клепача, отколкото като ги пробвах на ръка  Crazy  Heart Eyes
Нанесени са върху бяла основа.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 01:17 от NovemberRain

# 247
  • София
страхотно папагалче Wink
а миглите са трепач   Heart Eyes
трябва да се науча да си слагам  Mr. Green
п.с чувала съм че бронзърите и ружовете на Голден роуз са много добре (взех един техен руж , но още не съм го пробвала)

# 248
  • София
олеееее, тия сенки на Флормар са уникално прекрасни!  Shocked Heart Eyes

# 249
Oранжевото най-много ми харесва Two Hearts
С него ще си спретна един грим ала Tequila Sunrise или Campari Orange  smile3508
а с оранжевото и цикламеното после ще се направя и така! Нямам търпение

# 250
  • София
Аз по принцип съм много голям фен на всички прахообразни продукти на Флормар (в смисъл не на прах, а сенки, пудри, ружове, изпечени пудри...). Моливите им също не са лоши, но червилата, гланцовете, ФДТ и т.н. течни и кремообразни неща не харесвам

# 251
  • София
Влюбена съм в този блог и снимките - стъпка по стъпка на конкретния вид грим:

снимките са линкове

Ауууу страхотен!

Нямам търпение да видя и вашите произведения  Simple Smile

# 252
Мерси за отговорите, момичета! И между другото влюбих се в тези сенки. А пък грима с оранжевото и цикламеното е невероятен.  Heart Eyes Аз съм бяла с неутрален подтон / и злато и сребро ми седи /, с пъстри очи. Дали ще ми отива?

# 253
Мерси за отговорите, момичета! И между другото влюбих се в тези сенки. А пък грима с оранжевото и цикламеното е невероятен.  Heart Eyes Аз съм бяла с неутрален подтон / и злато и сребро ми седи /, с пъстри очи. Дали ще ми отива?
Да, и то много Peace

Mомичета, да сте поръчвали от този сайт? http://www.lollipopcosmetics.com/index.php?route=product/category&path=35

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 00:15 от Жаки°

# 254
http://her-lovely-dreams.tumblr.com/

Ето един блог за вдъхновение и от мен. Не знам дали сте фенки на tumblr тук, но понякога има уникални красоти.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт