Гримиране - техники, съвети, идеи и предизвикателства- 7

• 43 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен пък ти се получава много успешно Peace. Хубави цветове на този грим, макар че сякаш ти заглушават зеленото на очите Simple Smile.

# 346
На мен по-скоро миглите на малвинка ми идват малко преекспонирани.
Когато прекаля със спиралата и при мен се получава подобен ефект, особено когато спиралата е удължаваща. Особено на долния клепач ми е много трудно да нанеса еднакво количество спирала на миглите на двете очи и в опитите си да изравня, заприличвам на някой Пиеро.
Все пак не смятам, че лилавите сенки й заглушават зеленото на очите, дори смятам, че го карат да изпъква повече.
Аз по принцип не харесвам сини очи гримирани със сини сенки, защото синьото изглежда някак блудкаво на син фон. Същото е при зеленото на светло зелени очи. Ако очите са светлокафеви със зеленикав оттенък зеленото не стои зле.

# 347
На мен така ми стават миглите, ако нанеса три пъти, като между всяко нанасяне изчакам да изсъхнат хубаво. Но не ми харесва особено, стават прекалено подчертани, а и нямам нерви и време да го правя това. Иначе на Малвинка изглежда добре, кара окото, което е леко хлътнало, да изпъкне.

# 348
malvinka88, очите ти са прекрасни!
Не прекалявай с вглеждането и самовнушението! Няма ти нищо на очите и на костите  Laughing
Миглите ти също са много красиви
Определено предпочитам да приличам на Пиеро от колкото да нямам мигли  Mr. Green , а аз в момента съм почти без мигли и все още ги чакам да порастат  Rolling Eyes  Embarassed Laughing

Разгледах миглите на MAC но нещо не ме впечатлиха (в магазина имаха доста малко разновидности) и ще си поръчам мигли като на NovemberRain  Simple Smile

# 349
  • в 1001-та нощ
malvinka88, моите очи имат абс. същата форма, като твоите, дори ъгълчето се получава между костта над окото, клепача и нова е същото

в началото и мен много ме дразнеше и се ядосвах, че нямам площ за грим  Mr. Green но ...с времето .... няма площ ли Thinking Naughty оооо, има, има ..... винаги изтеглям котешки с по-тъмен цвят - буквално върху костта (върху изпъкналото между веждата и клепача) и винаги започвам с почти бяло във вътрешната част на клепача

в началото ползвах светъл цвят - примерно светло розово, но веднъж пробвах перлено бяло и стана супер и до сега - винаги започвам с перлено бяло във вътрешната част на клепачите, преминавам в някакъв цвят, който е и върху клепача и леко над него към веждата и накрая завършвам с по-тъмно - изтеглено - на костта към веждата

пробвай  Peace на мен ми се струва, че наблягаш на клепача и около окото, като игнорираш мястото с костта, което не ти харесва, а е чудесно поле за действие  Peace

# 350
malvinka88, много хубав грим, очи и мигли Flutter

Не си търсете кусури, всичките иматe много хубави очи. Никой няма 2 еднакви очи, ръце, гърди и тн.
Aко се дублира например само лявата ви страна няма да изглежда добре. Може да си направите опита във фотошоп.
Днес ще посетя Инглот.... да видиме дали ще се завърна с нещо от там Flutter

# 351
  • Sofia
Здравейте, мами! Искам да попитам как да прикривам с грим торбичките под очите ? По рождение имам силно изразени такива и ми прави впечатление, че като се гримирам се подчертават. Някакъв съвет ? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/292275_3412 … _2066967459_n.jpg

# 352
След няколко опита, триене и започване наново, това беше вчерашната ми визия за friday night out Flutter
Скрит текст:

# 353
Джой, защо не сложиш малко сенки или молив и на долния клепач? Ще изглежда по- завършено според мен. Grinning
Оранжевото е супер. Heart Eyes

# 354
# 355
Джой, защо не сложиш малко сенки или молив и на долния клепач? Ще изглежда по- завършено според мен. Grinning
Има жълтичко, ама то хич не се забелязва от светкавицата Laughing. Иначе си личеше що-годе, особено като се поразмаза от жегата Whistling

# 356
  • Перник
Момичета,благодаря ви....ще продължавам обаче с опитите и ще се пробвам да наблегна и на костта да видим какво ще стане  Peace
tamar,да,горе-долу са такива,само че на мацката от снимките,към края на окотокостта леко се прибира ,а моята докрая е изпъкнала....нооо аз не се отказвам  Peace

# 357
Но аз съм заплес, случвало ми се е да ходя половин седмица с една неизскубана вежда и само се чудех защо ли изглеждам различно напоследък  ooooh!  Joy

Добре си пак. Аз за една нова година си спретнах страхотен грим, но после в ресторанта като се погледнах в едно добре осветено огледало забелязах, че съм забравила да си сложа спирала.  Crazy
Излизала съм от къщи и с лак само на едната ръка.  Blush

# 358
Тогава да добавя, че онзи ден успях да отида на пазар с две различно гримирани очи. Предварително си бях играла, дърпала очната линия почти до веждата, да видя какво е. На едното око имах бели и черни сенки, на другото - искрящо лилави. Красота.  Blush

# 359
  • София
Тогава да добавя, че онзи ден успях да отида на пазар с две различно гримирани очи. Предварително си бях играла, дърпала очната линия почти до веждата, да видя какво е. На едното око имах бели и черни сенки, на другото - искрящо лилави. Красота.  Blush

Този номер и аз го правих една вечер. Едно око жълто-зеелено, а другото черно-кафяво. Изобщо не се усетих. До последно си мислех, че момчето на касата ме зяпа така защото съм неотразимо красива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт