едвам ви прочетох, много нова информация

За пастета - аз не съм давала, но мисля в скоро време да опита. Моето дете яде всичко, но не мисля, че е моя заслуга (Накри, това не е към теб
). Просто той си е много ящен, отвря широко уста, яде всичко - и пюрета, и домашно готвено, и ДК. Обаче нашето съседче направо съсипва майка си - яде по много малко и то с хиляди маймунджилъци Иначе за маргарина спор няма - не се купува и не се яде у нас. Но пък се случва да ям кренвирши, наистина много рядко, но е факт
Ани, а тия силиконовите неща защо ще ги слагаш?
Рексдалия, споко, и ние сме с вас. Алекс ходи хванат за една ръка, но не е проходил. Преди няколко дни направи 3-4 крачки между мен и баща си, но е много нестабилен. Не се е пуснал още сам. Косьо на какъв етап е?
Ичка, и аз като теб държа цял ден Алекс без памперс, т. е в моментите когато сме вкъщи. А днес пък изкара целия ден с памперса, който му бях сложила снощи
. Сутринта беше изцяло сух, преди обед постоя по гащи, после от 12 до 2 беше пак голичък. Сложих го само като спа следобеден сън, но явно не е пишкал много. Изпил е за дена близо 400 мл вода, което не е много, но той не е много по водата, пие я, но с много мое настояване, защото ме е страх в жегите да не прегрее. И определено го забелязвам, че поне по 2 часа не пишка.... Да видим докъде ще я докараме 
Пао, стискам плаци Александър да се оправи бързо, а Марто да не прихваща

Аз по цял ден съм с т'ва дете, таквоз чудо е невиждано, но може да идва етапа просто
После ще ни гледа на картичките от морето

Дано са зъбите !
До този пост беше дискусия, след тази из цепка и проверка на правописни грешки, стана вече грубо, дотогава и не бях обидила или засегнала никой по никакъв начин. :arms: И това казано от човек, който пише постове по 2 реда пълни с правописни грешки, със запетайки сложени на грешни места, без главни букви и т.н. направо прозвуча повече от смешно. Значи моето момиче преди да проверяваш моите грешки, вземи си провери твоите.