ще снимам на Камен хернията още днес щом това ще те успокои 
Пао, на нас педи ни каза да пробваме на есен пак с лепенки и ако още няколко месеца не успеем да я оправим, ще се мисли за операция. Засега се разсейваме и отлагаме, но като гледам как лепенката седи винаги точно 2седмици и 3дена просто вече изгубих вяра, че ще се получи (тя трябва да стои поне месец, за да стане).
Хайде честит ти цикъл, макар че аз се надявах да дойдеш и ти в групичката на породените
Честита ти племенничка!Мейдънли, бързо да се оправят мъжете ти и този път да е за по-дълго време!
И при нас нещата започнаха да се усложняват.
На повивалника винаги ме рита в корема и няма никакъв шанс да разбере, че не трябва... Относно вдигането - вдигам го и него, и количката. Няма как. В четвъртък съм на преглед и ще видим до къде сме я докарали по този начин.

Ми не ми се струва нервен, но си го боли и се търка постоянно. Днес го спаднах малкия и край вече с него. 
Иначе днес на разходка си го ползва, за пикането има едни попивателни листчета вътре, но като ака съответно трябваше първо да изхвърля от торбата, абе горе долу като с кучетата.
Нека расте весела, засмяна и много красива
Бързо възстановяване на майка й 
), едни звуци, едно чудо, мен ме хваща срам. По принцип това място не го знаят много хора и е много удобно за деца, защото е затворена и коли не минават. Затварям прозореца и пак се чува. Снощи излизах да правя забележка и се засякох с една комшийка на съседната тераса, която ги заплашваше с полиция, но те въобще не се впечатлиха...