рибата също е идеална за топлото, лека и вкусна, същевременно за теб сега супер полезна, защото е богата на омега3, най вече сьомга... още пазя имах от гинеколога диета по време на бременността, ако искаш ще ти я пусна, не съм я практикувала кой знае колко, защото си е бая стриктна в часове, количества, пък и не винаги имах всички продукти на лице, но пък отчасти изпълнявах, че ММ кога си беше вкъщи следеше. 

Кой беше от Варна, сещам се май само за Вова

.Пиши на лични и ще спретнем една среща
За бълхите,ужас.Много е кофти сигурно,за съжаление не мога да ти препоръчам нищо.
, как се чувства баткото там.
Минаха ли очичките на Крис.Аз като пълня басейна винаги хвърлям водата после и пак пълня.

благодаря ти ,че питаш мила ,да ти кажа имам малки съмнения за апандесит -не знам как се пише правилно тази дума 

По спокойна съм вече,надявам се др. седмица да го оставя до обяд да видим как ще е ,че хич не яде готвено и не знам какво ще го правят.
Направо изцъклих се !!! Не мога да ви опиша как съм чистила има няма 1час...... За капак влизам да се измия и топлата вода свършила ,по едно време я гледам докопала руло тоалетна хартия и късала ,късала почти цялото ,след малко пък я оставям за миг и я гледам хапва си 2-3 хъпченца Дормикинд!!!! Еееее казвам ви няма такъв ден!!!! Ама съм се смяла с глас ,ако искате ми вярвайте!
Препоръчани теми