Да не казвам силна дума, но моите поне до 14г. алкохол няма да близнат (с мое позволение, зад гърба ми знам ли ги). Дъщеря ми си е самоналожила, че бирата е за дядовците (а кОлата за татковци) и никога не е имала желание да опита, но с малчо ще има проблем, струва ми се.
И моите така викаха.
Шегувам се аз не пия алкохол никакъв, мразя всичко, мъж ми и той не пие, никога не е имало вкъщи една ботилка вино или бира. Их за 3 дни изядох 3 кутий шоколадови бонбони и 4 шоколада.
Хубаво де мисля си и двамата са ми с гадна суха кашлица, която е от гърлото, но темп. изобщо нямат, а по принцип от гърло много висока темп. се качва.
За АБ не са, сиропче давам, течности много какво друго да правя?
Их аман вече... 
Аз мъки нямах, защото програмирано секцио си беше, та само хубави спомени имам със Софи.
Виж с Крис искам само момента в който го видях да си спомням останалото НЕ.
за новата тема.
От АБ би трябвало бързо да се подобри.
Ама аз и сега се чувствам млада, да поясня де 
Изкарахме си много добре, много сме доволни, рожденика спи блажено, и аз лягам, че едвам гледам
Ще я направя от детски бисквитки, цедено мляко със сметана и плодове. Утре ще сме си само четиримката. Миналата седмица почерпихме родата та сега се надявам да ми е спокойно и незабравимо - първи рожден ден! Ето пак ще се разплача..
Никога не е посягала към чашата ми с вода или сок.. Но види ли бира направо й притреперва всичко. Давали сме й да близне Радлер, дето е 1,8% Буквално близна чашата и направо полудя. Сашето никога не е харесвала такива неща, ама ето.. различни са. Но това да пие бира на 1,6 

. На някакъв празник се бяхме събрали у свеки, и нещо взеха да ми дават акъл да му дам да опита и аз като запалих, теглих една лекция и казах след 18 години да прави каквото си знае. И в този момента като се развика зълвата по сина си/племенника на ММ (на 6 г.), който надигаше една бира, малиии
А иначе до преди това никой не му правеше забележка