Отговори
# 90
  • София
Алекс, мерси! Аз съм доволна от себе си, при това много. Ама и много зор видях де...  Crazy Майка ми ме пита как не ми е жал да я срежа. Ми не ми беше  Mr. Green Ще пусна снимка и отвътре, с крем от маскарпоне и сметана с горски плодове  Wink

# 91
  • Sofia
И аз тъкмо това те питах.  Laughing

Кити, местим се в съседния блок буквално, никъде не бягам.  Grinning

# 92
Честит рожден ден на Рали и Оги.Безгрижно и красиво детство им желая.
Ваче,изби рибата с тая торта!  Shocked Браво!
Шунка,честито къща  Laughing Много да сте щастливи в нея.  bouquet

Благодаря ви за пожеланията за рд.
Цяла нощ не съм спала,днес ще кръщавам една госпожица и ми е много развълнувано.Тя е с една година по-голяма от нашите  и се надявам да не плаче много,макар че на тази възраст попът май изглежда още по-страшен. Rolling Eyes
Мъжете спят,аз започвам да се оправям отсега,че не обичам паниката в последния момент,за разлика от ММ,който спи до 30мин. преди да трябва да се излезе  ooooh!

Хубав ден на всички. Hug

# 93
Ваче, тортата е перфектна, че и цели 2 етажа! smile3501 Аз ако бях хвърлила толкова труд сигурно нямаше да я срежа никога  Embarassed

Накри, то и аз смятам, че всеки ден сравняваме децата по някой от изброените критерии, само че го правим по 1-2 критерия на ден примерно и не бие толкова на очи. Няма значение дали ще е така или 10 точки накуп. Peace Но пък щом някои ги притеснява по-обобщения вид на нещата... по-добре да не се прави. И без това е трудно да се прецени точно какви да са тия 10 точки, за да е обективно Wink

Пао, весело да си изкарате на кръщенето Simple Smile

Чин, лек път и много хубава и зареждаща почивка ти желая!

Ние сме много добре. Вчера снимахме Камен как яде с лъжицата Simple Smile лошото е, че не иска да ми я връща и отказва да яде ако му я взема, ама нека и той да има ентусиазъм поне за 1 нещо, че какъвто ми е мързеланко Simple Smile Вчера за първи път излезе сам от кошарата си с дупето напред- ей, много му се радвах. Напоследък се научи и от спалнята да слиза с дупе напред. С 2 думи - напредваме бавно  Joy

# 94
Ваче, събра ми очите с тая торта!  Crazy Ти сериозно ли бе жена я направи! Ми ти си майстор сладкар. В другата ми отчетна тема имаме мама, която е майсторка на тортите, и не само майсторка,а просто по хубави от нейните не съм виждала никъде. А твоята направо можем да я наредим до нейните. Чудо на чудесата си направила.
И питката ти е много готина. Аз сложих снимка на моята - върховете на лъчите ми се препекоха, а твоята не е така. Как го постигаш? И още нещо: като режеш лъчите всяка кора по отделно ли режеш или трите заедно? Ще ми е интересно да видя снимките стъпка по стъпка на питата, че ме запали за нея! Много вкусна ми се получава, но на вид не я докарвам.
И тортата отвътре чакам с нетърпение да видя, щом все пак сте я срязали!

ММ тази сутрин най после се завърна от Германия. Сега спи и пак съм сама с децата. Не е честно. Но пък къщата е пълна с подаръци и двамата се забавляват. Стягам се да ги изведа на вън.

# 95
Ваче  Hug Еми ти си майстор бе! Бравооо!Много ми хареса!Не знам как се качват тук снимки,иначе исках да видиш и мойте оФце( на Надето тортата  Laughing ) Много ми харесаха маковете  Peace

Кити  Crazy Имам още време да помисля,по-нататък...

Абе Надето от вчера много спи и пие повече вода...Иначе като си е будна си е ОК.Снощи ходихме на сватба и я оставих на свек,като й звъннах ми каза,че спяла,а преди това била нещо крива,та набързо се прибрахме.... Днес си е добре,но преди малко заспа сама,което е непривично за нея  newsm78 Може ли от жегите да е така?Доста се притесних...

Бюти ,как е Лорка,а и ти?
Цвети,къде си?

Отивам да гладя,хубав ден!

# 96
  • София
Брееей, момичета, не очаквах такава реакция за тортата  Embarassed Дидолинке качи снимки някъде и дай линк. Искам да видя оФцете. Маковете се правят супер лесно. Аз гледах в сайта на Бубулинката. Е тя е майстор страхотен и ненадминат. Не знам дали ги измисля тя нещата, но аз си признавам, че от нея откраднах идеите. Само буквите си правих идейно сама  Sunglasses
Ето ги нейните
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/sets/72157627114153947/with/4862786063/

И от още един сайт руски, там е дадено как да си направиш всяко цвете и не само цветя. Ето го
http://www.lovelytutorials.com/forum/forumdisplay.php?f=18

Ани, ще кача таз вечер питката. Ще видиш всичко стъпка по стъпка. Всичко режа едновременно. После се обръща всеки лъч. Ще видиш. Но сега чакам гости и после ще кача

# 97
Ваче,на мен Буболинката ми е учител на 1вата торта за майка ми  Hug Тогава страшно много ми помогна,доста въпроси й зададох,а тя търпеливо ми отговаряше,за което съм й особено признателна!   bouquet

Я да те питам,ти фондана с шпатула ли го изглаждаше по тортата?И друго - сложи ли подложка под втория етаж,или само подпори?Аз сега ще правя торта с Мъпетите за РД на племенника,ще видим какво ще скопосам....Иначе и моя пълнеж е същичкия като твоя  Party
Айде стига за торти,ставам да храня човека.

# 98
Ваче, тортата е простооо... уникална newsm20

Честит Рожден ден на Макс на Зизу, и на Борко на Моника   bouquet
Мони изчезна Thinking

10 дни преди нашето събитие решихме да е у нас в двора #Crazy. Стомаха ми е в гърлото, въобще не съм мислила за домашна организация. Главата ми пуши, не мога сега да пиша адекватно, утре Hug

# 99
Ей, изтървах деня  с най-много рожденици. Да са живи и здрави всичките.

Ваче, аз тая торта не бих я срязала. Ти как можа да я прежалиш. Супер е.

Гледам за умения и режими сте говорили. Йоана може много неща, режим има за почти всичко, само на обяд спи в различни интервали. Вечер заспива рано, защото беснее цял ден. Не е лигава, глези се по половин час на  ден, на човек /мама, тати/ и после иска да  е на вън, по възможност при деца.

Днес бяхме на детски РД. Имаше аниматор, на Йо й беше много весело. Дърпаше аниматорката да си играе, ама тя умело я въведе в игрите .... абее беше супер. Скача на батут, като се държи за мен с една ръка, май това й беше най-забавното.

Майденли - за работата - аз съм супер. Там ми е забавно, вечер съм заредена с неизразходвана обич към детето. Тя е на вън като се върна от работа. Прибирам я, къпем се заедно, играем малко и пак на вън за час и половина. В 19,30 се прибираме, вечеря, баня отново, игра с тати и в леглото. Събота и неделя ми излиза въздуха да й сготвя, чистя, пера и т.н. , но са бели кахъри. Тя през това време е с баща си на вън, че те нямат време през седмицата.

Понеже стана дълго, ще публикувам и като дочета ще пиша пак.

Та да продължа.

За пътуванията - и ние не сме спирали. Вчера бяхме на излет, на окло 60км от къщи. Почти всяка събота и недея хайманим, а после се чудя що детето след като закуси се хваща за количката и почва да вика пътя пътя пътя  ooooh!

Чин, аз варя 10-тина 15 минути бурканите и държа в хладилник. Гледам да има 6-7 различни неща и изкарваме седмицата. Ако закъсам купувам готво пюре - има 1-2 любими на ХИП и само тях яде.  Hug Не се броя за герой, че готвя, просто ми доставя удоволствие....

Да знаете, че не пиша често, но ви проверявам какво правите. Липсвате ми, ама събота и неделя навксвам.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 21:46 от deskatta

# 100
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз изпуснах деня с най-многото рожденници  ooooh! - да са ни живи и здрави Вих, Ралка, Оги, Крум, както и Борко и Макс  Hug

Ваче, аз като видях тортата хлъцнах и останах с отворена уста, даже забравих да честитя на Ралито, за което моля за извинение  Praynig  Confused. Много съм смотана значи  ooooh!. Писах ти за тортата, а забравих детето. Ама много ми хареса, много, а ММ каза, че не ти вярва, че си я правила ти  Joy, Изказа мнение, че си я поръчала от някоя сладкарница  hahaha

Деска, и на мен ми липсваш... Както и Пеперудка  Hug. Тина и тя се загуби някъде...

Ире, споко Wink ще се справиш. Ние бяхме в заведение, но аз приготвях нещата, всичко мина перфектно. Е, малко бях като парцал вечерта, но съм доволна, че детето беше спокойно и доволно.

Дидолинке, щях да ти казвам, че идеята за бялата и черната оФца си е супер. И твоята тортичка е страхотна. Абе майсторки сте с Ваче Wink

Пао, как мина кръщенето?  Hug Щях да те питам - Марти рева ли при първата подстрижка? Искам да офъкам и Алекс, на фризьор ще го водя, че аз съм много спъната в ръцете, а нямаме и машинка...

П.С Ваче, забравих... Ралито е голяма сладурана, ама на мен Саша си ми е фаворит  Wink Heart Eyes

# 101
Честити рожденици на Зизу и Мони.  bouquet Да са ви живи и здрави.

Хелънче,мина много добре.Много ме изненада малката,токлова мъжки се държа.Много малко се размрънка на кулминацията (топенето).А аз съм впечатлена какво изпитва човек в такъв момент.Такава емоция ме връхлетя в ролята на кръстница,а ако е Марто сигурно още повече.Ти знаеш де. Hug
 За пострижката-не се опитвай вкъщи въобще! Аз вече два пъти го водя на фризъор.Много рева  Confused Аз го държа,а тя постригва.Каза,че не веднъж са й водили деца постригани на половина вкъщи,защото настава едно бутане и пищене и майките не могат да се справят,а тя е твърда и няма да го остави наполовина постриган.Но той забравя буквално минути след това.Аз съм го гушнала през цялото време и ми е някак по спокойно, въпреки че много плаче.Определено сега му е по-добре,той много се изпотяваше.
Ире,имаш време.Най-важното е да си подредиш всичко в главата.Между другото,супер идея е това за двора.Аз уж до последно исках вкъщи,но определено не съжалявам,че бяхме навън.Иначе аз забравих шапките,свирките и балоните  ooooh! При теб поне няма шанс да ги забравиш. Laughing

# 102
Честит Рожден ден на Макс на Зизу и на Борко на Моника!  bouquet
Ваче уби всякакви искания да правя торта. Laughing Много е красива браво.  bouquet
Ние днес изкарахме цял ден в игри в детски центрове, беше страхотен ден, много забавен. Исках един ден да се позабавляваме само тримката и най вече аз и Софито, тъй като утре купона ще е с много други, та днес само с мама. Crossing Arms Ходихме в Стара Загора, Пловдив, но за София стана кръстно. Сега съм капнала и лягам, че утре в 9 съм на фризьор и после трябва да приготвя останалото. В 18:00 е партито с децата, към 21:00 големите, но тя ще спи вече предполагам.

Ей всеки ден съм си с децата, никога не съм ги лишавала от присъствието ми, но такива дни ме карат да се чувствам някак си по добре, повече време заедно с мама и най вече забавлявайки се на 100%. Heart Eyes

# 103
  • София
Привет!

Честит рожден ден на всички от вчера и днес - Рали, Дилянка, Крум, Оги, Вихчо, Макси и Борко! Heart Eyes

Поздравления за тортите.  Ваче, справила си се наистина блестящо!

Ние също сме в очакване на утрешния рожден ден.  За съжаление плановете ни за голямо парти се осуетиха, тъй като Лора не е оздравяла напълно и педиатърката препоръча да изчакаме с детския купон.  Така че утре сме с големите, в събота с децата, за съжаление много от гостите ни няма да могат да дойдат тогава Confused  Повтарям си, че е за добро и се опитвам да не се ядосвам за нищо.  Но планирам ли нещо дълго време винаги се проваля...

Иначе и двете вече сме доста по-добре.  Опитахме се да разболеем и тати, но той не се дава лесно Wink 

Всички постове са заредени с много позитивизъм и хубави емоции, успяхте да ми ги предадете, благодаря!   Hug 
Лека вечер на всички!

# 104
Честит рожден ден на Макс, на Софи и Лора! Много весели игри и сладки мигове им пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт