Отговори
# 75
Честит рожден ден на Рали, Дилянка, Оги, Вихрен и Крум! Да растат здрави, умни, красиви, щастливи! И весел празник днес! Ей, ама какъв ден беше този преди една година! Бебевалеж!

За сравненията - те са полезни само ако наистина има драстично изоставане, но за това би трябвало да следят педиатрите (а и майките могат да видят нормите за физическо и психическо развитие - давала съм ви линка на Карин дом). Другото може само излишно да затормози майките на бебетата, които не са "отличници" в това състезание, а никой няма полза от това.

Оставям ви, че досега бях на лекции и децата си искат вниманието Simple Smile

# 76
Съгласна съм с теб,Дидолинка,но е различно във форума и живото общуване.Ето ти даде пример за твоята позната,но по форумите много хора преувеличават или не толкова.....Не можем да изброим всичко,което прави едно дете-в някои неща едни са по-напреднали в други,пък не толкова и така.Но да го видиш с очите си е съвсем друго.Ето аз мога да кажа,че Ники ми вика "мама",но се е случвало рядко-за мен това не е говорене.Не споря,че най-вероятно има деца,които напълно осъзнато си казват думички на годинка,това че моето не е от тях си е друг въпрос.
Ама и аз го обясних.....
Ичка,къде сте на моренце?????

Ееее споко никой не е казал да ги сравняваме или и награди да има. Laughing На всеки от нас има пост, в който пише кога е казало мама, кога е проходило и т.н., та не виждам къде е разликата в написано в 1. newsm78 Както и да е няма значение. Peace Беше нещо симпатично и шеговито, на никУмо нужно, просто ей така. WinkАй да ни се сърдите ще внимавам следващия път. Wink

# 77
Честит рожден ден на Ралка, Дилянка, Оги, Вихрен и Крум! Живи и здрави да са и много щастливи и да радват мама и тате!Весел празник!

# 78
Мили мамчета,

Влизам само да пусна една виртуална почерпка и от нас! макар, че днес празнуваме семейно денят ми е повече от запълнен  Heart Eyes Hug

Благодаря на всички за пожеланията! Толкова се мили!

Ваче - специални целувки за малката Рали! Никога няма да забравя оня миг в който ги чух двамката да проплачат точно през 10 мин...   Flutter
Прегръдки и за Мушморонко и Крум! Къдрокоска - прегръдки и за вас с Вихрен!

Шуши, Меиденли!  Hug Hug

Хубав ден на всички - празнуващи или само радващи са на хубавия юнски ден!
Скрит текст:
ps. Ако Оги не ми дръпне чашата и да си навре муцунката вътре в бирата (щото напоследък иска всичко което мама яде или пие) дори и не си помислям да дам на дете алкохол "да опита"..има време и за това. До 3годинки се формират хранителните навици на децата и мисля, че е много важно на какво ще ги научим до тогава...Дори в тинейджърските си години да минат през период на проби всякакви, със сигурност много ще им остане и като предпочитания впоследствие. Иначе някои родители намират за забавно и цигара да пъхнат в устата на дете... Sick примери за това (снимки) в нета колкото искаш. Сещам се за едно дето пушело на 5 г. вече по кутия...

# 79
Дидолинка,шубенце си е ,а и то днес едни вълни и ветрец има ,та се постресна ,но в басейна на пясъка със солети е супер доволна.Разбира се вече си хапна пясък и напълни дупето ! Laughing
Яни,в Аркутино сме-страхотно е ,луксозно ,чисто ,семеен курорт ,сред горичка ,храната за БГ ол инклузив си е много много добре,персоналът мил и любезен!Единствено има малко пешеходно вървене до плажа ,но е близичко и не е проблем с количката!
Чинче,да ти кажа аз й дадох на обяд от ресторанта манджичка , а за десерт диня! Все повече започвам от нашата храна да й давам!
Накри,аз също май не я сравнявам ,просто защото тя за разлика от почти всички например няма зъби,не ходи ,но пък си казва думички,разбира ,пълзи като стрела ,смятам че всичко засега е ок и просто е въпрос на време при всяко бебе!
Ч.Р.Д и на Дилянка и Вихрен!  bouquet Hug
Чакаме да се събуди и отиваме на басейна -така смятаме да ги редуваме ,сутрин плаж ,а следобед басейн ! Е разбира се вече няма как да съм като преди с тен просто защото няма лежане на хавлията ,а непрекъснато щъкане ,но така е и това ще е до време!
Хелънче,видях тортата-прекрасна е ,айде още снимки чакам да ви видя ,сладури!

# 80
Честит рожден ден на Ралка, Дилянка, Оги, Вихрен и Крум! Желая ми здраве, щастие и весели игри!
Момичета, весел празник  bouquet!

Искам и аз да гледам торти. Ваче, и аз не съм в групата във ФБ, затова, моля те, покажи тортата тук Grinning Praynig.

За консултацията забравих да пиша - Теди вече е 8,140 кг. и 73 см. Аз си мислех, че е дребничка, но вчера видях картона на Стефи - тя е била 8 кг. и 71 см. на 1 годинка. Значи и двете са ми в норма Grinning.

За лягането вечер - писала съм и преди, че Теди заспива много рано. Но това води и до много ранно ставане. Затова изместих малко лягането й вечер - сега заспива към 8,30-9,00. И вече се буди сутрин към 7 ч. Накри, и аз я лъжа със щори, въпреки че нашите не затъмняват много. Но тя знае, че като пусна щорите, значи е време за сън.

И последно да се похваля, че днес открихме плажа. Миналото лято аз и Теди не сме ходили, но тази година съм решила да я водя. Само дето днес беше много ветровито.

Хайде лек ден  Hug

# 81
Днес нямам никакво време ,но  не мога да не честитя рожденните дни на сладурковците! Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОТ ВЧЕРА НА МАРТИНЧЕ И АЛЕКС Heart Eyes Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС НА  СЛАДКА РАЛИ ,ДИЛЯНКА И МАЛКИТЕ МЪЖЕ-ОГИ ,ВИХРЕН И КРУМ!
 НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЕДНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!НЕКА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Весел празник!

Heart Eyes Hug newsm59  ura

Благодая ви момичета за пожеланията за годишнината ни! Hug

Сега ставам ,надявам се да успея по- късно да се включа по темите по адекватно...

# 82
Честити рождени дни на Оги, Ралка, Крум, Дилянка и Вих  bouquet

# 83
Зизу, зъби не мия, все забравям! Иначе имам силиконов накрайник!

Ваче, идейката с начало на купона е много готина, стига времето да позволява!  Heart Eyes
А ти с тази торта си герой! И аз нямам търпение да видя творението.

Честит рожден ден на Ралка,Оги, Диляна, Крум и Вихрен! Много щастие им пожелавам!
[/size]

# 84
Честити рождени дни на Оги,  Крум,Дилянка и Вихрен!  bouquet

На малка Ралка и чиститих вече, но още веднъж и пращам целувки. Hug

# 85
Честит първи рожден ден на порастналите дечица! Нека да растат послушни и много да ви обичат!

# 86
Здравейте.
Честити рожденици и тук..

Ваче, аз бих взела бурканчета ако той ги ядеше. Тези за 12 + с парчета ги яде, но не с голяма охота.

Накри не се заяждай с мен и с това кому, че ме тресат яко хормоните.  PeaceТова и в кръга на шегата и не само.  Heart Eyes Сравнявайте ги, няма лошо ама малко излиза моето може това, твоето може ли го? - сега половината ще почнат да се вайкат. Всички знаем какво правят на тази възраст, не живеем под похлупак, нито затворени вкъщи, че да не видим другите деца.

Ичка, то и аз се замислям, ама да сме тук да му дам. В друга държава знам ли как е, не че тук е цвете...  Wink

Мейдънли, най-вероятно ако тук излязат в отпуска и аз ще поръчвам частна, защото днес като видях какво е, три пъти благослових Деси и си виках, че е герой. Голяма мъка...

Иначе сготвих картофена яхния с домашно пиле, тиквички с ориз, спанак с ориз, леща и 2 зеленчукови супи. Дано стигне, взех и някакви бурканчета за всеки случай.
Ние стегнахме багажа и утре дим да ни няма. Ще има пазачи де- комшиите ..
Пропускам туй-онуй ама сили нямам. Simple Smile

# 87
На РАЛКА, КРУМ, ОГИ, ДИЛЯНКА и ВИХ- нека растат здрави, умни и щастливи!

ЧИН, весело, миличка, да се заредиш с много положителна енергия и да забравиш всичко, свързано с чехли Heart Eyes

ИЧКА, чудесни сте!

ДИДОЛИНКА, страхотна мама си на 2 чудесни дечица, мисли за трето Simple Smile

ШУНЧИ, ще ми липсваш, ако не си наблизо, не че много се виждаме, ама така да знам, че си наоколо е друго- бъдете много щастливи, още веднъж и рожденикът много да те слуша!

Heart Eyes

# 88
  • София
Ехаааа, ДИЛЯНКА И ВИХ!!! Ама като няма списъче отпред! Crossing Arms Mr. Green
Живи и здрави да растат малките сладури!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето ви снимки
https://plus.google.com/photos/105034408781314926831/albums/5754 … 281105?banner=pwa
На тортата има доста повече и по-подробни. Както и помолих мъжът ми да снимам как правя питката да се види всяка стъпка. Ще ви я пусна в отделен албум, за тези, които я харесват. Хеберлеа, а маята е 1/2. Цялата мая на кубче е за 2 кг. или поне аз такава купувам. Затова твоята питка е тръгнала да бяга като в приказката.

Днешният ден ми беше много вълнуващ. Всеки момент си преживях отново, вкл. и това как се чухме с Хеберела, как родихме заедно и как после Мушмуронко каза, че е чакал да се появя аз  Crazy

Сега отивам да чета и после се трупясвам, че много ми се спи. Освен всичко пийвам едно джинче в момента и то ме събаря явно. Ето до това водяи въздържание от близо 2 години  Crossing Arms Grinning

Чинче ще те пуснат хормоните, споко! След известно време  Crazy Heart Eyes Но дотогава аз ще стоя далече и няма да се заяждам... обещавам! Това го пиша на майтап де... не съм чела напред, мернах само последния ти пост  Wink

# 89
ВАЧЕЕЕЕ-ПРЕКРАСНА Е МАЛКАТА РОЖДЕНИЧКА!И КАКА САША СЪЩООО!КУКЛИЧКИ! Heart Eyes Hug
ЗА ТОРТАТА НЯМАМ ДУМИ!БРАВО НА ТЕБ!  bouquet

ШУНКА-ЧЕСТИТО!БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ В НОВИЯТ ВИ ДОМ!  bouquet

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:46 от @ALEKS@

Общи условия

Активация на акаунт