Летни веселби и вълнения - Януари 2011 (39)

• 30 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
Ети,браво мила,как така ще местят две деца от групата.На моменти си мисля ,че тия учители са станали машини,без грам чувство,никой не е помислил как ще се чувстват тези деца.Или като не е тяхното дете много важно #2gunfire
Адис,стискам палци да изкарате варицелата леко Praynig HugА за телефоните на първолаците,аз дадох на Таня GSM(мой стар,като за начало)дори да е изключен,когато тя пожелаеше можеше да ми се обади,така бях една идея по спокойна.Хубавото при нас беше,че след у-ще я взимаше една пенсионирана учителка и се занимаваше с нея докато ние сме на работа.
Калифорния,а дано това да е била последната такава нощ Praynigкогато Нелката беше с гадната хрема,капвах по една капка Евкалиптово масло на една кърпичка и слагах близо до нея.
Буби,за пудрата съм съгласна ,че може да запушва пори,но аз не я пудря много.Кожата не променя цвета,леко се матира.Идеята е да се подсуши леко кожата.
Пепита браво на вашата кака    bouquet все така да и върви Hug

И искам да споделя нещо което ме направи изключително щастлива,чак поплаках от кеф.Не знам дали някой си спомня,но аз раждах с една жена която роди мъртво бебе.Много често си мисля за нея(тя не е от Пз и няма къде да я срещна)Та днес влизам в един детски магазин и я виждам,бременна в големите месеци,но не посмях да я закача,притесних се да не  върна лошите спомени.Но това ,че я видях бременна ми беше достатъчно,стискам палци и се моля всичко да мине безпроблемно и да си гушне живо и здраво бебенце. Praynig

# 61
оу, тути, аз помня като разказваше за нея! много ми беше мъчно, а и на теб. помня, че много късно ни го сподели.
дано този път при нея всичко да е наред!

# 62
  • София
Тути, дано всичко е наред този път. Стискам всички възможни палци. Hug  Praynig

Благодаря момичета! И аз мисля, че съм права, ама като го кажете вие и се чувствам по-права:) Има и още две деца в третия клас, но те са там по желание на родителите. Другите просто искахме да са заедно.

# 63
Момичета, благодаря ви!!!  Hug Hug Hug

Репелент, днес купих такъв: , много ми го похвалиха. Дават го за деца над 1г., освен от комари пази и от кърлежи, купува се от аптеките и е 5лв.

Тути, много се радвам като чуя такива новини. В този дух, не знам дали съм споменавала, но с предишната бременност, със жената на първият братовчед на ММ вървяхме с две седмици разлика в термина, тя беше след мен. И тя загуби бебето точно две седмици след мен. А сега отново е бременна и скоро чакат бебето. С нетърпение чакам да се роди.

Ети, права си. Нашата групичка от градината, беше половината в нашето у-ще и с малки изключения /по желание на родителите/ бяха, и още са, в един клас
За телефоните, на каката и купихме тел. "чак" за втори клас. В нашето у-ще първи клас са целодневно, и ние ги водим и взимаме, на обед г-жата от занималнята ги взема от класните стаи и ги води на обяд, а след това в стаята на занималнята. Не остават без надзор.

Ние тази вечер пътуваме за Харманли да оставим децата при свекърите. Майка ми ще ги върне чак септември. Не знам да плача ли или да се радвам, че все пак има кой да ги гледа  Blush

# 64
Тути, Пепита, дано всичко е наред този път с тези бъдещи мами и да гушкат живи и здрави бебенца скоро  Hug

Пепита, със сигурност ще ти липсват много девойките, но предполагам, че при баба и дядо нищо няма да им липсва и ще се чувстват много добре  Hug

Калифорния, Тути, благодаря  Hug макар и малки все още, вече само на нослето има 4бр. пъпчици, та дано да я изкара леко все пак...

# 65
Пепита - Честита ти отличничка Hug Браво на нея Hug

Тути, Пепита Дано този път всичко да е наред и мамите да гушкат живи и здрави бебчета Praynig Hug Направо и аз се просълзих,само като чета Blush

Адис - леко да я изкара варицелата Praynig Поне ще знаеш,че и двамата са я карали /мойте - и двете - не CrazyПредставям си как малката ще я домъкне от яслата или градината някой ден,и каката и тя ще се изпъпчи Confused Crazy/ За телефоните - може би ще вземем някакъв,но ни предупреди директорката на у-щето, че им ги крадът на малките и в никакъв случай да не са скъпи телефони Peace Ама ще видим и класната какво ще каже,де - родителската среща ни е другата седмица Hug

Буби - Весел празник Hug Сега ти е паднало да си клатиш краката Laughing Wink

Hug

# 66
  • София
Добър вечер!

Ети, много хубаво си направила, че си се преборила да преместиш детето. Жалко само, че се е наложило да посъскаш  Mr. Green, за да постигнеш своето. В училището на Бобсън на родителската среща първите думи на учителката бяха който има претенции за прехвърляне в друг клас веднага да се обади. Като цяло съм много доволна от училището, подразниха ме само нереално високите цени на униформите, но айде да не спамя в бебешката тема. А относно телефона, в първи клас не им е разрешено да носят, за мое съжаление.

И на Ади вратлето и гърдите са целите в ситни пъпчици от жегата, с нищо не ги третирам. Освен това откакто стана горещо драстично намали храната.

Някой взе да хвърля пиратки и се събуди Ади  #Cussing out

Лека вечер!

# 67
И Тея и Явор са с 38,2 от снощи, а Тея е и с конюнктивид на едното око  Tired Честито на майка им дето ще ги гледа днес сама./татко им е на обучение в София/.Знам си аз че не трябва да се зачитам много много кой от какво е болен по темите Tiredвсеки път като се зачета децата се разболяват  Tired

# 68
  • София
Добро утро!  Hug Hug

Бебеш, кофти е когато децата са болни, но мисли малко по-позитивно. Иначе предаваш нервността си върху тях и се възстановяват по-трудно. А и ТМ не е на почивка все пак. Гуш!

Адис, аз телефон няма да давам засега. Ако се наложи, ще купя някой евтин. Въпреки, че преди няколко дни беше взела телефона на баща си, който е от най-простите модели и се мъчи да плъзга пръст по екрана, мъчи се, пък накрая на мен ми стана жал и й казах, че няма да стане Laughing Laughing Laughing Сега мисля да й дам един тел с шайба да видим какво ще направи Mr. Green

Аз днес съм добра домакиня. Станах в 6,30 да меся питка! И съм оставила Ива без памперс. През 10 минути я слагам на гърнето. Вече ме гледа все едно не съм нормална.  Laughing Laughing

Хубав съботен ден на всички!

# 69
Бебеш, не така с тези мисли!  Hug Да ти предам малко + мисли, като кажа че сме по-добре, сутринта не кашля като вчера, когато зор докато изкашля събралите се секрети. Пак спа в количката, не съм го слагала в кошарата, реших че в количката ще му е по-добре под наклон.

# 70
  • Пазарджик
Добро утро!
Пепита стискам палци и при твоята близка,всичко да е наред Hugедно здраво бебенце да гушне Praynig
Калифорния радвам се за вас Hug
Бебеш не така с тези мисли,бъди по позитивни.Съзнанието върши чудеса,опитай няма да съжаляваш.Знам,че когато децата са болни,трудно може човек да е позитивен,но не е невъзможно Hug
Ети няма нужда да слагаш Ивка толкова често на гърне,само се изнервяте и двете.Децата на тази възраст ,могат да издържат по час-час и половина .
Цитат
беше взела телефона на баща си, който е от най-простите модели и се мъчи да плъзга пръст по екрана, мъчи се, пък накрая на мен ми стана жал и й казах, че няма да стане Laughing Laughing Laughing Сега мисля да й дам един тел с шайба да видим какво ще направи Mr. Green
hahaha Joy Joy Joy

# 71
Добър ден от нас!

Нашият празник мина добре, само дето за мен приключи по-раничко, че на дребното като му се приспа и нямаше как... За сметка на това цялото семселе се прибира по различно време през нощта и аз бях като часовой - тоест май трета безсънна нощ ми се пада...  ooooh! За сметка на това по обед ще закарам Зори на свеки да се погледат малко и аз ще съм свободен електрон, та току виж съм поспала.

Ети, какъв е този твой ентусиазъм с питка в 6:30?  Mr. Green Успех с гърнето!  Peace

Калифорния, много се радвам, че имате подобрение вече! Айде, утре да е като нов калпазанчо!  Hug

Бебеш, скорошно оздравяване на двамата дребосъци!  Hug

Хайде, приятен ден на всички! Пожелавам ви да си починете уикенда и децата да са много, ама много послушни!  Hug

# 72
  • някъде
Момичета ако септември дам Венето на ясла без да се връщам на работа какво трява да направя?Да подам заявление в Нои и или какво?

# 73
Жекова, мисля, че се подават при работодателя, а той ги носи в НОИ. Поне аз попълних 2 бланки по образец, дадох ги на касиерката ни и толкова. Тя си ги придвижи нататък

Ети, Shocked ти ме разби с тая питка. Но иначе идеята ще я взаимствам за гърнето. Сега ще сме в Панчарево, така че на двора може да движи и по голо дупе, тъкмо ще му се проветри малко Laughing

# 74
Жекова, питай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659964.315;topicseen  Ще ти обяснят най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт