Адис,стискам палци да изкарате варицелата леко
А за телефоните на първолаците,аз дадох на Таня GSM(мой стар,като за начало)дори да е изключен,когато тя пожелаеше можеше да ми се обади,така бях една идея по спокойна.Хубавото при нас беше,че след у-ще я взимаше една пенсионирана учителка и се занимаваше с нея докато ние сме на работа.Калифорния,а дано това да е била последната такава нощ
когато Нелката беше с гадната хрема,капвах по една капка Евкалиптово масло на една кърпичка и слагах близо до нея.Буби,за пудрата съм съгласна ,че може да запушва пори,но аз не я пудря много.Кожата не променя цвета,леко се матира.Идеята е да се подсуши леко кожата.
Пепита браво на вашата кака
все така да и върви 
И искам да споделя нещо което ме направи изключително щастлива,чак поплаках от кеф.Не знам дали някой си спомня,но аз раждах с една жена която роди мъртво бебе.Много често си мисля за нея(тя не е от Пз и няма къде да я срещна)Та днес влизам в един детски магазин и я виждам,бременна в големите месеци,но не посмях да я закача,притесних се да не върна лошите спомени.Но това ,че я видях бременна ми беше достатъчно,стискам палци и се моля всичко да мине безпроблемно и да си гушне живо и здраво бебенце.
, много ми го похвалиха. Дават го за деца над 1г., освен от комари пази и от кърлежи, купува се от аптеките и е 5лв.
Представям си как малката ще я домъкне от яслата или градината някой ден,и каката и тя ще се изпъпчи
Ама ще видим и класната какво ще каже,де - родителската среща ни е другата седмица 

Честито на майка им дето ще ги гледа днес сама./татко им е на обучение в София/.Знам си аз че не трябва да се зачитам много много кой от какво е болен по темите
За сметка на това по обед ще закарам Зори на свеки да се погледат малко и аз ще съм свободен електрон, та току виж съм поспала.