Мнение за ЕГ Пловдив

• 1 810
  • 3
  •   1
Отговори
По-голяма част от отзивите за ЕГ Пловдив са лоши. Непрекъснато ми говорят за наркотиците разпространявани там / не че другаде ги няма, но там било много страшно.../. Деца на богати родители, това били учениците, а не толкова знаещи. Оценките на тези деца били изкуствено завишени и т.н. Ако имате някакви наблюдения, моля, пишете!

# 1
  • вече и в други градове
Синът ми завърши гимназията през миналата учебна година. И на двете матури / БЕЛ и АЕ/ оценките му бяха 5,98/5,96, без да е ходил никъде на уроци. Но искам да подчертая, че самото дете бе много мотивирано и сам се подготвяше за матурите. За миналата година знам, че имаха най-високите оценки на матурите - за тази нямам инфо.
 Като предимство мога да изтъкна, че паралелките са пълни още при първо класиране т.е. там влизат децата с най-висок бал. Една част от тях продължават със същото темпо/ нивото и конкуренцията са на ниво/, а други се оставят на течението/ т.е. спират да учат и гледат да избутат/, но това го има навсякъде. Лично мнение - ако детето само иска да учи там и иска да научи - това е мястото, ако не - където и да е със същия успех няма да научи нищо. Rolling Eyes
 Колкото до наркотици или други истории - това се среща навсякъде и зависи и от вас да не се увлече в такива компании.

Ако имате по-конкретни питания...... Simple Smile

# 2
  • Пловдив
Сина ми има приятели и в ЕГ "Пловдив" и в ЕГ 'И. Вазов", а той самия учи в МГ, и децата са си съвсем като останалите тинейджъри. На мои близки познати децата завършиха в ЕГ Пловдив и категорично мога да кажа, че имат знания. Момичето изкара 6 на изпита в СУ по история, момчето също е в СУ - изкара по математика 5.70.
За нашето основно училище  (Алеко Константинов) така ми говореха - деца на богати родители, връзкари, снобари и още глупости, но е едно чудесно училище и на сина ми още му липсват госпожите и директора, макар че вече е  9 клас.
Така че, не се доверявай на слухове.

# 3
Благодаря Ви за хубавите коментари! Понякога човек се поддава на глупостите, с които му пълнят главата и като го чуеш от няколко места, започваш да се замисляш сериозно. Това което написахте ме окуражава да кандидатстваме там.
И незнайно защо, пловдивските майки не са никак активни по тези форуми... Скъпи пловдивски родители пишете, кажете си мнението, питайте, бъдете по-активни, това ще е от полза за нашите деца!

Общи условия

Активация на акаунт