Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 242
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
С колко относително ще се вдигнат баловете (и по - точно за НЕГ)...

# 646
  • Пловдив

Благодаря на Сапьорка, Дорис и Ali sun, че вникнаха в причината за спора, който все пак не е от първостепенно значение, но и аз, както и повечето в този форум, се чувствам длъжна да изясня твърдения, които не отговарят на истината! HugИ аз разчитам на всички по-информирани и знаещи тук!
И аз само на форума разчитах като кандидатствахме преди 2 години, всичко от тук си научих и съм страшно благодарна на всички мами, които даваха информация. Тогава писахме 25 желания, много се презастраховахме, но както казват 'страх лозе пази' Simple Smile

# 647
С колко относително ще се вдигнат баловете (и по - точно за НЕГ)...

Четох в един вестник, че немската обира "каймака" на отличниците и бала ще е близък до максималния, т.е. 36. :/

# 648
Почва да ме хваща страх. Ние писахме само 5 желания! Като мислим, че ако не първото, то 2-то е сигурно. Балът ни е с около 0.9 по-висок от минималния от 2011 за паралеката, която желаем, а относителното ни място е 182 спрямо 348 от 2011. Нооооо....започвам да се притеснявам. Някой има ли идея с колко ще се повишат баловете тази година?

Не мисля, че толкова много ще се вдигне бала, но както пише Frida25 нямате ли резервен план от тези 5 желания - гимназия с доста по-нисък бал от вашия./ние написахме, например и 4-та ЕГ с ФЕ - там бала миналата година е бил 29,250, т.е. почти 5 единици под нашия...

Балът на детенце е 34.106 - 182  отн. място (става въпрос за Варна). Писахме IЕГ с немски (мин. бал 2011 33.214 - 348 отн. място), после писахме VЕГ с немски (мин. бал 2011 31.714), а трето МГ математика с немски (мин. бал 2011 31.178). После писахме IЕГ с английски и VЕГ с английски. Не са подредени по бал, а по желание на детето. Всичките са с високи балове и май резерва няма. Дано не сме си направили криво сметките, но се надяваме Praynig

# 649
  • София
Тук точно идва мястото на статистиката от миналата и тази година! Важни са относителните места на класираните миналата година, а баловете нямат особено значение. Ако разпредделението по гимназии на хората от първия и втория интервал се запази и тази година, а миналата година последното момиче в Първа немска е било на 206-то място, то верояятно и тази година ще е нещо подобно - отново последното момиче ще енякъде около това относително място. Оценките в първите два интервала са доста повече като бройка, , което изместтва бала нагоре, към по-висок. В този смисъл баловете не са меродавни, а колко хора преди нашето момиче има в интервала. Много от децата с високите балове отиват в АК, други в СМГ, също доста се разпределят в Испанската, Френската, Английската и Втора немска, което се вижда и по нивата на максималните балове там. Не виждам причина тази година да е кой знае колко по-различно. Вестникарите, както винаги, имат мозък колкото грахово зърно по математика и статистика! Отличниците ги обират няколко гимназии в София, вече ги изброих. Не всички се натискат за Немската, има достатъчно на брой отличници, които искат да учат и отиват в други гимназии.

# 650
НА 130 МЯСТО В София съм. Имам ли шансове за НЕГ?

# 651
  • София
Имаш!

А сега дай 5 лева за консултацията!  Wink

# 652
Имаш!

Малко се притесних от коментара, че балът за немската ще бъде около 36. Относно за 5те лева  Wink

# 653
НА 130 МЯСТО В София съм. Имам ли шансове за НЕГ?

Ако не стане чудо, си вътре - дай още 5 лева!

# 654
Здравейте мами,
Признавам си, че не съм изчела всичко назад. Към мамите от Пловдив, не знам дали някой е качвал минималните и максимални балове от 2011, но ето линк. Дано съм полезна)
http://riobg.com/read_news_all.php?select_news=340
http://riobg.com/read_news_all.php?select_news=342

# 655
Имаш!

Малко се притесних от коментара, че балът за немската ще бъде около 36. Относно за 5те лева  Wink

Да, на теория е възможно всички тези преди тебе или поне 98 от тях да отидат в 91 НЕГ, но на практика е много малко вероятно. Все пак има и други апетитни заведения. А вестникарите понякога си пишат ей така - ангро, без много, много да му мислят.

# 656
Колко ученици приемат в НЕГ тази година? Доста съм неориентиран.  Simple Smile Simple Smile

# 657
Колко ученици приемат в НЕГ тази година? Доста съм неориентиран.  Simple Smile Simple Smile

Мисля, че са 98 момчета и 98 момичета.

# 658
  • I want it all and I want it now.
Успех на всички.   bouquetИдвам да ви следя, че ме чака същото и мен догодина.

# 659
Почва да ме хваща страх. Ние писахме само 5 желания! Като мислим, че ако не първото, то 2-то е сигурно. Балът ни е с около 0.9 по-висок от минималния от 2011 за паралеката, която желаем, а относителното ни място е 182 спрямо 348 от 2011. Нооооо....започвам да се притеснявам. Някой има ли идея с колко ще се повишат баловете тази година?

Не мисля, че толкова много ще се вдигне бала, но както пише Frida25 нямате ли резервен план от тези 5 желания - гимназия с доста по-нисък бал от вашия./ние написахме, например и 4-та ЕГ с ФЕ - там бала миналата година е бил 29,250, т.е. почти 5 единици под нашия...

Балът на детенце е 34.106 - 182  отн. място (става въпрос за Варна). Писахме IЕГ с немски (мин. бал 2011 33.214 - 348 отн. място), после писахме VЕГ с немски (мин. бал 2011 31.714), а трето МГ математика с немски (мин. бал 2011 31.178). После писахме IЕГ с английски и VЕГ с английски. Не са подредени по бал, а по желание на детето. Всичките са с високи балове и май резерва няма. Дано не сме си направили криво сметките, но се надяваме Praynig

Невъзможно е да не се класира детето - местата само в 1ЕГ са над 200бр/104 с НЕ и 130 с АЕ/,  а след като вие сте на 182  отн. място , то приемането му е сигурно, не го мисли! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт