Опашки ще се вият пред гнездата, ваканция очаква ни децата! На финала в 7 клас!

• 60 198
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
Почва да ме хваща страх. Ние писахме само 5 желания! Като мислим, че ако не първото, то 2-то е сигурно. Балът ни е с около 0.9 по-висок от минималния от 2011 за паралеката, която желаем, а относителното ни място е 182 спрямо 348 от 2011. Нооооо....започвам да се притеснявам. Някой има ли идея с колко ще се повишат баловете тази година?

Не мисля, че толкова много ще се вдигне бала, но както пише Frida25 нямате ли резервен план от тези 5 желания - гимназия с доста по-нисък бал от вашия./ние написахме, например и 4-та ЕГ с ФЕ - там бала миналата година е бил 29,250, т.е. почти 5 единици под нашия...

Балът на детенце е 34.106 - 182  отн. място (става въпрос за Варна). Писахме IЕГ с немски (мин. бал 2011 33.214 - 348 отн. място), после писахме VЕГ с немски (мин. бал 2011 31.714), а трето МГ математика с немски (мин. бал 2011 31.178). После писахме IЕГ с английски и VЕГ с английски. Не са подредени по бал, а по желание на детето. Всичките са с високи балове и май резерва няма. Дано не сме си направили криво сметките, но се надяваме Praynig

Невъзможно е да не се класира детето - местата само в 1ЕГ са над 200бр/104 с НЕ и 130 с АЕ/,  а след като вие сте на 182  отн. място , то приемането му е сигурно, не го мисли! Simple Smile

Мнооого ти благодаря dim_rosi   bouquet за подкрепата, и аз така смятам, но нали знаеш, докато не излязат резултатите - ще треперим Simple Smile

# 661
Здравейте.... Имам един много глупав въпрос... Как да разбера на кое отн. място съм?

# 662
Почва да ме хваща страх. Ние писахме само 5 желания! Като мислим, че ако не първото, то 2-то е сигурно. Балът ни е с около 0.9 по-висок от минималния от 2011 за паралеката, която желаем, а относителното ни място е 182 спрямо 348 от 2011. Нооооо....започвам да се притеснявам. Някой има ли идея с колко ще се повишат баловете тази година?

Не мисля, че толкова много ще се вдигне бала, но както пише Frida25 нямате ли резервен план от тези 5 желания - гимназия с доста по-нисък бал от вашия./ние написахме, например и 4-та ЕГ с ФЕ - там бала миналата година е бил 29,250, т.е. почти 5 единици под нашия...

Балът на детенце е 34.106 - 182  отн. място (става въпрос за Варна). Писахме IЕГ с немски (мин. бал 2011 33.214 - 348 отн. място), после писахме VЕГ с немски (мин. бал 2011 31.714), а трето МГ математика с немски (мин. бал 2011 31.178). После писахме IЕГ с английски и VЕГ с английски. Не са подредени по бал, а по желание на детето. Всичките са с високи балове и май резерва няма. Дано не сме си направили криво сметките, но се надяваме Praynig

Невъзможно е да не се класира детето - местата само в 1ЕГ са над 200бр/104 с НЕ и 130 с АЕ/,  а след като вие сте на 182  отн. място , то приемането му е сигурно, не го мисли! Simple Smile

Мнооого ти благодаря dim_rosi   bouquet за подкрепата, и аз така смятам, но нали знаеш, докато не излязат резултатите - ще треперим Simple Smile
То за треперенето е ясно - ако не за това, все за нещо друго ще се намери да се притесняваме - и ние сме с 1-во желание за НЕ в 1ЕГ - да си пожелаем взаимно успех!

# 663
И аз започвам да се притеснявам.. писах само 8 училища Confused На 1 място ми е НТБГ, момиче съм, бала ми е 32,966.. ужас, ако не вляза там, надолу са с по-висок бал. Sad

# 664
  • Там, където ме обичат
НА 130 МЯСТО В София съм. Имам ли шансове за НЕГ?
Дали с бал 34,536 имам шанс за 91 НЕГ? Момче съм.
Веднага махам поста, пък пак ще проверявам.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 15:44 от foxysilver

# 665

То за треперенето е ясно - ако не за това, все за нещо друго ще се намери да се притесняваме - и ние сме с 1-во желание за НЕ в 1ЕГ - да си пожелаем взаимно успех!

А дано се виждаме по родителски срещи   Grinning

# 666
  • Варна
Виждам, че има притеснени родители и деца, които очакват много по-високи балове. Според мен наистина баловете за елитните гимназии ще са по-високи, но не чак толкова.
Ето един пример за Варна:
Най-високият минимален бал за 2011 г. е 1ЕГ с НЕ - 33,214 (348 отн.позиция). Ако предположим, че желанията на седмокласниците се запазват и тази година, то сега детето на 348 позиция ще има бал около 33,307, което в никакъв случай не е повишение с цяла единица, както някои се опасяват. Направете си пробни изчисления и по относителните позиции тази година прогнозирайте колко горе долу ще се повишат мин.балове. И за всеки случай се презастраховайте с повечко желания.  Grinning

# 667
  • гр.Варна
kima ,dim rosi  и моята щерка писа Първа ЕГ с немски.Дано се получат нещата на дечицата и дай боже да се срещнем на родителска среща точно където са пожелали.  bouquet

# 668
  • София
Що, бе вярна му е сметката, Фоксиисилвър! ако приемем, че има шестици от удостоверението по бъларски и математика, излиза сбор от изпитите 11.268, което прави по-малко от 150 момчета преди него.  newsm78 Балът му е доста висок, има големи шансове. Къде ги видя тези 500 момчета?

# 669
koskon , При такъв бал, не знам как сметна, че си на 130-то място в София.
Таблицата за успеваемост за момчетата сочи, че преди теб има поне 506 момчета и може би още около 30-тина в твоя диапазон, т.е. относителното ти място е около 536. За 1 НЕГ май не стига.
foxysilver, нещо си в грешка!

# 670
  • Там, където ме обичат
Що, бе вярна му е сметката, Фоксиисилвър! ако приемем, че има шестици от удостоверението по бъларски и математика, излиза сбор от изпитите 11.268, което прави по-малко от 150 момчета преди него.  newsm78 Балът му е доста висок, има големи шансове. Къде ги видя тези 500 момчета?
Може и да бъркам, редктирах го веднага, а пък сега ще смятам.

# 671
  • Там, където ме обичат
koskon , При такъв бал, не знам как сметна, че си на 130-то място в София.
Таблицата за успеваемост за момчетата сочи, че преди теб има поне 506 момчета и може би още около 30-тина в твоя диапазон, т.е. относителното ти място е около 536. За 1 НЕГ май не стига.
foxysilver, нещо си в грешка!
Дам, поправих се  Embarassed Embarassed

# 672
Виждам, че има притеснени родители и деца, които очакват много по-високи балове. Според мен наистина баловете за елитните гимназии ще са по-високи, но не чак толкова.
Ето един пример за Варна:
Най-високият минимален бал за 2011 г. е 1ЕГ с НЕ - 33,214 (348 отн.позиция). Ако предположим, че желанията на седмокласниците се запазват и тази година, то сега детето на 348 позиция ще има бал около 33,307, което в никакъв случай не е повишение с цяла единица, както някои се опасяват. Направете си пробни изчисления и по относителните позиции тази година прогнозирайте колко горе долу ще се повишат мин.балове. И за всеки случай се презастраховайте с повечко желания.  Grinning

И аз стигнах горе-долу до същия извод. За София в горния диапазон най-много да се покачи бала с 1-2 до 3 десети. Да речем, че в първите 2-3 най-желани училища може да стигне и до 4-5, но едва ли повече. А колкото по-надолу се слиза, толкова по-малка ще е разликата с миналогодишните балове, докато се стигне до изравняването им в диапазона 24 - 27.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 15:57 от lady Green

# 673
  • Там, където ме обичат
Някой, ако има под ръка Наръчника може ли да провери за първо класиране бал и поредност на последното дете за:

1 НЕГ/АЕ
1 АЕГ/НЕ
СМГ/НЕ

# 674
  • Varna
И ние сме с първо желание IЕГ с НЕ. Балът ни е 34.928. Ще се радвам ако всички ни приемат по първо желание.

Общи условия

Активация на акаунт