140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 36 175
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • У дома
За детокс ползвам билки, не само на чай, но и приготвям определени рецепти. Ето един хубав сайт с много информация - http://www.healthyhealing.com/infoandarticles/detoxmateriamedica.aspx#Burdock
Спират се и определени храни - глутенови продукти, захар...
Най-много използваме магданоз, коприва, живовляк, хибискус, глухарче, турмерик...
Не вреди и човек да се консултира със специалист. На мен ми изследваха косата и се оказа, че съм натровена с мед-метала, не храната.

Децата... ако си упорит момичето се появява на четвъртия път. Или поне така стана при една съседка, която излъга мъжа си, за да забременее и и излезе късмета  Grinning

# 376
Аталанта, мерси за линка.
За сега май първо ще опитам да спра wheat и захар за няколко седмици.
Забравих по-рано да благодаря и на Титина.

bouquet

# 377
Честити сини гащи на Клер! Хайде, 4-тото ще е девойка!  Hug

Бенс, а осиновяване на българче като чужденец много ли е трудно?

Вчера с Бубето (или беше с друг!?!) коментирахме и тя спомена, че понастоящем законово изисване в БГ е 3 БГ семейства да са отказали детето, за да може да бъде "избирано" от чужди граждани (дори "чуждите" граждани да са българи).

За детокси после, Бенс - мнгоо ти благодаря за онова инфо! Станаха нещата  Grinning

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 08:01 от Agent Provocateur

# 378
  • Boston, MA
Клер, добре дошла в клуба на двете момчета! Първоначално е малко нанагорно (мама да си играе с мен), но после ще стане по-добре - Дани вече си търси играта с тати, щото разбра, че мама не обича да я фраскат с топка в лицето. Иска да ми купува " pretty things" като червило и рокли, и чанта Валентино (заради розите, явно женсkи елемент).  Joy

Нотари пъблик не е нотариус в българския смисъл, което е адвокат +. Нотари пъблик мога да стана аз утре, като само се закълна, удостоверяват само подписа на документа.

Солей, за Персила - на моята приятелка предимно й го пращат, но ако го носи, не съм чула да е имала проблем (в чекиран багаж).

Българските осиновявания за живеещи в чужбина са се закучили в момента, международните са станали доста трудни също. Моите приятели, които в момента вървят през това, са се спрели на американско осиновяване, май ще е от Юта (имало много бебета, това колко добре работи abstinence за birth control  Rolling Eyes).

# 379
  • Чикаго / София
Aaaaa аз съм много далеч дори от мисълта да се подлагам на соколечение или какъвто и да е друго гладолечение.   Stop Това не е за мен, определено. Прясно изцедения сок от цвекло който споменах го пия сутрин заедно със  закуската по 1 чаша и това е. Пия го поради друга причина - надявам се да ми помогне за повишаване на хемоглобина, че е много зле, но същевременно прочетох, че има и детоксикиращо действие. Та ако някой знае нещо /без да са лекарства и месо - това го знам/, което да повишава хемоглобина, нека сподели, моля!

Клер ще видиш както ще са от един пол дечицата ти и с малка разлика, колко хубаво ще си играят. Като поотрасне, живот и здраве, малкото, ще са си първи другарчета. Винаги ще си имат компания за игра.  Hug

# 380
  • The QC to be!!!
Вчера с Бубето (или беше с друг!?!) коментирахме и тя спомена, че понастоящем законово изисване в БГ е 3 БГ семейства да са отказали детето, за да може да бъде "избирано" от чужди граждани (дори "чуждите" граждани да са българи).
Само малка корекция, не го "избираш", а ти предлагат дете за осиновяване. Ако си Бг. гражданин не живеещ постоянно в Бг. те третират като чужденец по отношение на начина кога могат да ти предпожат дете.  Tired  Ако откажеш предложеното дете, айде пак на дъното на листа с чакащи. Ок, има и такива които не отиват на дъното... но не е нормата. Обикновенно докато дойде време 3 Бг. двойки да откажат да осиновят детето, то детето вече е на около годинка най малко. Та ако целта е да се осинови бебе, миининг новородено, или 2-3 месечно, има други начини като Бг. гражданин да се осинови бебе.

Бенс мерси за инфото, и като споделяш колко време сте чакали, направо сте си късметлии.

За щатите може и първо чрез фостер перантинг, и после имате предимство да осиновите детето/децата ако родителите се откажат от правата си.

Фея, мерси много за инфото! Може би ще взема този от потасиум алум. Като се разрових повече се натъкнах на мн. линкове с инфо, че амониум алум е и мен маде, в смисъл има добавени съставки и т.н. Та ще ги прежаля тези $, само дето този потасиум е едно хлазгаво, перфектно направено цилиндърче и ме съмнява, че както пише на мн. места лесно се опуска. За съжаление не е като амоуниум алум дето го има тук - в перфектна кутиика с бутало като антиперспирант за мазане.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 12:51 от Baby*

# 381
Zоie ,да, с хран.р-ва се занимавам,но като стигнат до мен са за жалост отвъд орторексията.  От 2 месеца пия зелени сокове 4-5/седмица (броколи,зелении,плодове,зеле,лимон,кокос.вода,чушки и пр.плод-зеленчук във всякакви комбинации) от сутринта до обяд,но ям обяд и вечеря,не съм забелязала особен - или + освен че ми харесват на вкус и заради тях сведох кафето до 1/2 на ден..
*
имам близки Ам ръководещи агенция за осиновяване на деца от Бг; ходихме на реюниън 2ра година подред миналия месец,ако някой иска контакт-пишете на лични,великолепни хора са и знам че ще помогнат с каквото могат
*
без значение от пола/възрастта децата у дома си играят добре,най-е хубаво като после на ходим до ЕР по 2пъти на седмица Grinning Аз сега друга тема боря-как да ги разделя  1 и 2 и да ги сложа на различни тракове за у-ще и извън понеже сякаш (мисля си,не знам!) при липса на постоянна конкуренция и бикъринг и 2та се развиват по-добре newsm78

# 382
Мерси на всички. Аз знаех, че се чака за дете с три отказа и че това значи деца на годинка и повече, но не предполагах, че чакането е 3-4 години. Мислех, че има толкова много отказани деца, че не се чака толкова много.

# 383
Като сме във бук клуба искам да попитам някой може ли да ми каже добра книга за логиката. Искам да се просветя малко. Laughing

# 384
Моите приятели, които в момента вървят през това, са се спрели на американско осиновяване, май ще е от Юта (имало много бебета, това колко добре работи abstinence за birth control  Rolling Eyes).

Бубка, ако твоите приятели не са мормони, много, много трудно ще осиновят от Юта, да не кажа невъзможно. Peace БМ търсят семейства от религията, а има много такива от тях които също не могат да имат деца или искат да имат повече деца, чака се с години и при тях. Имат и осиновителна агенция към църквата, ето сайта за lds adoption: https://www.itsaboutlove.org/ial/ct/eng/site/adopting-families/i … -family-services/

Защо се ориентират към осиновяване от оределен щат( освен ако нямат вече контакт от там де Simple Smile)? За това се прави профил, който се качва в нета, шанса е по-голям и повече БМ могат да го разглеждат, така от един щат много затварят периметъра, но те си знаят.

Фостър перънтинг и осиновяване на по-голямо дете е по-лесно да, но едно време социалните ни работници настояваха да не го правим за първо дете. Много се сърдих и скачах тогава, но сега като майка разбирам по-добре позицията им.

Хиър, деца има, но законите са... За Китай в момента се чака към 5 години, защото пък има много желаещи да осиновят от там.

# 385
  • Boston, MA
Те не се насочват към определен щат, вече са свързани с няколко агенции и виждат къде има бебета. Но ти си права, това може да е напълно измамно, защото все пак е въпрос БМ да ги избере.

# 386
  • У дома
Logic Made Easy: How to Know When Language Deceives You - Deborah J. Bennett
A Rulebook for Arguments - Anthony Weston
McGraw-Hill's MAT Miller Analogies Test - това за фън. Бях го взела за мъжкото чадо за упражнение, но му дойде нанагорно и само аз и една приятелка я ползвахме.

Леле, то хич не било лесно да си принцеса. Разменихме си леглата с малката и се наложи да спя на камара от 4 матрака. Цяла нощ не посмях да се обърна, за да не се сгромолясам на земята  Sad

# 387
McGraw-Hill's MAT Miller Analogies Test - това за фън. Бях го взела за мъжкото чадо за упражнение, но му дойде нанагорно и само аз и една приятелка я ползвахме.

Тази даже я имам. За един тест я взех и ги правех, до средата бях стигнала. Мерси.

# 388
Бубс, грешно съм те разбрала. Агенциите нямат абсолютно никакъв контрол над бебетата, тяхната роля е да извършат the legal страна на осиновяването. Според много хора by word of mouth е най-бързият начин.

# 389
Бубс, грешно съм те разбрала. Агенциите нямат абсолютно никакъв контрол над бебетата, тяхната роля е да извършат the legal страна на осиновяването. Според много хора by word of mouth е най-бързият начин.

Тоест ако аз искам да си дам детето за осиновяване и си избера семейство, може да стане, стига агенция да одобри семейството?

Да чакаш да те избере някой ми се струва много нечестно спрямо хора, които не са пикчър пърфект семейство по американски стандарти. Ако не си религиозен, богат и ако и двамата работите...

Общи условия

Активация на акаунт