140 Американки анализират 50 еротико-фикционални пози в бук клуба

• 35 305
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Terminator, има и таксита със столчета, но трябва да си го поръчаш на летището и малко повече се чака. Поне при мен е така.

За пълномощното - това, което аз правя е на английски, заверено от нотариус и след това с апостил от тук (Secretary of State е при мен). Отнема около седмица за апостила и  $5. След това в БГ го давам на заклет преводач и сме готови. На мен лично така ми е най-удобно.

# 661
Туй момче от Колорадо не само, че е могъл просто така да си купи полуавтоматично оръжие, което стреля 40-50 пъти в минута, но и се и овързал апартамента с експлозиви и химически оръжия и полицията още се чуди как да влезе без да гръмне всичко. Не го разбирам аз така правото да носиш оръжие. Много сбъркана държава е Америка в това отношение.

# 662
Наложи се да минавам паспортна проверка и сега пиша от Летище София:

Питах гранична полиция как стои въпросът с пълномощните на деца двойни граждани, които живеят постоянно извън БГ...
Отговорът гласи - ако пълномощното е заверено от БГ нотариус в чужбина те правят изключение и пускат децата (това предполага и да е на 2-та езика)
Ако е заверено от американски нотариус то се налага да се преведе в БГ от заклет преводач и да му се направи апостил във външно министерство (или от консулството по място в САЩ или да се направи ново пълномощно на БГ на територията на страната (БГ), което е заверено от БГ нотариус)

PS Говорих и с приятелка във външно- тя ми препоръча фирма Арте Док, директно срещу външно министерство - в рамките на 24 часа гарантират и превода и апостила! Предполагам и много други биха го свършили за подобен срок...
http://www.mfa.bg/
http://www.artedoc.com/

Много моля следващият, който пуска темата да го сложи като важна информация в първия пост.

На мен този вариант ми е неудобен, защото не съм от София. За превод и заверка на апостила го давам на фирма, която ми го връща в рамките на 10 работни дни, което си е точно 2 седмици. За такава услуга (акт за раждане) платих 70 лева. За щастие съм в Чикаго и ще заверим в консулството.

# 663
На всичкото отгоре тук почти никой не познаваме все още, и няма и кой да ме посрещне на летището.

Кога се прибирате? Ние сме във вашият край от 25 Август до 2 Септември и ако е тогава може да помогнем.

За трагедиите нямам думи. Confused
Мъжа ми беше във финаншъл дистрикт в Нй деня след трагедията в Бургас и каза, че е било пълно с полицаи в резултат на случилото се у нас.
Ние снощи ходихме да гледаме Батман и честно да си призная първият час се оглеждах подозрително  Crazy Имаше полицай, който оглеждаше салона.
Изрода в СО е влязъл нормално, по време на филма е излязъл през имърджънси екзит, подпрял е вратата и се е върнал с оръжието от там.

# 664
Благодаря ти Бенсън, но се връщаме на 17-ти, мъжът ми да ме мисли.

# 665
Терминатор, влез в сайта на блу ван цената е между 30 и 35. Карат те на посочен адрес

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 05:03 от Titina

# 666
Терминатор, жалко, нямаше да е проблем...тогава предлагам кафе и плейдейт. Simple Smile

Титина ме изпревари за шътълс, провери на сайта им обаче за карсийт и ако дава опция предварително резервирай. В Тексас ме побъркаха, че нямаме, а мъжа ми предварително се бе обадил и питал и за това тръгнах без. Зависи колко преди тебе ще пътува мъжа ти, може да оставите колата на лонг търм паркинг, по-евтино е от нормалният. Успех.

# 667
Я да ви пратя в друго измерение.

Днес открих, че Крафт са започнали да произвеждат Филаделфия с млечен шоколад. Взех едно за пробата и за сравнение с така обичаната удома Нутела. Филаделфията ми напомня по вкус и консистенция на шоколадов мус. Ето и цифрите:

Nutella:
Calories per serving (2 tbsp) 200
From fat 100
Total fat 11 g
Sat fat 3.5 g
Trans fat 0
Cholesterol 0
Sodium 15 mg
Total carb 22 g
Fiber 1 g
Sugars 21 g
Protein 3 g

Philadelphia Indulgence
Calories per serving (2 tbsp) 110
From fat 60
Total fat 7 g
Trans fat 0
Cholesterol 15 mg
Sodium 80 mg
Total carb 12 g
Fiber 0
Sugars 11 g
Protein 1 g

# 668
Аз прочетох че превод е 15 лв,заверката не може да е повече от 10 и тя..за нас е далеч по-смислено това от 600 мили,хотел и паркинг до/в Чикаго..важното е че има опции за всеки калпак +че ми стана ясен дъ метъд ин дъ меднес,инак хич не разбирах защо е тази гимнастика..

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 03:31 от anette1104

# 669
Фея - Филаделфията я има и с натурален шоколад: http://www.kraftbrands.com/philly/products/Pages/philadelphia-in … rk-chocolate.aspx

# 670
  • Boston, MA
Aз съм абсолютно омерзена, че никой от българските държавни тикви не е счел за нужно да се появи на погребението на шофьора. Просто не се сещам в коя държава от трети или четвърти свят това може да стане.

А по стрелбата в Колорадо дума по дума мога да повторя мнението на Хиър, НЯМА случай, в който на гражданин да му трябва автоматично оръжие, по никакъв начин.

# 671

Изрода в СО е влязъл нормално, по време на филма е излязъл през имърджънси екзит, подпрял е вратата и се е върнал с оръжието от там.

И аз се чудех как точно е станала трансформацията. Едва ли е щял да остане незабелязан ако се е появил с маска и ... Всъшност, как е успял да внесе оръжието  newsm78

Бубка, погребението минало ли е? Оххх, от толкова лоши новини се сбърках кое по на пред да следя  ooooh!

Фея Кръстница, вкусноооо. И ние преди малко хапвахме Нутела  Heart Eyes

# 672
Момичета, пътувалите през Париж, да ви попитам-кацам на 2Е и излитам от 2ф, някой беше споменал, че може да се мине по ръкав, някакви подробности?

# 673
Фея, знам го това на Филаделфия, но не ми се полага скоро.

Бубка, това е...нямам думи.

След безумието в Колорадо водих големи битки във ФБ с гън любители. Нямам нерви вече...а и работя много клоуз с АТФ и виждам и чувам инаф. Сбъркано по ред причини Хиър...дълга тема.

# 674
След безумието в Колорадо водих големи битки във ФБ с гън любители. Нямам нерви вече...а и работя много клоуз с АТФ и виждам и чувам инаф. Сбъркано по ред причини Хиър...дълга тема.
Направо не ми се коментира, мъжът ми е на същия акъл, не мога да се занимавам с него, в крайна сметка стигаме до там, че било конституционално право на всеки американец, после реват.....

Общи условия

Активация на акаунт