Отговори
# 645
Вчера видяхме плода и всичко е наред  Heart Eyes

Кора, много се радвам, че всичко е наред с бебчето!  Hug

На всички момичета, които се чувстват притеснени или изплашени за бебетата си, искам да им пожелая да се успокоят и да не се тревожат излишно, това е много важно за вас и бебетата!

Лек ден на всички!
 Hug

# 646
И аз искам да пожелая на всички бъдещи  мами да са спокойни и да не мислят за глупости и излишно да се тревожат.И не влизайте в много филми,защото всеки човек си е индивидуален.Grinningи

# 647
Кори и тук да те  Hug за хубавите новини.

Аз продължавам да си играя в моя филм с   smokeuuна мъжът ми  fight,но съм се отдала на маратона на "Сексът и града"  Party

Ще се възползвам,че е гузен и сега ме глези ,поне има + и за мен Whistling

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 12:42 от пречупена

# 648
Здравейте! Много сте изписали, аз тези дни се бях отдала на тотален мързел и даже и тук не съм влизала. Относно спора за месеците - направо е пълна мъгла, всеки има различна информация. Аз имам една книга на една американка и от там си следя месеците. Според тази книга от 9та до 13та седмица е трети месец и аз понеже сега съм 11 седмица като ме питат, казвам, че съм в третия месец Laughing. Абе няма значение, важното е всичко да е ОК. Утре съм на преглед, така че тези дни ще имам новини за бебо. Приятен ден на всички  bouquet

# 649
Здравейте. Аз няма да правя това изследване за Даун. Според моя доктор на частно това са излишни пари и никакви достоверни резултати. Избрах да му се доверя. Той уж мери шери вчера. Гледа  гръбнак , мозък. Видяхме бебето то ни помаха. Мисля да му се доверя на доктора дано не сгреша. Видяхме половите органи , но все още не се различават. Поздрави на всички и целувки от мен.

# 650
Kosty,аз само да си кажа за протокола- термин 17.01.2013; 34 г. , втора бременност- Бургас!

# 651
не знам кога ще дойде и моя ред за преглед, чак в сряда... НЯМАМ търпение Sad
знам, че не трябва да мисля глупости, но понякога като чета за момичетата загубили бебета, толкова се натъжавам   Cry и не мога сама да се убедя, че всичко ще е наред.
Мисля позитивно пък каквото е отредил Господ Simple Smile
Не искам да ви натоварвам повече лек ден

# 652
На всички момичета, които се чувстват притеснени или изплашени за бебетата си, искам да им пожелая да се успокоят и да не се тревожат излишно, това е много важно за вас и бебетата!

И аз днес някакси от само себе си осъзнах, че като се притеснявам не е добре нито на мен, нито на бебчето.Гледам да съм по-спокойна и се чувствам много по добре, така че се присъединявам за спокойствието и излишните тревоги.

Вчера си взех резултати от кръвните изследвания и се оказа, че кръвната ми група е AB- . Като ми дадоха изследванията ми казаха, че е най-рядката и се обадих на баща ми да му кажа че са се престарали и са ме направили с прекалено рядка кръвна група  Mr. Green Днес обаче баща ми каза, че се е разровил из нета и намерил инфо, че когато майката е с отрицателна кръвна група, ако бебето е с положителна може да е проблем и трябва да се бие ваксина докато майката е бременна  newsm12  Някой знае ли нещо по въпроса?

# 653
аз знам.. моята е АВ обаче положителна, преди да ми дадат картончето ми казаха, че ако е отрицателна тя е мн рядка и може да предизвика проблеми, НО само и единствено, когато бебето е с положителен резус фактор както са ти казали... сега ще се поровя в нета и ще ти пратя линк

# 654
# 655
Момичета, на мен пълната кръвна картина ми е идеална, обаче в урината се изолират бактерии. Утре ще пусна стерилна урина, защото пише, че много често се случва пробата да се замърси. Яд ме е малко на сестрата, защото ми даде да пишкам в една пластмасова чашка, която и тя опипа хубаво и аз след това и се надявам оттам да идва проблема. Относно кръвната група аз съм О +

# 656
И аз съм с АВ– , а мъжа ми също с отрицателен фактор ,затова едва ли бебчо ще е с + няма как просто.

# 657

Мерси много Иванела. И аз като теб съм на преглед следващата сряда, ще видим какво ще каже доки. Иначе мъжа ми е А+, така че май бебчето може и да е с положителен резус фактор  Praynig Дано всичко да е наред.

# 658
всичко ще е наред..ти от колко часа си на преглед ? аз в 8ч сутринта и после веднага ще пиша..

# 659
Руми, много ми е любопитно какъв пол ще ти кажат....  Crazy нали дъщеря ти иска момче, а вие? Кога си на преглед?  Mr. Green
Дали и вие няма да се окажете само моми...  Wink  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт