Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните изисквания за разпознаване на бебето при раждане в болниците?
Какво представлява майчинството, какви са условията за него и как се определя?
Какво представлява майчинството и какви са условията за него в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните изисквания за разпознаване на бебето при раждане в болниците?
При раждане в болница, изискванията за разпознаване на бебето могат да варират. Някои болници изискват бащата да подпише нотариално заверена декларация след раждането, докато други изискват подписване на декларация в болницата. Възможно е и политиката на болницата да се променя с времето. Следователно всяка бъдеща майка и баща трябва да се информират за конкретните изисквания в болницата, където ще ражда.
-
Какво представлява майчинството, какви са условията за него и как се определя?
Майчинството представлява период, по време на който жената, която е родила, получава отпуск от работа за да се грижи за новороденото. В България майчинството обикновено е 410 дни, като жената получава заплатена отпуска. Въпреки това условията за майчинство могат да варират в зависимост от работодателя и стажа на жената във фирмата. Майчинството започва от датата на раждане на бебето, като се връщат 45 дни назад от тази дата. Това означава, че майчинството започва от момента на раждането, а не от датата на излизане в болничен преди раждането.
-
Какво представлява майчинството и какви са условията за него в България?
-
Какво е мнението за бебешката количка Tutek Turan Silver 2 в 1?
-
Какви са препоръките за избор на количка, като се има предвид комфорта и лесното почистване?

Приятен ден на всички тумбачета.
Елг мерси за темичката
Страхотни са! Сестра ми е Ивайла и понеже до преди 10 години беше супер рядко име, исках като имам дъщеря, да я кръстя така. Но преди да родя все чувах за Ивайли, тоест беше станало хипер популярно и се отказах. Не, че в последствие и нашето име не се оказа доста популярно.
А Точко е много сладко! 

Имаше някои ...хм, екстремни изживявания докато се напаснем, но като цяло помня периода с много любов 
После ще дооправям още.
. Та се питам вие какво мислите по този въпрос???
и на мен ми тежи корема понякога, обаче, но не го чувствам ниско. Трябва да се върна назад да ти видя гащите, че забравих, но от опит да ви кажа безпогрешно различавам какво дете носи една майка - ниско ако го носи е момче, високо - момиче..
) стори ми се супер лека и се побира в асансъори всякакви