Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 498
  • 735
  •   1
Отговори
  • Пловдив

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ПЛЕЙЛИСТИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 )  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)  (75 еп)  (76 еп)  (77 еп)  (78 еп)  (79 еп)

Клипове направени от фенове в темата

АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.

В ПОМОЩ - ДА ПРЕЖИВЕЕМ НАСИЛИЕТО!

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

# 1
  • Пловдив

(79 еп - Сутринта)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод -  Сутринта на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

# 2
# 3
Прекрасна серия!

# 4
Страхотно начало на новата 132 тема с превода на най-сладката сцена!
Мариана, Бебо, благодаря!  Hug

Много ми хареса серията, и то без да разбирам всичко, какво ли ще бъде, когато я гледаме преведена? Само се надявам отсега до края да са все така хубави сцените!

Малката Елиф много задобрява, играе блестящо!  Grinning
Дори сцената с Мукадес и семките ми хареса!
Скрит текст:
Всъщност, само две неща не харесах в тази серия, но не си заслужават вниманието

# 5
Вие забелязахте ли,че на рождения ден на Фатмагюл само Юмер пи вино,всички остана бяха на сок.  newsm78

# 6

(79 еп - Сутринта)

Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод -  Сутринта на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

Момичета - страхотни сте ! Сърдечни благодарности !

# 7
  • София
Мариана, Бебо, благодаря за превода, страхотни сте! smile3501 Момичета, лека нощ, до утре!

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 01:49 от Dilemi

# 8
Мариана, Бебо,

Моето БЛАГОДАРЯ надали е достатъчно за това, което неуморно правите!
Момичета поклон ! omm omm omm omm omm

Вие сте уникални! txtloves newsm51

# 9
  • AMS
Марианка, благодаря за  новата тема!!!
Е, сега мога да кажа, че Е и М ми върнаха цветовете!!!  А можеха да го направят още в предишната серия, а не сега да се чудя за кое по-напред да плача.
Хриси, Бебо, благодаря ви!!!

# 10
  • NICE,FRANCE
Невероятна серия!!!Извади от мене емоции,които не съм подозирала даже че притежавам Hug
Мариана,бебо,благодаря за преведената част  bouquet  bouquet
Лека и спокойна,за някой може би не толкова,нощ!

# 11
Ооох, момичета. Невероятна серия, най-после успях да я изгледам. Много рев му изревах особено при сбогуването.Мука успя да раздели брата и сестрата. Играта им както винаги - на супер ниво. Красиви, влюбени, споделили любовта си Фатма и Керим, трептно очакващи рожбичката си. Намам думи. Не мога да мисля нормално, че си наводних и клавиатурата.
Марианка, Бебо - прекрасни сте момичета. Действате със скоростта на светлината. Благодаря Ви за новата тема и най-вече за клипчето и превода на това красиво начало на епизода. newsm51  love001 smile3525
Лека нощ и приятни сънища. До утре, т.е. вече е добро утро. Two Hearts

# 12
  • София
преведеният откъс е страхотен - вероятно и цялата серия - нямам търпение за превода  Laughing

# 13
  • В Града на Липите
Марияна, Бебо  newsm51 newsm51

Изгледах я серията този път спокойно и без накъсване. Доста детайли съм пропуснала, за това ще напиша още един репортаж

Репортаж 13

Керим не хърка. Е, поне когато се преструва, че спи.
Сцената с гъделичкането – уникална. Направи ми впечатление, колко спокойна е Фатмагюл в тази позиция, с ръце притиснати към леглото, без да може да помръдне. Не спря да се усмихва. Нито полъх за спомен от онази нощ.
Керим е голям мушмурок. Как излъга, че е забравил за рождения й ден. То щеше да е срамота, това е разрешено веднъж на 20 години и то не преди десетата годишнина. Дори не се изчерви, докато я лъжеше. Че после и по телефона продължи.
Когато Фати се качи на яхтата, гостите й бяха строени като екипаж в една редица, а тя като един капитан ги нахока мило подред. Изглеждаше много щастлива… прелестна Берен.
Докато чоплеше семки, корема на Мука ми се видя долу-горе като за 7-мия месец. Чак се стреснах да не пръкне още някое бебе. На горкия Рахми, съвсем ще му се стъжни живота.
Явно Керим доста е пестил за да купи златното колие на жена си, защото сакото му беше закърпено на лактите. Не са останали пари за ново.
Йомер бей и той закърпен. Не се учудвам, двамата с Кадир сигурно година и половина с едно дело се занимават. А и клиентите им едва ли им плащат.
Мехмет и Емре изглежда са станали първи дружки.
Аблата и Кадир подариха доста чок рокля, и аз бих я облякла с голямо удоволствие.
Емре много е задобрял във фотосесиите.
Рахми не става за водопроводчик.
Мука би могла да направи добра кариера, като оперна певица. Има дадености и от към гръден кош и от към глас. Дори и след три поредни представления не би пресипнала.
Кадир бей, както винаги беше най-прозорлив от всички.
Чая на Керим изглеждаше доста вкусен и на мен ми се препи.
Керим беше много сладък, когато научи за бебето. И как беше абсолютно сигурен, че е бременна. Прекрасен споделен момент и последващия в леглото с ръката му на корема й. Изглеждаха много щастливи, по техния си начин. Тих, нежен, спокоен, истински, с тихо прошепнати думички, влажни очи… щастието просто искреше около тях. Любима снимка в главата ми – Двамата прегърнати в леглото, точно преди да полетят гълъбите.
Все пак обсъдиха заедно името на бебето. Не беше само нейно решението.
На Мерием абла, определено не й понася узото. Или от новината за бебето се напи или злоупотреби с наздравиците.
Доста бързо възстановиха щетите от пожара на съседската къща. Доволна съм, че Керим не си опърли косата.
Есма им поливаше ръцете с нещо ароматно в болницата. Дезинфектант някакъв или парфюм, не разбрах.
Керим много обича да рови с онзи уред из градината.
Емре най-сетне се влюби щастливо и споделено. Радвам се и за двама им. Много си отиват.
Фати и Рахми ми скъсаха сърцето на автогарата. Тази сцена я почувствах като генерална репетиция за сбогуване със сериала. За съжаление ние не можем да ги прегърнем и да им пожелаем късмет и доскоро виждане. Само можем да подсмърчаме солидарно пред мониторите. Въздушната целувка накрая ми беше най-въздействаща. И докато Фати махаше след отдалечаващия се автобус.
Мука доста гюллета отнесе. От Рахми, от Фатмагюл, от Керим… може да пропускам някой.
В тази серия Е и М ни спестиха Яшаранови, Мелтем и сие, и ни черпиха с пълни шепи с щастливи мигове между Ф и К. Оставиха ни само Мука за цвят и лошия съсед, който стана добър.

п.п. Доста дълъг репортаж се получи, но при такава серия е нормално.

п.п. Лека нощ и сладки сънища.

# 14
Невероятна серия!!!Извади от мене емоции,които не съм подозирала даже че притежавам Hug
Мариана,бебо,благодаря за преведената част  bouquet  bouquet
Лека и спокойна,за някой може би не толкова,нощ!

Прекрасен епизод  Peace    bouquet
Нетът ми прекъсваше, но успях (благодарение на чудесния екип  Peace който сте  Heart Eyes) след като прочетох всичко, докато траеше на живо излъчването му и изгледала веднъж отначало до край епизода, а и преведената част - Мариана,бебо,благодаря, УНИКАЛНИ СТЕ   bouquet Hug    bouquet
Нощта свърши за мен, а и без това денят ми започва в 5:00ч.
Лека да е нощта ви, прекрасен да е сънят ви  Heart Eyes и спорна работа в петъчния ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт