Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 633
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 77

# 406
Макар че съм гледала само "Забранения плод" и "Каква е вината на фатмагюл".С ръка на сърцето мога да кажа,че не съм любителка на турските сериали,.Темата почти във всички еКкак трудно доказват любовта си,как все някои е против тях и винаги се намира един откачен роднина които им създава главоболия.Задължително се минава през затвора,но и там лошите не се спират,а действат от там.Но филма който наистина ме впечатли и го гледам още от самото начало е "Великолепния век".Това е най-добрия турски филм за мен и като сюжет е коренно различен от останалите.

# 407

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78
Перла, Любов и Наказание, 1001 нощи, Аси, Забранения плод, Незабравима това са едни от най-популярните сериали на Балканите  както и в арабските страни.  Истерията покрай Перла беше толкова голяма, че даже бяха поканили Сонгюл на гости в Шоуто на Слави.

# 408
Първият Турски сериал който гледах и който страшно ме впечатли беше "Мелодията на сърцето"
Тогава даже и не знаех за форума и не знам дали е имало такъв интерес
От приятели чувах отзиви за 1001 нощи но си казвах-"айде бе ще гледам турски глупости"
После загледах Мелодията
 И се започна.Станах пръв фен на турските сериали
Изгледах много.Силно ме впечатлиха-"Мелодията на сърцето" "1001 нощи" "Листопад""Забраненият плод"
Един от любимите ми и до днес е "АСИ"

# 409
  • Пловдив

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78

smile3521 smile3521 newsm53 Нека не казвам името, че ще ми се карат  Wink, ама ако иска Ванчето да каже за кой сериал са правени най-много клипчета  и истерията не спира 3 години след краят му  Peace

Миленче, Векът определено е различен от другите, просто защото е исторически  Laughing Иначе клишетата са неизбежни, с какво да пълнят 70-80 серии. Различен също така е Краят, но със сигурност не е от най-популярните, по-скоро не е за масовата публика, бая мислене пада. Ама като играе моята тръпка Алтънчо и аз се мъча да мисля и си го гледам  Laughing

# 410
tara_lezhka  bouquet благодаря ти ,че винаги когато попаднеш на интересна статия ни информираш!
Явно не само ние се чудим защо след като Енгин водеше в анкетата не взе награда?!

Ей, ще ме накарате и аз да я гледам тази Аси.Голяма пропаганда Simple Smile (никакви лоши чувства не влагам в последното си изречение,да не бъда разбрана на криво)

Честит празник на cveteto 123!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:49 от beti01

# 411
  • софия
Привет и от мен!

Благодаряя на мацките за превода Hug
това е единствената серия която изгледах три пъти, сега и с превод. Е, много е хубава! И не мога да не повторя - Берен е прекрасна тук!!!
само ме подразни това, че  Есма помоли Керим да кажел една добра дума за Емре пред баща и, като че Емрето не беше и той в огъня заради него. но нищо де - идеята е ясна - съседите са си много близки.
какво ми се доизясни:
- Едже и Мелек са се съобразили с гледната ми точка относно Мукадес, за което им благодаря. Wink
не ми е жал , напротив - радвам се за нея, особено като ни показаха и малкия Мурат , колко е щастлив да живее в Ълдър.

- разговора на пейката - думите за тяхното детенце са същите като и от раждането на Фати от   прощалния трей.

и накрая - Миленка позна за пътуването на Мерием и родните места на семейството и Peace
, а Мерием си остава ангел, щото с Хриси сме се заблудили , че си покръква Joy

Ванче, Зори, Тарележче - благодаря за инфото за Есра Hug
Цветето - честит празник!!!

хубав уикенд милички Hug Hug

п.п. Скарлет - имам специален афинитет към този ник!! добре дошла Hugпрекрасна идея за летен сценарии, а и инфото е потвърдено от най-висши инстанции Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:11 от freespirit

# 412
Здравейте, скъпи дами !
Още от есента на 2010 живея под магията на КВФ.По ирония на съдбата това кътче посветено на сериала попаднах след препратка от руския форум и то в края на 1- сезон. От тогава не съм го напускала , защото тук имаше всичко ....И в духа на Оскарите искам да благодаря на създателите , на домакините , на муз.оформители , на ловците на новини , на преводачите и на всички , които обличахте в думи моите чувства . / надявам се ,че не остана някой зад борда / .Към благодарностите се присъединява и един бг.- татко,който като повечето тук изгледа 1- сезон на екс и оттогава е неотлъчно до мен.
Има и такива мъже.....
Магията  КВФ не е само за жени.....
За разлика от вашите половинки , той не е доволен от наближаващия край , предчувствайки как ще ми се отрази липсата му.

На вниманието на семинаристките предлагам една подсказка от неизвестен източник, за която се сещах винаги щом се споменеше за личния живот на г-н А. , макар че е в стила на ,,Звездите ми го говорят „
,,Допълващата половина на г-н А., е най- обикновенно момиче т.е. необвързано с медийни изяви , родено  на 24.05.1987 в България, живеещо от скоро в САЩ, което никога до сега не е чувало за КВФ и г-н А.”
Ха дано, но едва ли.....
И като всяка подсказка ме хвърли в размисъл.
Виждам една закономерност  в  рожденните дати      24. 05.1987
                                                                                          12 .10 1981
Виждам зодиакална съвместимост  Везни- Близнаци
Не е чувало за г-н А. – т.е не е изкушено от популярността му, и не е под влияние на екранните му превъплащения. Чудесно!
Не е известна – тамам за дискретния характер на г-н А.
Българка – наше лошо няма .
КГБ и ЦРУ потвърдиха съществуването на обекта.
Поне се успокоих , че няма къща в Истамбул и не лети от цвят на цвят .
Определено не чете БГ-мама ,  за жалост.
Ама да си беше стояла в Б-я.Щяхме да я издирим и лично да и купим билет за Турция.
С тези разстояния ,  с фактора 7 –часа разлика, и  с инфо, че г-н А. недолюбва Интернет., нещата клонят към научната фантастика..
Във  форума  шаманки няма , но някои имаха кристални кълба,има агенти , репортери , и сценаристи . Като се развихрят  такъв сценарий могат да сътворят как да  се открият половинките.....само да внимават на кого ще го предоставят , че ако попадне в ръцете на Е. и  М  края няма да е  сигурен.
   Пожелавам на всички изпълнени с емоции летни дни  и да се превърнат в  хубави спомени  !!!! И нека този оазис не загуби посетителите  си !!!

# 413
  • София
 wavey Може ли някой да каже коя е песента, която Мехмет пусна на корабчето и каза, че е специално за Керим аби. Изглежда е много специална и с хубави думи, защото Керим много замечтано се замисли, а Мерием каза, че много обича тази песен. Благодаря предварително!  Rolling Eyes

# 414
Честит рожден ден на една от  нашите преводачки  Мериам  Пандарова - Коджаомер!
Много здраве , късмет и любов !
Мериам, дължим ти много!

# 415
  • Разград

# 416
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана, Александра, какъв прекрасен съботен подарък, мили момичета!  newsm51 newsm51 newsm51

Meriam Pandarova-Kocaomer, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много щастие ти желая от все сърце!  hbday newsm51

# 417
Мериам,честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие! Благодаря ти за радостта,с която ни даряваш!

Цвете-честит рожден ден! Много здраве,щастие и любов!

# 418
За най-добрата и самоотвержена преводачка на Каква е вината на Фатмагюл!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Мериам, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти всичкото щастие на света, да не се отървеш от здраве, любов и положителни емоции! newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Благодаря ти, че направи последните серии на този вълнуващ сериал много по-привлекателни с качествения си и професионален превод!  newsm51 newsm51 newsm51

# 419
  • София
На нашата неуморна Meriam Pandarova-Kocaomer newsm59  bigdance2  ura

Общи условия

Активация на акаунт