Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 054
  • 707
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В най-лош вариант, около час.

# 151
  • у нас - на брега на морето
Леле, леле! Какво става тук?!!! Защо толкова нерви и заяждане? Всеки знае, че това не е тема за филми и развлечения. Какво да очакваме от хората, които не са се сблъскали с болестта, щом като ние тук потърпевшите не сме толерантни една към друга?
mimilina*, ние също имаме деца, семейства и сме рязани поне по един път. Преминали сме през твоите дилеми и ти затова си задаваш въпросите тук. Мисля, че тези, които ти отговориха бяха достатъчно убедителни и няма нужда да се изреждаме всички да ти повтаряме едно и също. Защото си под напрежение, затова си малко нервна, но това е разбираемо. Опитай се да се поуспокоиш и никой не иска да бъде груб с тебе. Ще видиш, че след като преминат нещата, ще погледнеш с насмешка на всичките си реакции. Бъди сигурна, че тук са събрани наистина много добри момичета с огромни сърца. През темата са минали много, но и много,  които като си решиха проблема, се оттеглиха, за да не се натоварват с болките и страданията на останалите. Тези, които ти наричаш, че са си направили "частна тема", са момичетата с огромни сърца и благородни души и продължават да помагат БЕЗВЪЗМЕЗДНО, за разлика от докторите, които са доста лаконични в обясненията и на които това им е работата. Така, че мила, погледни и от тази страна на нещата и ще разбереш, че съм права. Хайде желая ти успех  и скорошно разрешение на проблема ти. Ние сме тук и когато имаш нужда сме насреща. newsm10

# 152
Благодаря ти Хули

# 153
  • у нас - на брега на морето
Толкова сме обременени от леченията, че мислим и еднакво! Докато сътворя моя пост, вече бяха публикувани още 8 мнения и то почти идентични като моето.
Зори, разбира се, че ще стискаме палци утре и ще се молим! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17
Целувам ви всички!  love001

# 154
  • Пловдив
Момичета, какво става тук.....
mimilina*, нещо не ми харесва тона ти! Гледам момичетата  са ти отговорили на въпросника ( не мога защото съм с друг рак), но ти не си доволна. Никой не може да те обеди да се оперираш, ако ти не искаш! Можеш да идеш при още 7 лекаря и да получиш толкова различни мнения, но решението е твое! Вярно,е че темите са доста, но ако беше отделила малко време щеше да вземеш правилното решение.  Ние не сме чудовища и темата не е частна, всички се опитват да помогнат, както могат. Аз  лично познавам само 8 от момичетата, но всички останали са били насреща, когато имам нужда.
Съгласи се, че ако беше на  мястото постоянно пишещите и на теб ще ти омръзне през някоя друга страница да пишеш едно и също......
Един съвет ще ти дам, махай, каквото и да е образованието, за да не стане по-лошо!  bouquet
Пожелавам ти много здраве и успехи, ако искаш пиши, какво си направила!

zori_80, имаш всичката ми положителна енергия, стискам палци! Пиши, как са минали нещата, и какво са видели на първо четене лекарите.  newsm10

Лека вечер дами! Аз ще си догледам мача..... cheers

# 155
  • пловдив
Антомче,дека си бре! Ела да кажеш нещо умно-сега му е времето! Mr. Green

newsm78 дека съм, я.... в тръстиката.... пустата му работа.....  а то тук купон се заформил  Shocked

zori_80
миличка здраво стискам палци всичко да мине леко  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Бог да е с мама , да бди и да и помага.... а ти се приготви да стискаш зъбки един, два дена.... От опит знам първите часове, че и дни какви гаднички мисли минават през главата на оперирания, но му е простено, той се мъчи, ние само помагаме, затова трябва да сме силни, за да е силно и рамото, което подаваме за опора  Hug

mimilina*

Само за сведение ,аз не търся причина да отложа във времето , а търсех истината , дали съм за операция или не.

Всички търсим истината, но .... ще ми се тя наистина да се намираше толкова лесно- задаваш въпрос и щрак - получаваш отговор..... Уви! Живота отвреме на време ми отпевра изпитанийце и като попитам как да постъпя, все ми се случва да получавам минимум 2-3 различни съвета.... Е те тук вече идва и истината- единствената ..... достатъчно пораснал ли съм сам да взема решение / каквото и да е - правилно, неправилно.../ или да продължа да се лутам питайки отново и отново.... човек, след човек..../не знам за теб, но аз и до гадатели съм стигала  Embarassed / ....
Ето ти и моя отговор- РЕЖИ !  След много рачета в семейството ми, когато преди няколко години дъщерята каза, че си е напипала бучка /сега е на 24 г/ казах- РЕЖЕМ . Оказа се безвредно фибромче , за щастие . Сега е временно  далеч от мен и като каза- мамо, пак напипах нещо.... аз пак я "успокоих" - нали си знаеш - ножа!  Това е моята истина! Твоята истина е в теб и в това искаш или не искаш да си решиш проблема  Peace  
А що се отнася до "часния" клуб на откачалки, които сме се събрали в тази тема.... Оперирай се, виж какво е, дрънни едно питиенце и ела пак... ден, два... месец.... знае ли се, може пък да ти хареса компанията, както ми хареса на мен и сега искат ме не искат им пийвам досадно кръвчицата с тъпизмите си  Joy Joy

и... като казах тъпизми.... не може да не.... няма да съм аз направо...  Mr. Green

Болен вика лекар в 3 часа през нощта. След прегледа лекарят се замисля и казва:
-Оставили ли сте завещание?
-Не, докторе.
- Тогава повикайте нотариус и двама свидетели.
- Боже мой, толкова ли е сериозно?
- Не, но не искам да съм единственият глупак, когото сте вдигнали от леглото посред нощ.

и една прекрасна притча за истината, която все  търсим на момента, а в действителност тя идва, когато сама си реши ....

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=190011

# 156
Зори fingerscrossedи късмет babydust7.Миленка супер,  някой път ще се организираме вело крос Wink  Спокойна нощ на всички!

# 157
Добро утро!
Зори-имаш стиснати палци и от мен...
 За другото-дано като е се е наспало момичето, да е премислило, дано, че така вреди повече на себе си-тези нерви нищо добро няма да докарат.
 Четох един виц по-нагоре-ако не знаете , аз съм героинята Joy. Не можах да заспя от болка-и като се вкарах в едни филми-апендицит, спукана киста, перитонит...Отидохме до спешното-викнаха хирург, ехографист, сестрите в готовност с количка, кръв, урина и...нищо. Обикновена чернодробна криза-почти се засрамих. Сложиха ми обезболяващи от които ме отпусна веднага, и от 2ч като съм заспала, че до сега. Днес съм у дома и ще почивам,и ще наглеждам по-често-предупреждавам, от скука може да драсна и някоя безсмислица или лиготия. Хайде-целувки и много положителни емоции от мен  bouquet!

# 158
Зори, късмет днес ,миличка! Ще имате нужда от него!
Надявам се,да ни информираш как са се стекли нещата! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

Драга ми Венетке, аз добре че си пия АпчИтата,инак щеше да е по-сериозно положението... Joy Joy Виж в Сандански вече бомби хвърчат... Mr. Green
Всички знаете,че не съм от много търпеливите и че всичко което ми е на душата ми е и на устата! 4-5 няма...
Обаче като стане въпрос за Мамето и това някой да ѝ размахва пръст ,е тогава съвсем забравям българския и ...обръщам на нашенски... Mr. Green

Мам, Hug

Усмихнат и успешен ден на всички !  bouquet

# 159
  • Пловдив
... Зара, преди време тук в нашата тема писа едно момиче, което работи в лъчетерапията в Дървеница. Беше ни много полезна с информация. Някой сеща ли се коя беше, за да я помолиш за съдействие. ИСУЛ е другия вариант!...

Zara53, мисля, че за този пост е споменала milmich:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643600.msg21572610#msg21572610
 Peace

# 160
  • В царството на игрите:)
Именно! Незабравка, супер си! Зара, свържи се с тази дама - поне съвет ще ти даде!
 Peace

# 161
  • София
Копирам си личното съобщение тук,1-во/я да туря и аз някое друго номерче Mr. Green/ защото мразя лични и смятам ,че тук трябва да пишем всичко изяснено и не доизяснено,дори личните ни дрязги/ та в спора се ражда истината Wink/ и 2-ро защото последните изречения очевидно са насочени към всички ни,едва ли ми говори на "ВИЕ" само на мен

-------------------
И за последно ще напиша пак пост насочен към мимилина.
Тя написа, че темата ни е частна, че пишем само едни и същи, че....
Който остане, скъпа !
Предложих и линк, в който може да се проследи, колко от нас са писали тогава и колко са останали сега.
Защо писа в тази тема мимилина  и защо зададе налудничавите си въпроси точно на нас ?
Съжалявам за този си пост, аз винаги съм била с положителна нагласа  и оптимистично настроена.
Боли ме за всички, които вече не са в темата по една или друга причина.
За някои знаем, за други не.
Факт е, че ги няма...

НЕ БЪДИ ЛОША И ГНЕВНА  !
ДЕРЗАЙ , НО НЕ СЕ НАСЛАЖДАВАЙ на нещастието на другите -защото щастие върху чуждо нещастие не се гради , НА ВСЕКИ ИДВА КРАЯ САМО ЧЕ ПРИ РАЗЛИЧНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА - това , че си още в темата , а други ги няма не означава , че си богоизбрана - всички сме хора и носим души - АЗ също !С нищо никои не обидих , а понесох куп негативизъм само , че писах в темата - МОЛЯ ТИ СЕ - осъзнайте се .Не разбрах само защо ми даваш този пример с другите които ги няма вече в темата ви ?
Желая ти всичко което ми мислиш на мен да ти се върне двойно ,защото вярвам , че все пак е останала човещинка в теб и душата ти и ми мислиш добро ,давайки съветите си и препоръките.
Бъди по добра и вярвай , че ще бъдеш наградена !

п.п. полунощ е вероятно това време спинкаш сладко , а аз не защо ли - ще ти кажа ... не мога да проумея днешната дискусия и така и не разбрах на кому направих лошо и защо бях нападната и дори изгонена ???
Е дерзайте щом това ви харесва и ви успокоява - дерзайте !
А АЗ ЩЕ ОСТАНА ДА СЕ МОЛЯ БОГ ДА МЕ ЗАКРИЛЯ !
----------------------

Сефте разбирам ,че съм се мислила за богоизбрана ,защото видите ли още съм в темата.Била съм се наслаждавала на вашето нещастие,явно в стремежа си да градя собственото си ooooh!............боже ,боже,доживях да ме кълнат ooooh!
За първи път от доста време на сам ,нямам какво да кажа
Аз не се ядосвам разбира се,но защото Е възможно да не съм разбрала правилно словореда и смисъла на това,затова и го пускам тук,за да ми кажете кое как да разбирам,може да е позитивно лично все пак,макар че вече едва ли си струва да продължим простотията .......

# 162
  • София
Мили момичета Nezabravka и milmich,, благодаря Ви за поста. И аз си спомням, че момичето писа в темата ни преди време и мислех да се поровя назад в темите да я намеря. Вашата помощ ми беше безценна. Hug Hug
Осмелих се да й напиша на ЛС и ще чакам отговор. Аз точно това я помолих - съвет как да постъпя. А може би да отида да търся другаде вариант за лъче, защото трябва да бездействам цели 2 месеца, което ми се струва "губи време", а може пък и да не е никакъв проблем забавянето с месец, тъй като вероятно ще започна хормонолечение. След малко отивам в Диспансера, където ме изпращат в епикриза за хормонолечението. newsm78
Ще Ви пиша по-късно какви съм ги свършила.
Благодаря още веднъж и пожелавам на всички ведър, изпълнен само с положитени емоции ден! newsm51 newsm51

# 163
  • София
Хули, ти си широкоскроен човек и не си струва да се впрягаш! Само не разбрах над чие нещастие градиш щастието си??? Останала си неразбрана, защото не си е направила труда да прочете през какво си минала! Всъщност никой не е искал и с нищо не я е обидил, но явно имаме недостиг на изразни средства, за да бъдем разбрани по-добре.
Момичето си има проблем и това я прави свръхчувствителна, прекалено патетична, защото няма никаква представа през какво се налага да минаваме ние.
Хубав ден ти желая, Хули! Градината ти сигурно грее, така че си сипи нещо, което обичаш, запали една цигара и си гледай живота.  Hug Hug

# 164
  • В царството на игрите:)
Копирам си личното съобщение тук,1-во/я да туря и аз някое друго номерче Mr. Green/ защото мразя лични и смятам ,че тук трябва да пишем всичко изяснено и не доизяснено,дори личните ни дрязги/ та в спора се ражда истината Wink/ и 2-ро защото последните изречения очевидно са насочени към всички ни,едва ли ми говори на "ВИЕ" само на мен

-------------------
И за последно ще напиша пак пост насочен към мимилина.
Тя написа, че темата ни е частна, че пишем само едни и същи, че....
Който остане, скъпа !
Предложих и линк, в който може да се проследи, колко от нас са писали тогава и колко са останали сега.
Защо писа в тази тема мимилина  и защо зададе налудничавите си въпроси точно на нас ?
Съжалявам за този си пост, аз винаги съм била с положителна нагласа  и оптимистично настроена.
Боли ме за всички, които вече не са в темата по една или друга причина.
За някои знаем, за други не.
Факт е, че ги няма...

НЕ БЪДИ ЛОША И ГНЕВНА  !
ДЕРЗАЙ , НО НЕ СЕ НАСЛАЖДАВАЙ на нещастието на другите -защото щастие върху чуждо нещастие не се гради , НА ВСЕКИ ИДВА КРАЯ САМО ЧЕ ПРИ РАЗЛИЧНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА - това , че си още в темата , а други ги няма не означава , че си богоизбрана - всички сме хора и носим души - АЗ също !С нищо никои не обидих , а понесох куп негативизъм само , че писах в темата - МОЛЯ ТИ СЕ - осъзнайте се .Не разбрах само защо ми даваш този пример с другите които ги няма вече в темата ви ?
Желая ти всичко което ми мислиш на мен да ти се върне двойно ,защото вярвам , че все пак е останала човещинка в теб и душата ти и ми мислиш добро ,давайки съветите си и препоръките.
Бъди по добра и вярвай , че ще бъдеш наградена !

п.п. полунощ е вероятно това време спинкаш сладко , а аз не защо ли - ще ти кажа ... не мога да проумея днешната дискусия и така и не разбрах на кому направих лошо и защо бях нападната и дори изгонена ???
Е дерзайте щом това ви харесва и ви успокоява - дерзайте !
А АЗ ЩЕ ОСТАНА ДА СЕ МОЛЯ БОГ ДА МЕ ЗАКРИЛЯ !
----------------------

Сефте разбирам ,че съм се мислила за богоизбрана ,защото видите ли още съм в темата.Била съм се наслаждавала на вашето нещастие,явно в стремежа си да градя собственото си ooooh!............боже ,боже,доживях да ме кълнат ooooh!
За първи път от доста време на сам ,нямам какво да кажа
Аз не се ядосвам разбира се,но защото Е възможно да не съм разбрала правилно словореда и смисъла на това,затова и го пускам тук,за да ми кажете кое как да разбирам,може да е позитивно лично все пак,макар че вече едва ли си струва да продължим простотията .......

Нещата са много "сериозни" #Crazy Проблема не е само хирургичен!!!
Хули, крайно време е да бъдеш по - добра, а не лоша и гневна!!! Mr. GreenИ на всичкото отгоре си спинкаш сладко...ААмаха smile3506
Сисанкееее, помощ! Раздай от хапчетата, че нещата излизат от контрол!
Е, все е било, ама това вече не се трае!!!! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт