Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 819
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
попи ч.р.д пожелавам ти много здраве щастие и много любов,а най големия подарък след 2 месеца весел празник smile3525 newsm51 smile3525 newsm59 smile3510

# 526

ПОПЕНЦЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!!!

# 527
Ооо, Попи, миличка, имаш рожден ден Simple Smile Честито, да си жива и здрава, многоо щастлива с мъжо и с бъдещото бебче, да ти протече леко бременността докрая, леко раждане и здраво момиченце   bouquet Ти си страхотна зодия- рак, аз се чудя защо така си допаднах с теб още преди да сме се видели, а то защо било  hahaha рак и риби, страхотно се разбират Simple Smile Моята девойка, ако излезе преди 22.07 също ще е раче, като теб Simple Smile
Мамчета, тук е адската жега, излязох на разходка сутринта в 9.30 издържах до 12 ч. и се прибрах, накрая едвам се движих от горещина Sad но пък се обзаведох със страхотна рокличка  Joy

# 528
Благодаря, Лойър! Дааа, рак и риба много си вървят.

Абе мамчета, вие какви зодии сте, я дайте малко да поклюкарим  newsm47 newsm47 Преди тук бъкаше от теленца и рачета сред лежащите мами. Аз съм раче и живея с овен - казват много неподходящо, но ние много се разбираме.

# 529
  • Стара Загора
Момичета разбрах аз вече от къде съм го пипнала обрива.Дължи се на Коксаки вирус (синдром ръка-стъпало-уста).Заразил ме е племенника ми, който ни беше на гости точно когато беше с температура.Та ето така стават нещата когато лежиш и се пазиш,вирусите сами ме откриват,лошото е че се изявява при деца до 10 години и никъде не мога да намеря информация дали е опасен за моето бебенце и сега сърцето ми се къса  smile3518
А сега и глобулите не мога да си слагам,нали съм с обрив.Имате ли представа дали тези белите ръкавици от аптеките ще ми свършат работа,дали са стерилни  newsm78 поне тия гадове да моря,че доки каза че не били сериозни но да не спукат около плодния мехур преждевременно  Sad
честита рокличка lawyer-че,няма ли да ни се покажеш с нея  Flushed
Рачетата и аз много ги тача,моя асцендент е рак и с рибките доста добре се разбирам   bouquet
Аз иначе съм дева,а моя е скорпион,понякога ми идва да го  #2gunfire ама си го обичам  Crazy

# 530
Жени, недей да четеш из нета, ами питай доктора. От инфо в интернет най-много да ти побелее косата. Нищо няма да му има на бебето, спокойно.

Моята бебка може да реши да излезе девичка    ylinfant  ylinfant

# 531
Жени, наистина говори си с доки, но се надявам всичко да ти е ок и да нямаш повече проблеми!
С рокличката ще направя снимки и ще кача Simple Smile
Попи и аз живея с Овен, казват, че и рибите не са добра комбинация с тях, но и ние като вас страхотно си допадаме и разбираме! Явно изключение Simple Smile
Жени, и двамата ми родители са скорпиони, знам за какво става въпрос  Joy Или много се обичат или когато се карат да не си покрай тях, но пък им харесвам силните характери!

# 532
Честит рожден ден Попи! Здраве, радост и неувяхваща младост ти желая!  newsm51  love001
Аз съм на 5-ти август и съм лъвица, а моичкия е рибка  hahaha Луда работа  rotfImbo
Женя, мило, и на мен ми откриха бактерии в МБ, ешерихия коли и ентерококи, откачам и аз вече  tantrum Изписаха ми Полижинакс, дано мине от тях.  Мисля, че с тези ръкавици ще стане, нали все пак ги използват лекарите  newsm78
На мен ми изгоря зарядното на лаптопа от тези жеги, поръчахме ново за 250лв. , че нашето е по-специфично и не знам кога ще дойде. Сега съм у мамика и веднага се възползвах от нейния. Да знаете, че сме добре, просто нямам сега комп, докато не дойде зарядното

# 533
Тука вече и аз мога да се включа , че ми домъчня да си споделям с вас хахахах
Аз съм стрелец,а мъжът ми е дева.Изключително не подходяща комбинация (книгите така пишат,а и аз по принцип не харесвам мъже дева).Като разбрах...щях да умра от ужас(предния господин с който бях беше дева и ми скъси животеца),но за щастие мъжо няма нищо общо с белезите на девата.И ние мн си се обичаме Simple Smile Blush

Жени не се тревожи и наистина недей да четеш в нета че мн лошо става след това Wink
Ръкавиците са стерилни,защото док с тях 2 пъти ме проверява долу за гъбки хахах

# 534
Женя, от това което прочетох в нета, точно този вирус няма да навреди на бебето. Няма да ти давам линка, за да не се притесняваш още. За слагането на глобулите - питай док дали с ръкавица е ОК.

П.С. Ама твоите роднини са малко за бой. Как ще доведеш болно дете при бременна жена? С риск да ти се разсърди някой, моля те ограничи контактите с малки деца. Защото цупенето бързо ще мине, обаче страховете ти ще ги береш дълго  Heart Eyes

# 535
  • на земята
ПОПЧИ,аз съм риба (асцендент лъв)  и много си харесвам зодията,макар че,от човек до човек има разлика..)))      iii ,моето бебче живот и здраве ще е стрелец..)))))ако си дойде на термин(ай дано)ако не скорпоин  ЖЕНИ,недей да се ровиш в нета изобщо,слушай какво ти казва доктора,ръкавиците стават,има два вида ,гледай да са от тънките..))) Според мен няма място за тревога ,просто се консултирай с доки,и не мисли лоши неща,всичко ще се оправи  Hug

# 536
Стефи, и ние сме така, аз лъв, той риба Simple Smile

А и ме успокоихте за моето раче, че аз само мъже раци познавам и не съм много очарована.

Благодаря, Лойър! Дааа, рак и риба много си вървят.
/quote]
Това ми намирисва на съюзяване после - щерката и баща й срещу мен  Crossing Arms

Жени, виж Фикс какво е писала, успокой се и говори с доки за другото

# 537
лаленце мн ще се радвам ако е стрелче Simple SmileSimple SmileSimple Smile и аз мойто и първи път и сега исках да е стрелец,но уви.то неще хахахха.ако беше номално всичко първото щеше да е скорпион,а сега живот и здраве ще си имам козирог Simple Smile и става мале мила хихихии

# 538
  • Стара Загора
Благодаря ви много  Hug Hug Hug Фикси даже в нета търсила милата ми,много съм ти благодарна  Hug Hug
Аз иначе вчера бях при доки и го питах и той каза че в тези седмици вече мисли че няма да навреди...ама моя болен мозък иска да чуе едно твърдо и категорично НЕ няма да навреди ... ама стига съм го мислила вече,гледай каква хубава тема захванахме има с какво да се разсейвам,а ако сте попадали на някой съвременен именник давайте на сам че направо вече съм абсолютен смях с името  Laughing
Стефииии ще трябва да ги морим гадовете  Hug ooooh! Hug дано по- бързичко ти дойде зарядното
колко по – добре ми стана сега  Hug Hug Hug Благодаря че ви има  Heart Eyes

# 539
Жени, и аз мисля, че щерката ако е лъвче, а не дева, повече ще се разбира с мъжо.
Ама той моя мъж е голям интригант, върти ми номера и с кучето. У нас аз съм лошото, а той доброто ченге. Аз се карам на кучо, нашия му ходи след гъза да го гушка - после що повече него слушал  smile3514 smile3511 така написано смешно звучи, но съм го предупредила, че такива номера с детето няма да вървят, щото той ще яде бой   fight fight

Общи условия

Активация на акаунт