Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 823
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Днес имам рожден ден и да ви почерпя по едно парче висококалорична торта  newsm62 newsm62 newsm62 Целувки, милички!

# 511
Попииии   bouquet

Честит рожден ден мила!   bigdance2 newsm59 Tada
Бъди много здрава, усмихната, пожелавам ти късмет във всичко с което се захванеш и едно прекрасно здраво бебе на финала  Hug

Весел празник!

# 512
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПОПИИИИИИИ!!!
Бъди много здрава и обичана. А като завършек на лятото, да си гушкаш малкото съкровище!
[/b]

newsm51 newsm51 newsm51 baloni

# 513
Благодаря ви, милички!
Действително Фикси и Рали, хайде вече новини чакаме. Няма ли някоя от вас да роди днес на моята датичка едно хубаво бебе раче?

# 514
Добро утро коремчетааа Simple Smile Слънчев и прохладен ден от мен Simple Smile

Попиии Честити Рожден Ден   bouquet
Да си жива и здрава  и едно прекрасно бебче Simple Smile
Весел празник  newsm59  party023  bigdance2 Tada

# 515
Не мога да не ви я покажа, ей такъв подарък съм си поръчала за август месец  newsm17 newsm17

# 516
Не мога да не ви я покажа, ей такъв подарък съм си поръчала за август месец  newsm17 newsm17

На леля сладураната! Пожелавам ти я Simple Smile
Ако върви добре, може да я родиш на моя РД.... 16-ти, хи-хи
Ако не, ще чакам я Дрън, я Жени да ме уцелят!

# 517
Мило Попинце честит ти празник!!!Да си ми здрава,усмихната и много обичана!Да гушиш пухкав и сладък бебон през август! newsm51 smile3525 newsm51С цялото си сърце те гушкам!

А дата за секцио нямам и лекарката в Ямбол я нямаше и не съм преглеждана от 12.06 #Cussing out
нито тонове,нищо...чак на 27.06 имам час.Казаха акоп има нещо да звъня и да ходя Confused
А за раждането...ако взема да преносвам ще искам секцио.Направо ме втриса при мисълта за предизвикване на раждане със системи или хапчета #Crazy

А довечера ние с милото имаме среща на класа(бяхме в един клас в гимназията)Когато учихме изобщо не си обръщахме внимание GrinningМиналата година на срещата пламна една неземна любов,че чак и корема ми порасна JoyИ ако днес отидем ще сме атракция smile3521

# 518
Миналата година на срещата пламна една неземна любов,че чак и корема ми порасна JoyИ ако днес отидем ще сме атракция smile3521

И аз имам едни съученици така. Мацката роди ей сега, на 12 юни  newsm62

Фикси, то много калабалък в тоя август месец, все някоя ще те нацели, да знаеш!

# 519
Попи, тоя сладкиш направо ще го изям:)

Жени, не разчитай много на мен че както ме гласят за секцио, до 10-ти август ще съм се отчела вече  Wink Иначе много ми се искаше до 15 да устискам че е празник все пак, ама няма да стане на моята  Wink

Мъжа ми само ходи след мен и спира климатика, почвам да се ядосвам  Twisted Evil

# 520
poppy-fairy,честит празник,мила!!! Весело изкарване и наздраве!!!

# 521
poppy-fairy,честит празник,мила!!! Весело изкарване и наздраве!!!

Наздраве Вал, ама с една бозичка  newsm62  Ти никаква не минаваш да ни виждаш  Naughty Naughty

И сериозно започвам да се притеснявам за daniela_di, да мине да се запише, че доста време я няма.

# 522
  • Стара Загора
Честит рожден ден,мила Попииииии  Hug Hug Hug Hug Hug
Бъди здрава,безкрайно обичана и още малко най- щастливата мама на света на най- прекрасното , здраво и послушно бебче
  newsm51 newsm59  ura dance  bigdance2 nbirthday newsm67  party023  Gift

# 523
  • на земята
 newsm59  bigdance2  Party Time  Party Time  Party Time ПОПЧЕ,бъди много здрава,много усмихната, все така позитивна и щастлива мама на една красива принцеска  smile3525 newsm51 smile3525 cheers Hug Hug Hug

# 524
Попи, ЧРД мила   bouquet
Нека само хубаво ти предстои! Бъди усмихната и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт