Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
нямам... слагаме някви свещички, 2 вида, и то още от преди серклажа и няма, и няма. Тъпи и упорити! А преди забременяването нямах нищичко, само да не станат хронични, знам ли вече ?

Що не си искаш от лабораторията, която ти прави МБ? Обикновено я правят с доплащане.

Няма да станат хронични, може да са резистентни към лекарствата, които ти предписва док.

той като ми я вземе, я носи май в Майчин дом и аз от него си поучавам резултата. Но ще го питам другия път. Не ми пречат, щом не пречат на бебето,но ми е неприятно като знам, че някакви гадини си живеят живота в мен.

Редактирам се - има антибиограма, но нищо не е отбелязано. Това означава, че  с всичко се лекуват ли... newsm78

Това означава, че не е направена, а се прави след доплащане.

# 496
Това означава, че не е направена, а се прави след доплащане.

Точно!

# 497
Geni, трябва си антибиограма, вероятно нямаш. Моите гъби са резистентни на нистатин и подобните му. МБ ми винаги са включвали антибиограми при + резултат за нещо, независимо в коя лаборатория и без никакво доплащане. То си е част от изследването.

# 498
защо така на моя доктор не му я попълват  newsm78 Както и да е, благодаря ви, ще го питам след 10 дена.

Някоя от вас ползвала ли е от кремовете за депилация? Днес реших да си взема, тъй като горната част на краката ми се окосмиха много тези месеци, а пък сега ме боли много с епилатора и успявам само до долната половина....Мисълта ми е, не ми харесва нещо резултата, като се пипам, все едно съм се бръснала, иначе на вид е горе -долу. Колко време държи това чудо?

# 499
Аз съм ползвала на Стреп депилатоара, но само за ръцете, когато ме е мързяло с епилатора и вършеше страхотна работа. Тези на Вийт въобще нищо не ми махнаха.  Sick

# 500
GМБ ми винаги са включвали антибиограми при + резултат за нещо, независимо в коя лаборатория и без никакво доплащане. То си е част от изследването.

Фикси, аз правя МБ в Писанец и ме предупредиха, че ако се изолира нещо, тогава се пуска антибиограма с доплащане. Така че наистина зависи в коя лаборатория правиш изследването.

# 501
  • на земята
Нали онзи ден пусках МБ,видях че пишете тук и погледнах,значи на мойта пише нали че няма нищо,отдоло пише че имам алергия към антибиотик АУГМЕНТИН,сега се сещам че доки ме беше питал преди.Това защо е ,ако има нещо да не ми изписват от тази група сигурно..))) newsm78Това същото дето вие обсъждате ли е..)))

# 502
Нали онзи ден пусках МБ,видях че пишете тук и погледнах,значи на мойта пише нали че няма нищо,отдоло пише че имам алергия към антибиотик АУГМЕНТИН,сега се сещам че доки ме беше питал преди.Това защо е ,ако има нещо да не ми изписват от тази група сигурно..))) newsm78Това същото дето вие обсъждате ли е..)))

аха

# 503
  • на земята
На предната МБ,го нямаше ..)))хмм....Изкарахме и днес горещия ден АМАН...)))) JoyМоя мъж ще готви ,настава ужас хахахахах с тез две леви ръце  Joy дано не ме изнерви много..)))

# 504
Лаленце антибиограмата е изследване кои антибиотици морят съответния бацил, ако се открие такъв.
Аугументинът е пеницилинов антибиотик ако се не лъжа, не знам защо докторът ти е написал че си алергична към него точно на заявката за МБ. По принцип в лабораторията само изреждат резултатите от изследването, а лекарят после определя кой антибиотик са се пие, вземайки предвид конкретния пациент и неговите болести, алергии, състояние. Може би е искал да се подсети после самия той  newsm78

Попи, явно не съм попадала на такова лаборатория.

# 505
  • на земята
Може знам ли,стана ми интересно,а това го пише на листа на МБ който взех днес от лабораторията,но имаше хора много и не питах..))))Както и да е мерси ФИКСЧЕ,другия път ще го запитам,но май логично е той да знае ..)))

# 506
Аз съм ползвала на Стреп депилатоара, но само за ръцете, когато ме е мързяло с епилатора и вършеше страхотна работа. Тези на Вийт въобще нищо не ми махнаха.  Sick
Аз взех на Дева, то имаше само Вийт и тях...

# 507
Добрутру мили дами  Flowers Sunflower
От половин час съм на крак и вече се потя, затова сервирам днес на морския бряг да ви полъхва бриза  smile3548

Днес ще обикалме за боичка, ламинат и тапети  Wink

# 508
Дрън представям си как всички с тумбаците можем да се съберем на една такава масичка край плажа newsm62ще е много весело Hug
Лично аз също се събудих цялата лепкава ooooh!Едвам ставам от леглото вече -тюленче Blush
апък снощи се епилирах(твърде силно казано)като нагоре краката не мога #Crazy

# 509
Рали мило имаш ли вече датичка, или ти нормално ще раждаш Simple Smile
Сигурно багажа вече е събран, стаята готова за бебо?

Общи условия

Активация на акаунт