Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 845
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • на земята
Аз мисля,че не е страшно,бактерий...)))

# 481
  • Стара Загора
момичета анаеробните бактерии опасни ли са,обадих се до лабораторията защото не мога да отида .... ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire вече  newsm45
от къде изкочиха бе да му се не види,нямах такова чудо миналия път  Shocked

Спокойно Жени, ще ти изпишат някакви глобули. Паднал ти е имунитета и са се развъдили бактерии. Обади се или иди при лекаря. Много ти се струпа, ама ще мине и това.

точно гледам че от миналата МБ пише не се изолира анаеробна микро флора   smile3511 от въздуха прихващам вече май

# 482
Жени, във всеки от нас си живеят малко количество от тези бактерии, просто определени обстоятелства ги провокират да се размножат прекомерно. Спокойно и иди на лекар, за да изпише лечение.

# 483
Наистина, няма такава жега, а аз точно между 13 и 16 навън! Е, поне тоновете са ни ОК и после клетките оправихме - кой питаше къде - и ние в Cryo Save.

Жени, Жени, адски неприятно, но не се отчайвай, ще се оправиш. Мисля, че най-важното е, че няма нищо фатално за беб!  И ако трябва ограничи контактите с други хора.
Аз взех да си мисля за мойта Кандида - ми тя няма трепане, а вече наближава да раждам  newsm78 Дали ще мога да си родя нормално с нея  Thinking

Деси, веднага да ги изгониш тези мисли  #2gunfire А ще видиш накрая как ще я усещаш, чак болезнено Heart Eyes

# 484
geni, с Гиназол се оправям аз.
Може би ще ти изпишат терапия малко преди раждането, за да се изтрепе какво може. Докторът какво казва? Сякаш съм чувала, че кандида не е показание за секцио, но след това може да се наложи да се полекува бебето.

# 485
Може би ще ти изпишат терапия малко преди раждането, за да се изтрепе какво може. Докторът какво казва? Сякаш съм чувала, че кандида не е показание за секцио, но след това може да се наложи да се полекува бебето.

хич не е притеснен, аз и течение нямам...
не ми се иска бебенцето от началото да го лекуват, пък било и от  безобидни неща

# 486

не ми се иска бебенцето от началото да го лекуват, пък било и от  безобидни неща

Обсъди го с лекаря ...., не съм точно наясно с въпроса. Чувала съм за млечница при бебетата, което си е гъбична инфекция в устата, но не знам дали се предава от майката.

# 487

Обсъди го с лекаря ...., не съм точно наясно с въпроса. Чувала съм за млечница при бебетата, което си е гъбична инфекция в устата, но не знам дали се предава от майката.
да, задължително, като отида на 02/07 да ми маха конеца, ще пуснем МБ и ще го мислим....

# 488
  • Варна
Мечицата са гъбоци в  устната кухина, повечето бебенца го лепват, но не се предава от макйката при раждане.Точно заради тази гад  наливам Неда  с вода.........да си мие устичката и езичето, лечението е с нистатин или дактарин гел.

# 489
Какъв сън му дръпнах следобеда - 2 часа. Отворих окото и нападнах една диня.

Жени, много неприятна работа с тия бактерии, ама ще пиеш хапчета и ще ги изтрепиш. А ти имаш ли антибиограма към МБ, т.е. с кои хапчета можеш да изтрепиш бактериите и към кои са резистенти?

# 490
Какъв сън му дръпнах следобеда - 2 часа. Отворих окото и нападнах една диня.

Жени, много неприятна работа с тия бактерии, ама ще пиеш хапчета и ще ги изтрепиш. А ти имаш ли антибиограма към МБ, т.е. с кои хапчета можеш да изтрепиш бактериите и към кои са резистенти?

нямам... слагаме някви свещички, 2 вида, и то още от преди серклажа и няма, и няма. Тъпи и упорити! А преди забременяването нямах нищичко, само да не станат хронични, знам ли вече ?

# 491
нямам... слагаме някви свещички, 2 вида, и то още от преди серклажа и няма, и няма. Тъпи и упорити! А преди забременяването нямах нищичко, само да не станат хронични, знам ли вече ?

Що не си искаш от лабораторията, която ти прави МБ? Обикновено я правят с доплащане.

Няма да станат хронични, може да са резистентни към лекарствата, които ти предписва док.

# 492
Жени Ив. какво са те нападнали тия пусти болежки, обриви, микроби, направо се съсипа миличка   bouquet  

Жени 66 как без антибиограма. Моят стрептокок пустия беше резистентен към всичко с изкл. на два антибиотика, ами ако кандидата ти е резистентна към това с което се лекуваш?

Попи, аз ръфам праскови, ама сега и диня ми се дояде Simple Smile

По това време на деня ме обзема някакъв прилив на енергия и така ми се излиза и пие и яде и ходи, пък нищо... Мъжо днес ще закъсненее, чудя се с какво да си уплътня времето...

# 493

Що не си искаш от лабораторията, която ти прави МБ? Обикновено я правят с доплащане.

Няма да станат хронични, може да са резистентни към лекарствата, които ти предписва док.

той като ми я вземе, я носи май в Майчин дом и аз от него си поучавам резултата. Но ще го питам другия път. Не ми пречат, щом не пречат на бебето,но ми е неприятно като знам, че някакви гадини си живеят живота в мен.

Редактирам се - има антибиограма, но нищо не е отбелязано. Това означава, че  с всичко се лекуват ли... newsm78

# 494
Редактирам се - има антибиограма, но нищо не е отбелязано. Това означава, че  с всичко се лекуват ли... newsm78
Би трябвало да пише R срещу нещата към които е резистентна бактерията, и S срещу тези които й влияят.

Общи условия

Активация на акаунт