Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • на земята
 {Женя_Иванова} ,дано се оправиш скоро,всичко ще мине  Hug      Aera ,къде изчезна и ти,дано ти мине ,и аз съм имала много боли,мажи с нещо за да отпусне малко ,оздравявайте бързо момичета,не искам на никой да му е зле  ooooh!

# 466
Женя, къде го пипна това чудо?  ooooh! Че чак и болезнено, за първи път чувам такова нещо. За тестовете, че има, има, но трябва да знаеш първо дали е шарка и второ каква е, иначе другият вариант е да пуснеш за всички видове.
Лаленце, не знам, но днес се събудих така и едвам ходя. На всичкото отгоре ме боли и глава и купонът ми е пълен.  Sick

# 467
Пловдивските мами,а те май не са много  Laughing откъде напазарувахте за бебчо,защото на мен нещо не ми се обикаля из целия град да пазаруваме

# 468
  • Стара Загора
ами къде и аз не знам...  при положение че почти никъде не ходя  newsm78
Племенника ми ни беше на гости един ден,а той по принцип беше с температура,явно в момента малко ми трябва муха да ми кихне и съм готова цъфнала.А уж казаха че не е шарка,просто с нея сравни този вирус,той доктора каза че в момента има много деца с такъв.
За списъка с необходимите неща за беб огромно благодарство на Жени   bouquet

# 469
малеее момичета ще умра Sad
сега ми се наложи да изляза..ужас е на вънка,а и след толкова лежане се умоих ужасно мн Sad
че и едни руманещи и руснаци.... #Cussing out селяндури.само това ще кажа
ви е как сте?
момичета мн ми е мъчно когато някоя от вас има болежки и притеснения Sad Cry
по бързо да се оправяте Simple Smile
лаленце мерси,и аз ти пращам Hug

# 470
Жени, ако си пипнала скарлатина или така наречените пета и шеста шарка, казват че няма проблем за бебето след първите 3 месеца. За вариола, морбили и рубеола ни слагат ваксини, а това което описваш не прилича на варицела (там има мехури с течност).

Бързо да се оправяш!

# 471
Пловдивските мами,а те май не са много  Laughing откъде напазарувахте за бебчо,защото на мен нещо не ми се обикаля из целия град да пазаруваме

Деска, ние всичко напазарувахме от чужди сайтове. Не съм взела от Пловдив и един парцал. Аз не мога да дам съвет.

# 472
Tука съм Heart Eyes,жега ми е,някакви негативни мисли ме гонят и тихи4ко си трайкам.Чакам си утре прегледа при Сигридов и се моля да няма негативни изненади Praynig.Ина4е при този от ЖК мина добре,бебка си варви малко напред Heart Eyesн,не спря да се върти,а аз я усещтам едва,едва,драска като мишле,само се шашкам..
Жени,бързо да се оправяш,мила Hug
Аера и ти Heart Eyes!
Рали 123 Hug Hug Hug
Както и за всички мами и бебоци  bouquet

# 473
Благодаря ти Деси.  Hug Ще се оправям къде ще ходя. Стискам палци за прегледа, но всичко ще си е наред и да ни се отчетеш после. Аз другата седмица съм при него и вече нямам търпение.

# 474
Деска, никакви негативни мисли, мило! Забранявам! Нали сме се разбрали, че всичко ще е супер  Hug Hug Hug

# 475
desi_aia, преди преглед е винаги така с мислите. Ще видиш, че всичко ще е наред.
Имаш сега задача да стискаш до 29 седмица, после до 32 и после до колкото е рекъл Господ  Heart Eyes Така, че спазвай плана  Heart Eyes и никакви лоши мисли:)

# 476
Аера,Поппи,Ф(х) благодаря би за подкрепата  bouquet  bouquet  bouquet
F(X) как е зетя  Heart Eyes?

# 477
  • Стара Загора
момичета анаеробните бактерии опасни ли са,обадих се до лабораторията защото не мога да отида .... ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire вече  newsm45
от къде изкочиха бе да му се не види,нямах такова чудо миналия път  Shocked

# 478
момичета анаеробните бактерии опасни ли са,обадих се до лабораторията защото не мога да отида .... ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire вече  newsm45
от къде изкочиха бе да му се не види,нямах такова чудо миналия път  Shocked

Спокойно Жени, ще ти изпишат някакви глобули. Паднал ти е имунитета и са се развъдили бактерии. Обади се или иди при лекаря. Много ти се струпа, ама ще мине и това.

Деси, зетя му е тясно вече, ама не дава и сигнали, че му се излиза.

# 479
  • на земята
ЖЕНИ,това е  Анаеробната влагалищна инфекция се нарича още вагинит. Симптомите и са сивкаво течение с много по-силна миризма. Появяването и е свързано с взаимодействието на две бактерии, които обикновено живеят във вагината. Инфекцията се открива, като се вземе проба от влагалището. Лечението на анаеробната инфекция е същото като при трихомоназата(медикаментозно)
 Защо не се обадиш на Бузалов по телефона да ти каже какво да идеш да си вземеш..)))

Общи условия

Активация на акаунт