Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 870
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм тук и чакам някой да се включи хихих
Струва ми се , че се разхлажда някъде в момента останали те Simple Smile

# 451
Хей пупета виждам добре се забавлявате JoyТо не бяха клечки за дупета,конци Joy

Вчера бях при мама цяяял ден.После ме поразкара малко,а накрая дойде и ми зготви BlushЕх,тази моя майчица...А снощи като ме  заля една любовна вълна newsm53цяла вечер се гуших в моичкия и сутринта едва го пуснах на работа WhistlingБрей голямо чудо...
Не ви завиждам на пловдивчанките JoyГорещо,горешо ама като в Пловдив жега никъде няма...

skabiela-малко се посмях за твоя сметка Laughing
хайде всички на запис!

# 452
рали ми нали и ти си от плд,аз да ви кажа незнам навън какво е на мен не ми е жега Grinning

# 453
Ами любимия ми е от Ямбол Heart Eyes
Мамчето също е тук...Миналото лято пламна любов неземна...Септември започнах работа в руската гимназия,а октомври вече бях preggoи си ме прибра моичкия JoyА толкова ми липсва Пловдив...Да се надяваме септември да мога да отскоча за някой друг ден Grinning

# 454
  • Варна
В Пловдив е  жега ,ама елате във Варна  да видите  жега и влага какво става.........всеки  момент  ще ми изникнат  хриле newsm45 newsm47

Хайванчето  е много нервно, но се престраших да пусна климатика ...........по  добре така от колкото да се пърже на 40градуса

# 455
skabiela,мила ако знаеш само как искам да подуша море и да си топна дупарата smile3521После една биричка хм...Много ми липсва и то вече-миналото лято не ходих и сега...

# 456
skabiela,мила ако знаеш само как искам да подуша море и да си топна дупарата smile3521После една биричка хм...Много ми липсва и то вече-миналото лято не ходих и сега...

и пържени картофки, душатааааааа

# 457
Аз тая задница само на мъжо смея да я покажа, никакво море не искам да виждам!Само кибик под климатика и това е... а за нашите шеги тук, ние сме свикнали. На жега търпя аз, студ да не помирисвам!

# 458
  • на земята
Ето ме и мен ,елате в СТАРА ЗАГОРА да видите какво е жега,добре че колата с климата,че чаках за микробилогията ама я взех ЧИСТА Е, НИЩО НЯМАМ  newsm44 newsm44 олекна миииииииии...))))Скаби ,умори ме от смях  Joy Joy  Да идва вече септември,тези жеги не ми понасят и това е,то да беше 30-33 ама тези ненормални темп.ме изнервят нищо не може да се прави пфуууу..)))  ЖЕНИ не се появява ,какво ли стана с обривите..)))      geni_66 ,за стволовите клетки къде ходихте ,аз се спрях на две фирми и незнам коя от двете,но имам време да помислим (живот и здраве)    poppy-fairy ,rali1213,f_desi ,iii,Дрън-дрън   Hug

# 459
Къде са даниела_ди, ИВКА, деси_аиа? Да минават да пишат по някой ред...
Жени, и ти надничаш от балкона, ама те виждам Laughing Laughing Laughing

# 460
  • Варна
То  това може да стане ама  само вечерта , вярвайте и   делфините се изпокриха Laughing

# 461
  • на земята
 Joy Joy ми то в този пустински климат какво да очакваме..ПОПЧО,ЖЕНИ само надничаааа на терасата (в таз жега)  Joy

# 462
Ох-х привет и от мен. Аз съм схваната с прищипан нерв и сега лежа, потя се и си ближа раните.  Sad

# 463
  • Стара Загора
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви че сте ме мислили,аз изкарах 2 кошмарни дни почти не спрях да плача от изгаряща болка,днес съм вече по добре.Ходих вчера на друг дерматолог който ми изписа мехлем с кортикостероиди и вече по се живее,каза също и че съм пипнала някаква инфекция която засягала предимно малки дечица,уж била безобидна и трябва от само себе си да мине.Това което ме притесни е че каза че е нещо като шарка,защото започва с температура и зачервено гърло.Стъпалата и дланите ми са обринати целите и около устата  Cry не мога да ходя не мога и нищо да пипна от тази болка.Вчера се опитах поне да ви прочета,но не ме свърташе и едва днес когато съм малко по- добре наминавам  Hug
Момичета не се сещам коя пиеше екстракт от грейпфрут Даниелка не беше ли ти ? вчера си взех уж да ми помогне на организма да се справи по- бързо,но днес прочетох че е по- добре да не се пие по време на бременност... и ще се пукна вече от тревоги за бебчето,то не са кортикостероиди,ексракти, обриви ами и апетит нямам,качила съм едни 5 кг и умирам от страх дали расте детенцето  ooooh! Tired
сега се връщам пак д ви до изчета че докато стигна до финала забравих с какво щях да се включа  ooooh!

# 464
Жени, чела съм, че има кръвно изследване, което се пуска за шарка. Защо не с го пуснеш да си по-спокойна? Аз съм сигурна, че няма повод за притеснение, просто много си се измъчила с тези обриви в тези жеги. Милата, тя  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт