Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета-кокичета    bouquet

Сядайте на масата, закуската е сервирана!

Днес ми е много свежо, станах, взех си душ и сега си пийвам вкусно кафенце Simple Smile
Аз съм се спряла на бейби вак, че електрическите аспиратори са много скъпарски. Не съм чула досега някой да каже, че обикновените аспиратори за сополки са му свършили някаква работа  newsm78

# 436
Добро утро! За тези аспиратори за нос сефте чувам. Я кажете ако имате инфо кои са хубави?

# 437
Попи, ето:

1. Обикновен аспиратор който не върши работа: http://kasida.bg/canpol-aspirator-za-nos-s-mek-nakrajinik-100-7491.html

2. Аспиратор който също не съм сигурна колко върши работа ама е малко скъп: http://kasida.bg/barbabebe-elektricheski-aspirator-za-nos-100-407.html

3. Бейби вак, който се закача на прахосмуачката и е много хвален: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=102111

4. И още един който не знам доколко става, не съм чела мнения за него (фикси беше публикувала такъв май): като бейби вака е но майката смуче с уста вместо прахосмукачката Simple Smile http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81

# 438
Дрън, аз имам такъв с който се смуче, на Маример е и съм мнооого доволна, иначе имам и един на Чико, стои неотворен даже..

# 439
  • Варна
Ох и аз да се включа за тези аспиратори ...вече го използвам, меримар са страхотни засмукваш с уста и така контролираш положението, ъ в първия момент гледах като овца ама вярвайте много е удобно.
Продават и индивидуални дозички стерилна вода(солев разтвор) пак са супер защото са като пипета и точно си пасва с бебешкото носленце.
Нашето доки ни изписа спрей , че било много модерно , такава струя хора не е истина , ако това нещо го впръснеш в носа на новородено бебе ще му продухате и ушите даже(сега баткото ще го ползва)

п.с  цената на сополивата  помпичка" меримар"е около 8-9лв. smile3525 smile3525 smile3525

# 440
Супер сте момичета, друго е да чуеш мнение от човек, който вече има опит.  Hug Hug Hug

# 441
  • Варна
Забравих, имаше една мама дето се оплаква че има бучки на гърдите ,нека си вземе от ветеринарна аптека Рефригеранс паста и да е маже .......без отказна е!(аз съм ветеринар и честичко съм я продавала на майки в предмаститно състояние)

П.С Жегата е голяма стой те си под климатиците , че да не стопите на вън Laughing

П.СДа  ви се похваля ,не мога да си седна  на  дъто, отвори ми  епизотомията и за капак ми цъфна външен  хемороид.............купона е голям Wink

# 442
Скаби, как така се отвори? пак ли ще те шият?
Сети се тя за това кравешкото мазило, вероятно вече се и маже Simple Smile
Аз един хемороид си го мъкна вече няколко месеца, хубаво че е малък и нито ме боли, нито кърви. Мехлемчето което ползвах не ми помогна, надявам се с раждането да изчезне  newsm78 При теб от напъните е цъфнал....

# 443
  • Варна
Ааааааааааа, стара рана не се шие, ще зараства открито...........аз се лекувам с илачите дето ги използвам при животните(и са по добри от хуманните).....и си правя  компреси с тетра, трябваше  направо да се кисна ама задника ми е толкова голям ,че не се побира в легена(пробвах го номера и се вакомирах ,че чак виках за помощ) smile3532

За  хемороида, цъфна след раждането , но аз и преди си го имах............много е гадно, бутам си някакви свщички и мажа ........ама файда йок!

# 444
и си правя  компреси с тетра, трябваше  направо да се кисна ама задника ми е толкова голям ,че не се побира в легена(пробвах го номера и се вакомирах ,че чак виках за помощ) smile3532
Joy Joy Joy

# 445
Здравейте коремчета,

Скаби, много неприятно, доки видя ли те?
Дрън, и моето е едно малко, сладко, стои като за украса  Joy, а уж не се напъвам.

Днес пак по жегите ще обикалям  ooooh!... първо на тонове, после до стволовите клетки

Фикс и Рали, на отчет по-раничко днес, да не ви мислим !!!

# 446
Скаби, пукнах се от смях  Joy Joy Joy Joy

# 447
  • Варна
Жени, в момента в които ми махнаха  конците  раната  се отвори, той док се пули  ама какво да  направи, то и аз през цялото  време му  обяснявах  как ще му прекърша вратлето  ако си стисна кълките.............стиска ли му на човечеца  да направи нещо smile3532 smile3532

# 448
Добро утро момичета Simple Smile

# 449
добър ден и от мен къде се губите бе днес изобщо ви няма,влизайте да си дърдоркаме,че в тая жега и време не минава,абе нещо май Жени се губи  Thinking,какво ли стана със сърбежите

Общи условия

Активация на акаунт