Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от нас Hug!
Върнахме се Laughing,бебка е добре,вече е 780гр. Heart Eyes,плацента,води са в норма Laughing.Шийката е 2,74,явно утрогестана и деиства добре.Мога да се поразходам по 30,40мин.,но пак основно ще си лежа....и док.ни разреши да си ходим в Самоков за 10дни Heart Eyes.В 27гс.ще правим първата терапия за дробчетата,накои правил ли е?
Поппи, newsm59 newsm38 Hug,бъди все така усмихната,красива и добра,спокоина бременност до края и незабравима среща с подаръка за РД на термин Laughing
Жени,всичко ще е наред с бебчето,мила,бързо да се оправяш Hug Hug Hug
Верно Даниела ни изчезна,и във форума не е влизала newsm78,дано да е порадилипса на нет.
А за зодийте и двамата сме скорпиони Mr. Green

# 556
  • на земята
desi_aia ,много се радвам,че всичко при теб е супер..)))Ами шийката си е добре защо още трябва да лежиш  newsm78  И още един въпрос,каква е тази терапия за дробчетата,защо се прави и какво представлява самата терапия,проблем с дробчетата ли има,или ...)))Знам че при момченца се слагаха някакви инжекций за дробчетата,ако са застрашени от преждевременно раждане така беше с моя приятелка ..)))

# 557
Деси, не съм правила, но съм виждала в патологията. Просто слагат три дена в един и същи час по една инжекция. Няма нищо страшно.
По пътя по- добре бъди полегнала на задната седалка. След толкова лежане много ще се измориш седнала.

# 558
Деси, страхотни новини! Стискай яко кълки да влезеш в седмия, после вече ще дишаш по-свободно. Времето си минава и тази година ще е нашата година  Hug Hug Hug

Ами вие у вас два скорпиона как още сте живи, бе мило?  hahaha hahaha hahaha

# 559
Браво, Деска, супер сте! Но продължвай да се пазиш.

Попи, няма ли да празнуваш, слънце? newsm18 cheers Wine Glass Drunk

# 560
Поппи,не сме 2,четири сме.....свеки и зълвата и те Mr. Green...абе жив терариум.Свиква се с годините hahaha.С мъжа ми сме по търпеливи та пробваме да овладяваме положението.
desi_aia ,много се радвам,че всичко при теб е супер..)))Ами шийката си е добре защо още трябва да лежиш  newsm78  И още един въпрос,каква е тази терапия за дробчетата,защо се прави и какво представлява самата терапия,проблем с дробчетата ли има,или ...)))Знам че при момченца се слагаха някакви инжекций за дробчетата,ако са застрашени от преждевременно раждане така беше с моя приятелка ..)))
Ами аз съм с предна плацента,ниско нося бебка,без серклаж съм,с двурога матка със септум и като прибавиш и"крехката ми детска възраст" Wink се налага доста пазене.Терапията е заради риск от преждевременно раждане.

# 561
Празнувам у нас с мъжо. Топя пръста в една биричка тук  newsm62 Нали трябва да лежа, никакво празнуване, след това животът ще ми е празник, сега лежачка!

# 562
  • на земята
desi_aia,мерси че ми отговори  Hug      poppy-fairy  cheers

# 563
  • Стара Загора
Браво Деси,много хубави новини  Hug Hug Hug само такива до финала   bouquet
освен Даниелка, Ивка и нея никаква я няма newsm78

# 564
Бях на шпионска мисия. Ивка е добре, Даниела обаче не е влизала от 19-ти  Thinking, дано да е на почивка нейде.

# 565
Бях на шпионска мисия. Ивка е добре, Даниела обаче не е влизала от 19-ти  Thinking, дано да е на почивка нейде.

Дано!

# 566
На почивка ще е... Да мислим всички положително  Hug Hug Hug

и хайде наздраве тогава и аз мога в леглото да пия  beer beer beer

# 567
  • Варна
desi_aia ,много се радвам,че всичко при теб е супер..)))Ами шийката си е добре защо още трябва да лежиш  newsm78  И още един въпрос,каква е тази терапия за дробчетата,защо се прави и какво представлява самата терапия,проблем с дробчетата ли има,или ...)))Знам че при момченца се слагаха някакви инжекций за дробчетата,ако са застрашени от преждевременно раждане така беше с моя приятелка ..)))

Терапията е за разгръщане на дробчетата, подготвят се за правилното и по лесно функциониране при  преждевременно родените  деца.Имам една позната на която и я правиха в 28 г.с, но тя си роди рахат в 35,не се наложи да го сложат дори и в кувиоз...........така че не се плашете!

АЛООООООООООО, РОЖДЕНИЧКАТАААААААААА.................ЧЕСТИТО  НА ПАТЕРИЦИ!  bouquet

п.с  аз  съм Рак , Неда е близнаци, Ники е стрелец а таткото.................малееееееееее скорпион newsm48

Ама  ние раците сме най-харни!!!!! smile3532

# 568
  • Варна
И вече  да ме изгоните от тук, кво съм се лепнала като гербова марка за вас(ама така тихичко си ви обичам)

Странното е ,е докато бях бременна само ви четях и много рядко пишех..............сега обаче  всичко се промени.........рачешка му работа Laughing

П.С. Бебето ми развива неподозирани гласови умения, трябваше да я кръстя Надка Караджова..........момичета тя освен че грухти и много  здраво крещи!

# 569
Добро утро!

Скаби, благодаря за пожеланията! Няма да те гоним, а и ти никъде няма да ходиш, ами стой тук с нас, щото ни е много забавно  Hug Hug Hug Искрено ме засмиваш, сигурна съм, че и другите мног ти се радват! За рака и скорпиона взети заедно легенди се носят бе душа, силни са като Съветский Съюз  hahaha hahaha hahaha майтапа на страна, но ние си ги изтърпяваме без проблем и сме на един акъл с тях.

Пупенца, такъв сън му дръпнах, че чак ей сега ставам. Много спя напоследък, особено като направя температурата у нас нормална. През нощта спя по 12 часа и следобед по 2. По голямата част от денонощието ми минава в сън. Дано да откарам така до деветия и да не ме наляга безсънието.

Общи условия

Активация на акаунт