Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро дами   Kissing Heart

Скаби, забранявам ти да ни напускаш, много ти се радваме. А и трябва да седим развитието на бебчето. Нека крещи, да си развива гласовите струни  Hug

Попи, дано откараш така до края, че аз едва сега заочнах да спя май повече от 5 часа. А и времето днес е 6 !!!

Hug Hug Hug на всички и е време да се поразмърдате, ей ! 

# 571
Айде добър ден и от мен   Nature Sunny

Ние нищо не си купихме освен сладолед. Докато се наканим, тук да отидем, там да отидем - то стана 4 часа и магазините за тапети затвориха. Иначе минахме през един детски магазиин да видим някоя друга количка, оф това избиране е някакъв ад. Вчера освен Попито, и мама имаше рожден ден, та ходихме да се черпим карай моренцето  Wink
Уж не легнах много късно, ама днес си поспах до 10.30, мъжо даже още спи, та се чудя дали да не го събуждам вече без да искам  Mr. Green

Цитросепта съм го пила с портоколов сок - пак горчеше ама на екс се понасяше, и после поливам с още една чаша чист сок Simple Smile

Относно зодиите - аз съм козирог, благоверният - дева. Чудно се разбираме, ама аз по принцип много вяра не хващам на хороскопите. Човечо живот и здраве ще е лъвче  Simple Smile

Скабии, всички туй ни чака. На мен са ми най-смешни като ревнат малките бебенца и как целите се тресат и им трепери брадичката  Mr. Green

# 572
Жени Иванова, милото пие капки "Цитросепт органик", които изобщо не горчат. Аз пия или "Цитросепт" или "Цитрогард", които са си горчиви, но четох, че горчивите капки са с по-добър ефект. Приемам ги 3 пъти на ден по 24-27 капки. Сега, след последния антибиотик ги пих няколко дни по 4 пъти, но като видях чистата МБ си ги пия отново по 3 пъти. Клеевата тинктура я приемам по 2 пъти дневно, а пробиотици приемам 3х1 таблетка.По време на бременност имунитетът е много слаб и избягвай контакт дори с леко хремави хора. Милото се оплакваше от болезнено гърло и веднага прикачих някакви бактерии, които ме тръшнаха за една седмица на легло, но се оправих. Дори Марков се учуди, как съм издържала след толкова много антибиотици, но истината е, че тези хомеопатични капки и пробиотиците са моето спасение. Hug
Деси, в сряда питах моя док за терапия с кортикостероиди за разгръщане на дробчетата, но каза, че нямало смисъл, защото ефектът им бил за 24 часа. newsm78
Попи, недей, мило, да топиш пръста, ами направо си купи една безалкохолна биричка. Peace Събрах брошури от "Селена" и предполагам, че там има лице за контакт? newsm78 Още не съм ги разгледала.

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 11:32 от lali bali

# 573
Лали, те и алкохолна дават по една на ден лекарите, била добра за плацентата. Безалкохолна бира не обичам, намразих я покрай една командировка в Либия преди години. Алкохолът беше забранен и само това имаше за пиене. Ти при кой лекар ходиш, Лали?  В Селена, нали?

# 574
  • Варна
Дрънче...........момиче, като ревне и му трепне брадичката, вярвай получаваш "сърцетуп" и твоята брадичка в синхрон с бебешката почва да трепери Laughing, а ако  реши  да смени всички нюанси на синия цвят.............ти вече имаш нужда от Валидол Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 575
  • на земята
Здравейте милички,май тук в Ст.Загора е все още жега и задух,надругаде вали.Издушихме се тука..)))           skabiela,не те пускаме да знаеш  Hug       poppy-fairy ,много добре че спинкаш,и аз си спинкам напоследък доста,а преди не можех,но климатика играе ролята иначе в жегата не мога..)))ЗА бирата и аз си пийвам,то и вино може полезно било по една чшка..)))Дано и тука дойде малко дъжд,моля се  Joy

# 576
здравейте и от мен Simple Smile
за пръв път от мн време тук във Варна е що годе нормално за дишане хахах слънцето се скрива от време на време и е по добре Simple Smile

# 577
Пак се изпокрихте, ей!
Аз ще ходя на фризьор днес, че на нищо не приличам  newsm68

За друго влязох - пуснали са ваучери за продукти на DIBO - легла, скринове. Ако някой се е насочил натам, сега е момента  Heart Eyes
http://www.lapni.bg/offer/3599

# 578
  • на земята
Ей голямо спане ударихте еййй,тук малко се разхлади ,отивам на разходка и малко да се пазари за папане...)))Хайде ставайте стига с това спане  Joy Joy     geni_66 ,направи прическата ..трябва да сме красиви и подържани бъдещи мами   bouquet

# 579
  • Стара Загора
Златна си Жени  Hug Hug Hug Благодаря ти  Heart Eyes офертите са много изгодни  smile3525 newsm51
Скабииии тук стой мила,много е хубаво така  Hug
Спинкай Попи,малко могат да се похвалят с това,аз в момента в който разбрах че съм бременна започнах да се събуждам още в 6,7  Laughing а ден преди теста спях като пор до 11,12  Laughing
Лали благодаря ти за уточнението  Hug ще го позасиля и аз малко екстракта и аз пия пробиотици от 2 месеца някъде,сега реших да ги сменя със мултилак гледам че има доста лактобацили в тях
Лаленце чудно стана сега при нас в Ст.Загора - мирише на дъжд откачам от кеф идва ми да си хвана едно чадърче и да хукна на вън  Heart Eyes

# 580
Попи, на д-р Ставрев от "Селена" съм пациентка. Всеки път се чуди и ми казва, защо се бил захванал с мен. Толкова много въпроси му задавам, чак ме гледа озадачено и изумено. Пък всеки път забравям да питам за това-онова. Представяш ли си, ако влезна при него със списъка от въпроси!? Казах му направо да ми запази една стая в новото крило, така или иначе почти не излизам от клиниката. Joy Сега ще си починем взаимно един от друг, защото съм на преглед чак на 20.07., т.е. след отпуската му, която е до 15.07.

# 581
Момичета, много вяло го раздавате днес Simple Smile
Аз напълник тумбата освен с бебе с храна и сега пуфкам на дивана.
Въртят сега една реклама на Беко хладилници с едно момченце дето го хранят със зеленчукова супа, голям сладурчо е  Heart Eyes
Оф, искам да карам кола, и да си обикалям по магазините да си пазарувам за човечо, а с туй лежане не стават нещата. Трябва да чакам другия уикенд та да излезем с мъжо, пък то времето си течеееее...
Какви ги къдрите вие днес?

# 582
Дрън, сега е моментът да откриеш пазаруването по интернет  Mr. Green И без това в тая жега не е за ходене нийде.

# 583
  • Стара Загора
 аз цял ден се спуквам от тъпотия,през 5 минути разцъквам темата ама няма никой,моя излезна да пие бира и аз пак сама  Tired и на мен ми се излизаше ама с този обрив по дланите съм като прокажена,добре че започна да минава  ooooh!
Чакам да дойде утре да се обадим за кошарката,малко ни е раничко да купуваме ама такава оферта как да я изпуснем  newsm78
Фикси дай някой интересен сайт ако ти е иъпаднал  Wink

# 584
Аз изгледах 2 филма и вече умирам от тъпотия. Това смотано време уж се опита да завали, а само задух.....
Дрън, наистина разгледай из интернет, да тръгнеш сега по магазините е чист мазохизъм.

Общи условия

Активация на акаунт