Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 19 тема

• 18 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Аз пазарувах от тези:
БГ
цък (над 50 лв. има безплатна доставка)
цък
цък
цък
Чужбински
цък (тук няма доставка до БГ, има теми в "На пазар" за посредници, които транспортират от Англия.
цък (доставката до БГ е 10 евро и е добре да се комбинирате няколко човека, ако ще купувате малко неща)

Постелно бельо, хавлии, пелени, козметика си взех от БГ сайтовете. Дрехите с малки изключения от английските сайтове. Не ми се вярваше, но излязоха по- евтини от БГ, а качеството е несравнимо.

# 586
  • Стара Загора
Благодаря Фикси,златна си   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
заравям се в сайтчетата  Blush

# 587
Добре де, ами с това пазаруване през нета, въпроса с разминаването между очакванията и получената стока не е ли проблем?
Иначе цъкам из сайтовете аз, ама с мисълта да го видя после на живо та да го купя  Wink

А на Касида сайта съм абсолютен фен. Целия списък си попълних с ценички оттам, в събота ходих до един магазин, разлика в цените нямаше, така че ми беше супер полезен, да не говорим че от пиле мляко има, без дрехите, спалното бельо и мебелите.

# 588
Дрън, аз пазаря по интернет от много години и проблеми съм нямала, освен купуването на излишни неща, защото са на далавера  Mr. Green, но това го правя и като пазарувам на живо.
Ходих да видя в магазин само едно одеалце, че беше бая пари и не ми се рискуваше.
За дрехите - купувала съм и от двата английски сайта за приятелки и съмнения за качеството нямах.
От турските марки (Борса Елена) съм виждала Бебетто и Аззи бейби (купували сме по разни поводи за приятели).
За спалното бельо- поръчах заедно с козметиката един комплект, тъкмо да мина 50 лв. за безплатна доставка. Като видях, че е ОК, поръчах още.

Отелно си има опция за връщане, с доставка за твоя сметка.

Пазарувах и от този търговец в продавалника цък. Всичко беше ново и както е описано.
Отделно в и-бей и амазон има много неща на изгодни цени (например ръчните помпи и комплекти шишета на Авент са на половин цена), но за там трябва малко повече опит, с оглед на това, че не винаги има доставка до БГ и да знаете английски, за да можете да комуникирате с продавача или поддръжката при въпроси или проблеми.

# 589
Попи, на д-р Ставрев от "Селена" съм пациентка. Всеки път се чуди и ми казва, защо се бил захванал с мен. Толкова много въпроси му задавам, чак ме гледа озадачено и изумено. Пък всеки път забравям да питам за това-онова. Представяш ли си, ако влезна при него със списъка от въпроси!? Казах му направо да ми запази една стая в новото крило, така или иначе почти не излизам от клиниката. Joy Сега ще си починем взаимно един от друг, защото съм на преглед чак на 20.07., т.е. след отпуската му, която е до 15.07.

Лали, едва ли Ставрев съжалява, че се е захванал с теб. Не знам, но според мен у всички добри гинеколози има нещо леко извратено и имам чувството, че им харесва да следят жени с тежки бременности и по заплетени случаи. Това си е лично мое наблюдение.

На мен сърцето ми е свито, че Минев няма да го има 10 дни...

# 590
Попи, на д-р Ставрев от "Селена" съм пациентка. Всеки път се чуди и ми казва, защо се бил захванал с мен. Толкова много въпроси му задавам, чак ме гледа озадачено и изумено. Пък всеки път забравям да питам за това-онова. Представяш ли си, ако влезна при него със списъка от въпроси!? Казах му направо да ми запази една стая в новото крило, така или иначе почти не излизам от клиниката. Joy Сега ще си починем взаимно един от друг, защото съм на преглед чак на 20.07., т.е. след отпуската му, която е до 15.07.
Не знам, но според мен у всички добри гинеколози има нещо леко извратено и имам чувството, че им харесва да следят жени с тежки бременности и по заплетени случаи. Това си е лично мое наблюдение.

На мен сърцето ми е свито, че Минев няма да го има 10 дни...

защото ние сме предизвикателство за тях....

и аз съм притеснена, че и моя го няма до 01/07, а не ми се ражда при кой да е....

за пазаруването
- аз съм вече фен на ebay - дрехи, помпи, стерилизатори, одеяла, хавлийки, рокли за мен, за таткото потници, къси гащи и т.н - необятно е. Пазарувам до английски адес на БГ превозвач, а за доставка досега не съм плащала над 3-4 лева н курс.

# 591
и аз съм притеснена, че и моя го няма до 01/07, а не ми се ражда при кой да е....

Жени, той сигурно ще те насочи към негов колега, както направи нашия. Не се притеснявай, няма да те остави на произвола на съдбата  Grinning Grinning

Ааа Жени, чакай да се редактирам, на теб 01/07 още ти е рано. Ще стискаш, къде си тръгнала да раждаш. Нещо не прочетох аз по-горе датата както трябва. Пусто нали съм бременна, простено ми е, хахаха

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 21:02 от poppy-fairy

# 592

Жени, той сигурно ще те насочи към негов колега, както направи нашия. Не се притеснявай, няма да те остави на произвола на съдбата  Grinning Grinning

да, имам телефон, но за мен пак е "кой да е", не си е моя... Незнам дали, ако тръгна да раждам, дали да плащам на непознат...???

# 593
  • Варна
Брутру.............момичета!

Да помислим заедно Wink-
-Скоро ще се пръкнат летните бебета,та въпросчето ми е как ще ги обличате в жегите, колко пъти на ден ще ги къпете и колко пъти ще миете нааканите  дупета????Задавам тези въпросчета защото попаднах на много различни и противоречиви мнения.
Понеже аз вече съм се размножила  Laughingзапочвам първа:
Бебето се облича само по боди с къс ръкав, чорапки се слагат рядко(събува си ги сама),завивам я вечер с пелена.
Къпя .........всяка вечер(мисля ,че е добре ......въпреки че дерматолозите препоръчват по рядко),а дупарата се мие след всяко изхождане..........влажните кърпички ще ги използвам само за на вън.

# 594
Скаби, защо препоръчват бебето да се къпе по-рядко? Винаги съм си мислила, че трябва да се къпе всяка вечер... Не ползвай шампоани при всяко къпане тогава, при някои къпания я приплаквай само с вода. Е то къпането е най-големия кеф, според мен, децата много обичат!

# 595
  • Варна
Защото кожата се изсушава, а влагата водела до подсичане.
Аз къпя всеки ден така правех и с баткото..........то в тая жега ...........бебето ми се поти здраво

# 596
Защото кожата се изсушава, а влагата водела до подсичане.
Аз къпя всеки ден така правех и с баткото..........то в тая жега ...........бебето ми се поти здраво

Нали за да не се изсушава бебешката кожа се ползват разни мазилца....бебешко олио, хипоалергенно. Това за първи път го чувам, аз знам, че бебе се къпе всеки ден. Половината рода братовчеди съм изгледала като бебета, всичките сме ги къпали всеки ден - то това беше най-големия купон.

Аз не знам как ще я обличам бебана август месец у нас. Тук в Пловдив са адски жеги, без климатик няма да изкараме...естествено няма да включваме климатика в нейната стая, а ще оставяме отворено да влезе хладното при нея. Може би малко ще има 1 пласт дрешки върху нея. Живи и здрави, ще я видим тази работа.

# 597
Брутру и от мен!

Миене на дупето - след всяко акане, ако сме навън - мокри кърпички.
Къпане - както дойде, гледах една лекция в нета-казаха че е важно дупе, ръчички и личице да се мият всеки ден, къпането може и през ден. В тез жеги, както каза Попи, може би ще го поливам с чиста водичка поне всеки ден, а с шампоанче - през ден да кажем....

За обличането не знам  newsm78 В темета на момичета за август се спряга правилото, ако ти си с една дрешка че бебето трябва да е с една повече. В тея жеги ми се струва прекалено, то ще се претопли това бебе... Мисля също че едно бодинце стига в най-големите жеги.

# 598
  • Варна
За климатика съм  ЗА,първите дни се пържехме на 36 градуса............ама не се получава , не се живее .Сега вече го пускам , бебето е в същата стая , но го правя да не духа към нея и отварям вратите , така не е страшно предполагам Thinking

# 599
Нали за да не се изсушава бебешката кожа се ползват разни мазилца....бебешко олио, хипоалергенно.

За лятото се препочъва лосион или мляко, олиото запушвало поричките на кожата.
За климатика, ако е на високи градуси и не е на силен вентилатор, и не духа пряко към бебето - според мен по-добре отколкото да се пържи горкото. Задължително на отворени врати или да работи климатика в съседната стая най-добре ако има тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт